görseller
shuffle 

belki ilginizi çeker
  1. · winamp shuffle
  2. · goodbye my lover
  3. · mutluluk veren küçük şeyler
  4. · küba mutfağı
  5. · toto falling in between live
  6. · joy fm
  7. · vengeance is mine
  8. · winamp
  9. · izmir hepimiz kareoke yapıyoruz zirvesi
  10. · psychedelic dreaming
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · yaran diyaloglar
  4. · insanın hayatına sıçan şeyler
  5. · yeşim salkım
  6. · colin kazım richards
  7. · uludağ sözlük
  8. · zonta
  9. · kız arkadaşın yok mu sorusuna alternatif cevaplar

shuffle*  

sayfa  / 2
  1. bazen hakkaten sapıtıp aynı şarkıyı 2 kere arka arkaya çalan winamp uygulaması
    (dr conners, 13.03.2004 22:19)
  2. karıştırmak anlamına gelir
    (nienna, 20.07.2004 10:19)
  3. (bkz: ipod shuffle)
    (sycrone one, 13.06.2006 21:02)
  4. her 8 liği üçleme halinde çalınan yani 2/4 lük bir ritmde bir ölçüsü 4 tane üçlemeden oluşan davul ritmi. genellikle üçlemelerin ikinci vuruşları dead note kullanılarak yapılır. toto - rosanna ' nın ritmi örnek verilebilir.
    (jellyjam, 19.04.2007 17:14)
  5. çok kötü durumdaysanız inadına damar şarkıları bulan uygulama. şunu yapmıştır:

pearl jam-black
    +
    levent yüksel-kadınım
    +
    marylin manson-the nobodies
    +
    anathema-angelica

winamp'ın yeni sürümünde combo butonu olmasını diliyorum. bu kadarı tesadüf olamaz artık. şerefsiz shuffle.
    (insert coin, 19.04.2007 20:45)
  6. hangi şarkıdan başlarsam başlayım,istinasız her defasında, hem de o kadar şarkının içinden ''yalnızlık ömür boyu''na takılıarak beni deli eden sistem.
    (bkz: gerçekler acıdır)
    (peasklepios, 19.05.2007 14:16)
  7. programcıların düşünen makinalar konseptini gizliden gizliye denediği alandır bence shuffle fonksiyonu. zira kötü durumdayken üstünüze gider ve ardarda air - cherry blossom girl+ morrissey - let me kiss you ve placebo - without you i'm nothing çalar. ne olduğunu şaşırırsınız. içinizden "amaan güzel bişeyler çalsa da oynasak" dersiniz, birden ortaya fatboy slim atar bu olgu.

yaşanmıştır bunlar, ve shuffle açık olduğu sürece de yaşanacaktır...
    (noscho, 02.07.2007 22:11)
  8. istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz gibi birşeydir.
    (joeykeys, 03.08.2007 00:51 ~ 00:52)
  9. haindir.
    inadına bütün albümleri sürükler koyarsınız, ama o yine içlerinden en acıtanları seçer. bir anda hayattan soğutur insanı, öldürür öldürür tekrar diriltir.
    (sekizinci cüce, 15.10.2007 19:36 ~ 24.12.2007 00:47)
  10. sözlükteki rast getir butonu gibi bir şeydir.
    (çılgın veyfik, 15.10.2007 19:39)
  11. davul ritmi olan shuffle için bernard purdie'den güzel bir örnek.
    (bkz: http://www.youtube.com/...)
    adam aralarda işte şurada ghost note var bu böyle şu şöyle demek için yırtınmış resmen. helal olsundur.
    (jellyjam, 08.11.2007 04:08)
  12. bazen halden anlayıp megadeth-slayer-metallica arka arkaya bindirir.

bazen de dalga geçer manowar-anathema-cannibal corpse-pink floyd sıralar.

sağı solu belli olmuyor efendim.
    (snowfall, 01.12.2007 19:43)
  13. nereye çeksen oraya gider ruh hallerimde bütün kitaplığı taramak için kullandığım şayane şey.
    ama bazen üzüyor beni bu güzel tuşcuk. hayır yani güzel müzik zevkimi herkese gösterip hava atmak için can atan insanım, msn'de ne dinliyorum özelliğim açık ve last.fm'de sürekli şarkı scrobble ediyorum. ama sen onca şarkı içinden kazandı bedih veya kahtalı mıçı yı bulursan benim rocker kişiliğim anında yamulur. ben bunu anlatamıyorum shuffle'a , sıkıntılıyım.
    he bide bazen sürekli aynı şarkı sırasıyla çalıp sürprizli dakikalarımı monotonlaştırıyor.
    (yumiyum, 01.12.2007 20:04)
  14. pc'deki winamp,itunes gibi müzik programlarında ya da mp3, cd çalar gibi elektronik aletlerde kullanabilceğimiz, şarkıların rastgele çalmasına yarayan hede.
    (edit, 28.03.2008 11:08)
  15. uzaklara gitmeden önce denemek istedim bu winamp özelliğini ipucu verir mi diye:

seven days, dont speak, baba şarkılarını üst üste çaldı. tamam dedim baba, büyüksün.

bitiriyorken slip out the back çalıyordu.
    (milwaukee, 14.07.2008 01:09)
  16. winamp ta olanı şahane olan olay. bazen bu kadar da tesadüf olmaz ki dedirtir. şu şarkıyı açayım dendiğinde mesela kendi kendine siz uğraşmadan açar, aklınızdan biri geçerken onu anımsatan bir şarkı çalar, bir filmle ilgili bişey ararken o filmin müziğini çalmaya başlar falan. depresyondayken intihara bile sürükleyebilir, o açıdan da tehlikeli.
    (ujell, 27.09.2008 22:31 ~ 22:31)
  17. hiç beklenmedik, hazırlıksız bir anda angelicaya girip insanı yıkabilen uygulama.
    (fani, 28.09.2008 05:18)
  18. http://www.shockwave.com/...

adresinden oynana bilen güzel oyun.
    (by eldat, 14.02.2009 03:00)
  19. sigur ros çekti canım, hadi bu şarkıdan sonra gelir belki dedim ve geldi. (bkz: untitled)
    (sir da ros floyd, 21.02.2009 21:40 ~ 24.02.2009 10:27)
  20. izmir - bostanlı'ya yeni açılan küçük ama şirin bir bar. haftanın 3 günü kareoke günü olacakmış bizden söylemesi.. dün gittik açılışına pek beğendik. yalnız kareoke şarkılarını daha güncel yaparlarsa çok güzel olacağı kesin diyoruz ve ilk günün telaşına veriyoruz. fiyatlar şimdilik uygun efendim.

bostanlı dominos pizza sokağından girilince ileride solda.
    (guenhwyvar, 14.03.2009 15:05 ~ 15:11)
  21. bünyemle ters çalışandır. bi komut bu kadar mı zıt gider ruh halimle yahu. üzgünken açar oynak bişeler, bi anda yüzümde güller açtırır, halbuki gözümdeki yaş bile daha kurumamıştır bi önceki depresif şarkı yüzünden.
    ya da midede kelebekler uçuşurken yeni sevgili sayesinde, bi anda seçer eski sevgiliyle şarkınızı, ağzınıza eder bırakır, ehem öhm şeklinde kalıverdirir. zarardır zarar, dengesiz yapar aman diyim.
    (carpathia, 14.03.2009 16:16)
  22. kendi istediği şarkıları çalar.ipod da sevmediğim 3-5 şarkı var silmeye üşeniyorum ne zaman shuffle yapsam hep o şarkılar geliyor.
    (maybash, 07.06.2009 00:05)
  23. bir şekilde farklı çalışan bir yapay zeka ya sahip bu özellik. ve bu zekası tamamen player dan bağımsız. şöyle ki kıraç'tan sonra açılan dream theatre şarkısından sonra kendi kendini kapatmak gibi eylemlerde bulunabiliyor.
    (mervem, 24.07.2009 21:39)
  24. denediğim hiçbir programda hakkını vererek çalışmayan, yeterince rastgele olamayan özellik. bu modda çalışırken duygusal olmak bir yana faşist tavırlar sergileyen programlara rastladım. sürekli elle kontrol edilmesi gereken rastgelelik modunun varlığı ne iş yarar ki?
    (arthenine, 21.08.2009 05:07)
  25. sogo ıshii'nin 1981 yapımlı filmi, kobayashinin bir cinneti haliyesini tasfir ediyor, deneysel ve nevrotik bir film, japon bir yönetmenin bu tür işlerini ilk defa görüyorum, oldukça az bilinen bir yapim, keşfedip çevirisini yapan kurt_thewolf'a teşekkürler.

http://www.imdb.com/...
    (arph, 18.09.2009 18:43)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil