belki ilginizi çeker
  1. · her eve lazım
  2. · sivrisinek öldürmek
  3. · 3f channel
  4. · miss sixty
  5. · şok
  6. · mazot 80 kuruş olacak
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · 2012
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · google wave
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · her şey çok güzel olacak
  9. · türk kadınıyla yabancı kadın arasındaki farklar

shopping tv  

1. turksat 2a uydusu üzerinden de yayın yapan alışveriş kanalı.
    http://www.shopping.com.tr/
    (stone cold, 31.12.2005 23:50)
  2. sunucularının kesinlikle kafayı yemiş olduğunu düşündüğüm ve nasıl para kazandığını merak ettiğim alışveriş kanalı. zira abd'deki örnekleri birer birer batmış bunun.
    (kum, 04.02.2006 23:57)
  3. sabahın 9 unda 22 liradan 3 tane kadranlı tansyon aletini satmayı becerebilen enteresan kanal.
    (jkfl, 02.03.2007 09:12)
  4. 16 liradan ürün satıp, 6 lira kargo parası alan kanal.

(bkz: bunu yapan bunuda yaptı)
    (jkfl, 02.03.2007 09:23)
  5. şu anda ekranda bir eleman var ve önündeki baharat setini göstererek: "bir baharat setinden bekleyebileceğiniz bütün özelliklere sahip!" diyor.

hayır ne bekleyebilirim onu düşünüyorum. çay yapsa? yok yok..
    (gxix, 20.05.2007 14:02)
  6. denize 1231231223 km uzakta olan 3 yıldızlı otelleri üstelik mayıs ayında gitmek şartıyla günlüğü kişi başı 30 milyondan satıp "bakın ne kadar ucuz hadi satın alın" diyen garip bir televizyon kanalı.
    (pulmoll, 20.05.2007 14:10)
  7. satmaya çalıştıkları bağlamanın kasasının hava boşluğuna elini sokup bakın elinizi buradan sokup bunu böyle çevirebilirsiniz dedikten sonra 360 derece döndüren sunucu satıcılara sahip kanal. neden döndüreyim ki ?
    (trendline, 15.06.2007 17:20)
  8. çoğu sunucu satıcısı sattıklarından bihaber, sattıkları ürünlerle gayet anlamsız şeyler yapıp, bakın bunu da yapabilirsiniz, gibi saçma şeyler sunan, sadece birşeyler satma amaçlı tv kanalı.. tv programı mantığında kanalımsı..
    (zephyr, 15.06.2007 18:58)
  9. ellerinde kamerayla sokak sokak dolaşan sunuculara sahip alışveriş kanalı.

beşiktaş sahilde oturuyorum tek başıma, sigaramı yakıp beş dakika oturup kalkıcam güvercinleri ve denizi izleyip,yakmak isteyen ilginç insanları uzaklaştırıp, sinirlerim bozulana kadar yakmaya çalışıyorum,sigaramı içerken,iki erkek iki bayan karşımda dikiliveriyor.

_shopping tv den geliyoruz, merhaba.
    bu arada hiç sormadan kamera açılıyor,
    +merhaba. ben röportaj yapmıcam yanlız.
    bu arada küçük de olsa annemin beni görme ihtimalini düşünerek önce sigarayı saklıyorum, kurtulamayınca binbir güçlükle yaktığım sigaramı atıyorum.
    _çok az sürecek, iki dakika.
    +tamam iki dakika ama.
    başlıyor;
    _internetten veya televizyondan alışveriş yapar mısınız?
    +hayır
    _neden?
    +sevmiyorum
    _ne açıdan
    +ben gezip dolaşıp yorulmayı seviyorum.
    _ama televizyondan daha kolay olmaz mı?
    +bitti ama yaa...
    5 dk. daha saçma sapan sorular sorup, sonra beni resmen tehdit etmeye başladılar;
    _şapkan çok güzel, bizim için ''shopping tv de şapka satmanızı istiyoruuum'' der misin
    +hayır
    _hadi ama, çok güzel görünüyorsun şapka çok yakışmış.
    +hayır, istemiyorum, hayret bişey yaa...
    _ama gitmeyiz, söylede gidelim.
    sonra kurtulmak için shopping tv de şapka satmanızı istiyorum dedim kameradan kaçarak.

hemen gittiler, boş bir anıma gelmişti, lütfen çıkmasın dedim giderlerken, ama çıkmış.
    (masal, 19.08.2007 02:00 ~ 02:02)
  10. bir insan neden üstünde bindallı desenler olan bir bornozu oradan almak isterki..ben ellemek istıyorum bedenıme uysun istıyorum..bunu gidip almak varken tv'den bornoz almanın gereği ne.sıkıldıkça anı eğlenceli bir hale getiren kanal olarak takdiri hakediyorlar ama orası ayrı.
    (amnesiac, 19.08.2007 02:23)
  11. yılların tekerlekli bavullarını dağcılık ile ilgilenenlerin kullanabileceğini idda eden spikerleri barındıran televizyon kanalı. evet tekerlekli bavullar dağcılık için son derece uygun bavullardır burdaki sunuculara göre. kendilerini takdir eder başarılarının devamını dilerim.
    (benikoyupgitmeneolursun, 17.01.2008 00:51 ~ 15.04.2008 10:42)
  12. efendim, şimdi bu firmanın bir marketing strategysi yok diyemem ama hakikaten ilginç/değişik bir politikaları var.

bazen denk geliyorum, bilgisayar pazarlıyorlar. sunucu/tezgahtar teyze/amca diyor ki "değerli izleyicilerimiz, bakınız, sakın kanmayınız, bu celeron değil, hakikaten kaliteli, ona göre düşünün ha"... burdan ne anlıyoruz? celeron makine alınmamalı.
    ama az önce de tanık olduğum bambaşka bir olay var ki, hakikaten incelenmeli. soyle, "inanılmaz ucuz, isterseniz x kartını takarsınız, isterseniz film izlersiniz, bla bla bla" ee, ne satıyosun? celeron makine. 2 gun önce celeron boktan diyen ben miydim?

yok bişi demiycem artık...
    (ruya butun cektigimiz, 28.03.2008 00:19)
  13. bir keresinde bir kadın sunucusunun oyuncak org* tanıtımı yapmak için 10 parmağıyla birden zavallı tuşlara hunharca basarken bir yandan da "aa bakın her tuşundan farklı ses çıkıyor" demesi sebebiyle bir süre kalakalmama sebep olmuş kanaldır.
    (yilan tislak, 19.10.2008 13:46)
  14. dijital safa lakaplı bir sunucunun bulunduğu, bu kadar hızlı ve anlamsızca nasıl konuşabildiklerini merak ettiğim sunucuları da içinde barındıran ilk canlı alışveriş kanalı.
    (mge, 12.02.2009 01:35)
  15. günün saatine göre sunucu belirleyerek doğru bir hareket etmiş bir alışveriş kanalı. mesela şu an esra-şeyda kardeşlerin esmer versiyonları bir şeyler diyolar ama ürün satmıyorlar herhalde, yani inşallah.
    (kurban, 28.02.2009 02:17 ~ 02:17)
  16. ürünün piyasa bedeli 600 tl iken ürün açılış bedelini 1100 tl den açıp,yaklaşık 78 saniye sonra ürünün bedelini 643 tl ye düşürüp,bizleri sevinçten duvardan duvara çarpan satış kanalı.

bu 78 saniye içerisinde satılan 3 5 ürün 1100den gider ve kazık çakılmış olur. diğerlerinin karıysa zaten 600 olan ürünü 643 e çakmaktır.

tamam marketing üstüne kuruldunuz da,hiç mi düşünmezsiniz bizim milletin: "bu kadar indirim yapıyorlarsa kesin bi bit yeniği vardır." diyeceğini.

şopig,akıllı ol la.
    (tombalaci pascal, 24.08.2009 23:45)
  17. canlı canlı "açık eksiltme" yapan televizyon kanalıdır. önce anlamadım ben bu olayı, dedim insanlar çıkıp; "ben 60 veririm bu zamazingoya" başkası çıkıp "hayır ben 50!", "yoo yoo ben 40!!!" mı diyor, bu satıcı nasıl bir saf satıcı acep dedimdi. meğer normal fiyatın çok üstünde bir rakam söyleyip sonra da kendileri fiyatı düşürerek "biz çok indirim yaptık" diyen bir kanalmış. bir kez çok nefis indirim yaptıklarına şahit oldum fakat gecenin üçüydü sanırım. geceleri izlemek lazım...
    (fulidiforst, 25.08.2009 00:10)
  18. fiyatlarının piyasadan kat kat yüksek olduğunu bilmelerine rağmen çok ucuza ürün sattıklarını ima eden sunuculara sahip olan tv kanalı.
    (quattro, 25.09.2009 00:54)
  19. o kanalı kablolu tv'ye sokanların buradan ebelerine şükranlarımı sunuyorum. ulan şerefsizler sizin yüzünüzden annem ne görse alıyor. ulan herşey mi boktan olur ya. bütün insanlığa şiddetle tavsiyemdir. silin o kanalı.
    (öz wondrous, 25.09.2009 01:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil