adam,fem,firarım ben,bende hüküm sür gibi tanınmış şarkıları olan ve buna bağlı olarak bir popülariteye sahip olan fakat yıllar geçtikçe hafızalardan silinen bayan vokal..
bu kişinin "adam" adlı şarkısına enteresan bir klip çekilmiştir.uykusunda dağda tepede gezer, uyandığında ayakları çamurlu olur. tük pop camiasına nazaran kaliteli bir şahıstır.
albümlerinde ve kliplerinde, ismini sürekli olarak sibelalaş olarak yazan kişi. sebebi sorulduğunda şöyle bir lafla karşılık vermiştir: "sadece ismimle anılmak istemiyorum, soyisimimle birlikte olsun."
adam adlı şarkısıyla gönüllerde taht kurmuş, çektiği kliple türkiyedeki klip anlayışını değiştiren, ilk albümü harika olan fakat daha sonra nedense birdenbire yok olan şarkıcı
nasıl bir şarkı yapmış, yüreğini koymuş da yıllar geçmesine rağmen hala daha o'ndan ve şarkılarından konuşulabiliyor. işte iş kaliteli yapılınca yıllar geçse de unutulmuyor. acaba günümüzdeki şarkıların kaç tanesini 1 yıl sonra hatırlayacağız? yıllar önceki pop müzik anlayışıyla şimdiki pop müzik anlayışı arasında dağlar kadar fark var..
adam parçasıyla pek çok müzik severin bilinç altında olağan üstü çağrışımlar yaptırdığına inandığım unutulmaz sanatçımız. türk pop müziğinde apayrı bir yere sahiptir. saygıyı, sevgiyi hakeder. yaptığı hata işine devam etmeyip oluşturduğu boşluğu kıytırık sözde sanatçılara bırakmış olmasıdır. sebebi beyin hastalığı olabilir. ama şimdilerde kıyıda köşede üç beş kişiye hitap ediyor.
radyo mega'da desibel adlı bir programı bulunmaktaydı.
nerede olduğunu bilmediğimiz, carpe diem albümünden sonra kaybolan türk pop müziğinin minik prensesi (yaşı başı önemli değil). çocuk albümünü az önce dinleyesim geldi.
adam adlı şarkısını dinlerken insanı alıp başka diyarlara götüren şarkıcı.
sevipte söyleyemediğim şarkılar var
bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler
keşke keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları
düşlerim var
uyandığımda yalnızca başını hatırladığım
ve asla sonuna kadar görmeyi beceremediğim
bir adam var düşümde tam dokunacakken uyandırıldığım
bir adam sonumuzun ne olacağını hiç öğrenemediğim
düşümde bir adam var benim mi bilemediğim
bir adam var diyorum düşünüp düşümden ayrı kaldığım