görseller
sibel cansibel can
sibel cansibel can
belki ilginizi çeker
  1. · sulhi aksüt
  2. · londra çok yakın sık sık gidip geliyoruz
  3. · ayrılık ateşten bir ok
  4. · türk kadınına tanga yakışmıyor
  5. · insanın ağzına sıçan parçalar
  6. · mtv deki türkçe reklamlar
  7. · türkiye ye en az 10 yıl kaybettiren insanlar
  8. · lale devri
  9. · gel günaha girelim
  10. · osmanlı cumhuriyeti
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · domuz gribi
  3. · onur öymen
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · katil zanlısı
  9. · kara ölüm

sibel can  

sayfa  / 2
  1. yurdum kamyoncularının gözdesi...vücudunun yüzde altmışına yakın kısmı yağdan oluşmaktadır.
    (wonderwall, 19.03.2005 17:52)
  2. en son çıkan haberlere göre şarkı sözü yazmaya başlamış şarkıcı. hatta şarkının başı da şöyleymiş:
    "sen sensizliğin acısını nerden bileceksin
    sen hiç sensiz kalmadın ki"
    maşallah çok yaratıcı valla..
    (bkz: ilhan irem)
    (offfffbea, 30.03.2006 00:48)
  3. bugün itibarıyla çeşitli haber bültenlerinde tekneyle gezerken tangayla yakalanışı gösterilen şarkıcı. bodrum da ne tesadüftür ki kameralar tarafından görüntülenmiştir.kendisi bu duruma bayağı da bir şaşırmıştır.(halbuki bodrum,kimsenin bilmediği,ünlülerin dolayısıyla da magazinin akın etmediği, sakin kendi halinde bir beldedir.nerden bulmuşlar ki bu zavallıcığı orda)neyse sonra şaşkınlığını üzerinden atıp,bu şekilde yakalanmaktan dolayı duyduğu üzüntüyü,kahkahalar atarak,arkasını dönüp kameraya tangasına zoom yaptıracak pozlar vererek bizlerle paylaşmıştır.bunlar da acısını dindiremeyince,ayaküstü bir röpörtaj verip,güzellik sırlarını anlatmıştır.kendisine acil şifalar diliyoruz.ayrıyetten;
    (bkz: allah akıl fikir versin)
    (nectar, 03.07.2006 04:23 ~ 04:24)
  4. büyük ihtimalle yakında bekar bir bayan olacaktır kendileri çünkü bu sefer kocası kesin boşayacak onu
    (sorunsal, 03.07.2006 20:25 ~ 20:25)
  5. öyle ya da böyle çok şekilli kalçalara sahip hatun kişilerin önde gidenidir.
    (ağ kablosu, 03.07.2006 20:30)
  6. sen colayı seçtiiiiiin zor zamanında gibi şarkı sözü içeren bi parçası vardı yanılmıyıorsm
    (halfelf, 12.10.2006 17:31)
  7. ah istanbul istanbul olalı parçası ah istanbul istanbul olalı parçası olalı böyle güzel yorumlayan görmemiştir.

bir de dizisi varmış ama onu bilmiyorum...
    (hansvoralberg, 18.11.2006 01:14)
  8. fazla kilolarını vermesiyle ve aynı kiloları kısa bir sürede geri almasıyla ilgili haberlerde sık sık karşımıza çıkan şahsiyet.
    http://www.vatanim.com.tr/...

bir de gazetelerde sibel can diyeti yayınlanıyor.sibel can gibi verdiğimiz kiloları bir anda alacaksak,çok da iyi bir diyet değilmiş demek ki.
    http://www.diyet.in/...
    http://www.haber7.com/...
    (pqwer26, 07.02.2007 21:00 ~ 09.02.2007 01:50)
  9. bir polis balosunda zaten olmayan eteğini eliyle kaldırıp balık baldırlarını göstererek amirlerimizi günaha sokan tangalı bayan.

tangalı görüntülerinin çekilmesi için üste para verdiği söylenir. zira o görüntüler parasız çekilecek gibi değildir.
    (crous, 27.02.2007 15:14 ~ 02.03.2007 10:11)
  10. aylık 1500 ytl lik et yedin hadi paran var tamamda.. bunun gut hastalığı var bilmemnesi var... bide kilolarını bu yediği etlere borçluymuş. hadi hayırlısı..
    (karışmasınkimselerbana, 27.03.2007 00:08)
  11. (bkz: balina)
    (chocolattes, 11.06.2007 19:48)
  12. geçenlerde show ana haber'de hacca gittiğini söyleyen kişidir. duyar duymaz gözümün önüne g-string ile arz-ı endam ettiği, bir otelin balkonunda anadan üryan poz verdiği görüntüler gelmiştir. hayır bana nedir elbette ama bilemiyorum yani, hiç samimi gelmiyor bu insan bana. bundan böyle tv'de hacı uzuvları izleyeğimizi düşündürmüştür bana, helal olsundur.*
    (abdurrahmanshowtv, 26.06.2007 17:41)
  13. tarkan düetinden sonra magazinlerde, orhan gencebay ve sezen aksu ile kendinide müzik tarihine damga vurmuş, özel hayatıyla gündeme gelmeyen, tarkan'ın ruh ikizi ilan etmiştir. tiksinçliği bünyemde öyle bir boyuta ulaşmıştır ki artık edecek küfürde kalmamıştır. seneler öncede atv ana habere sertab erener ve şahsı katılmış, aynı anda stüdyoda bulunan muhtaç bir çocuğa bağış yapacağını deklare etmiştir. hemde ' bütün masraflarını ben karşılıyorum' diyerek sertab erener'e hiç pay bırakmadan.
    (rouxdoux, 28.06.2007 22:41 ~ 22:50)
  14. yıllar önce "bu devirrde kimse sullltan değil hükümmmdar değil...." diyerek aklımızda yer eden vazgeçilmez magazin malzemelerinden biri.
    (phlerghetron, 15.08.2007 23:00)
  15. müzeyyen senar'ı anca televizyonlardan gördükten sonra göstermelik olarak ziyaret eden şarkıcı. bunu bide kameraları falan çağırarak yapmıştır ki ''yuh be kardeşim'' dedirtecek cinsten. ayrıca mükemmel insan müzeyyen senar ablamıza acil şifalar diliyorum.
    (kelamishnikov, 07.09.2007 23:48)
  16. ortalıkta balina misali dolaşan, çocuk gibi cilvelerle bu kartlaşmış haliyle şirin olduğunu sanan, her adımının titreşim olarak yansıdığı etlerinin görüntüsünü "oooo bravoo sibel can döktürdüü" diye alkışlatan, iki lafı biraraya getiremeyen ve kendini sevgi pıtırcığı olarak göstermek için bahsedilen her arkadaşına "innanılmazzz şöle birisidir bayılırımm ona" şeklinde yağlamalar yağdıran, her haliyle yapmacık ama ses konusunda fena olmayan eskinin dansözü şimdinin şarkıcısı..
    (chocolattes, 08.09.2007 00:10 ~ 00:11)
  17. 1 ağustos 1970'de doğmuş şarkıcı. wikipedia'ya göre türkiye'den başka lübnan, suriye, iran, afganistan ve trinidad ve tobago'da da popüler olan bir insanmış. hadi iran, suriye falan normal de trinidad ve tobago nasıl oluyor anlayamadım pek.
    buyrun bu da linki:
    (bkz: http://en.wikipedia.org/...)
    (arthur, 10.09.2007 01:54 ~ 01:54)
  18. içimden çok acımasız bir giri girmek geliyor ama şeytana uymamak lazım.
    herşeyi fiziği bile bile tangayla yakalanması bir yana o dans stili nedir kardeşim?
    (bkz: balina çırpınışları)
    elleri kıvrık pozisyona getirerek kendi ekseni etrafında dönmek suretiyle gerçekleştiren dişi balina hareketi.
    ama çakımakı çakımakı gööözleri
    (han20, 06.10.2007 18:06)
  19. birinin acilen durması gereken yeri ve zamanı göstermesi gereken bi insan ya da petek dinçözle ugandaya gidesi kişilik.
    (yagohogle, 26.10.2007 21:35)
  20. sürekli kilo alıp vermesine rağmen, 3 kilo verince tv'de kilo verme yöntemlerini anlatmaya başlayan insan. bıkmadı hala.
    (böcek, 12.04.2008 16:46)
  21. çok sağlam bir yere kapağı atmış şarkıcı, eski dansöz. zira eşi sulhi aksüt bildiğin mafya.
    (asasdas, 12.04.2008 17:02 ~ 11.01.2009 01:49)
  22. (bkz: londra çok yakın sık sık gidip geliyoruz)
    (uçan tavuklar kümesi, 12.04.2008 17:14)
  23. orhan gencebay'ın en büyük hatası. sonradan görme dansöz eskisi.
    (üç kademeli su ısıtıcısı, 12.04.2008 17:36)
  24. yeni klibinde yuvarlanarak kadraja sığmaya çalışan, ama en fazla koşan bir patatese benzeyen sahnelerin ağır topu.
    (fingerbang, 13.04.2008 00:00)
  25. seda sayan'nın hamile olduğunu şıptadanak anlayan ve basına açıklayan mümtaz kişilik.

(bkz: hayret) şabanca.....
    (tikulti ninurta, 13.04.2008 00:37 ~ 00:38)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil