popüler türkcell servisi
reklamları öldüren ürün
reklam kampanyasında kıyameti koparan insanları meraklandırdıktan sonra ne olduğu açıklandığında bumuydu lan dediğim fiyasko.nasıl etsekte boş yere kontör harcatsak bunlara şeklindeki anafikre sahip olan ve teknoloji geliştirmek yerine fasa fisoyla uğraşan şirket zımbırtısı.
"shuboooooooooooooooooooo " diye milleti anırtan reklam kampanyası...
bolca kontör yiyen,ne işe yaradığı bilinmeyen saçmalık
reklam kampanyalarını,gerek kuruluştan hemen sonraki dönemde gerek şimdi,kanımca çok iyi yapmış olan kurum. (bkz.
reklamın iyisi kötüsü olmaz)
alakasız saatlerde gönderdiği abidik gubidik mesajlarla insanları çileden çıkaran turkcell servisi
garanti internet bankacılığı kullananlara 1 ay bedava verilen haber servisi şeysi.
sadece kontörlerin harcanmasına yarayan kazıklayıcı turkcell servislerinden birisi.
ben daha ne işe yaradığını, neye lazım olduğunu öğrenemeden piyasadan kalkacağını düşündüğüm ürün ya da hizmet.
turkcell tarafından biraz daha geliştirilerek
turkcell-im ismi altında değişen servis.31 ekim 2006'ya kadar ücretsizmiş.
‘bir adam vardı‘yla aynı pazarda, aynı argümanlarla at koşturmayı amaçlayan, turkcell'in elinde patlayan haber, eğlence vesair paketinin adı.
2004'te denemek için haber paketine abone olduğum, fakat uzun süre aboneliğimi iptal ettiremediğim artniyetli servis. günde 2 kontörümü yemesi sebebiyle arkadaşlarımın "sen bana günde 2 kontör at ben her gün sabah haberlerini izleyip gelip sana anlatayım" demelerine sebep olmuştur...
(nox, 31.01.2007 17:40 ~ 07.08.2007 19:38)
evvel zaman içinde "şubuolu kulak ne kadarrrrr güzel, diger kulak ne kadarrrrr çirkin" replikli reklamı olan turkcell servisi.
zamanında bunların bir reklamları vardı. abi senin için shubuo olmuş diyorlar derlerdi reklamda sonra da bilmem ne tarihini bekleyin diye bir yazı çıkardı biz de aa acaba nedir ki bu derdik. sonra o bahsedilen bıdı dıdı tarihi geldi o zaman tabi bizler okuldayız neyse o gün okula gelmeyen birini aramıstık da ne bu diye izlemesini söylemiştik sonra hep birlikten amaan ben de matah birşey sanmıstım diye yorumda bulunmuştuk ne günlerdi be.