görseller
shiseidoshiseido

belki ilginizi çeker
  1. · neutrogena
gündem
  1. · boylumlama
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · prison brake
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · norreport
  9. · münir özkul

shiseido  

1. japonların aşmış kozmetik markasıdır. 1872 yılında japon donanmasında eczacı olan arinobu fukuhura tarafından kurulmuştur. ginza da japonyanın ilk batılı tipteki eczanesini açmıştır kendisi. temelleri böyle atılan şirket 1957 de ilk deniz aşırı satışlarını yapmış ve 1980 yılında da uluslararası hale gelmiştir. dünya devlerinden loreal in en büyük rakibi konumundadır.
    (aquila, 06.01.2007 11:40)
  2. sadece bu markanın güneş koruma kremlerinin gerçekten güneşten koruduğuna inandığım güneş kremleri ürettiği japon asıllı türküyede nadir bulunan kozmetik markası.
    (uzun kesilmiş kereviz, 09.01.2007 11:39)
  3. son üç yıldır kullandığım şampuan ve cilt temizleme ürünlerinin bağımlılık yaptığını ve bünyenizin başka kozmetik malzemelerine tepki verdiğini gördükten sonra kurtulma yolllarını aradığım marka.
    (şerbet, 20.06.2007 11:45)
  4. mottosu "this moment. this life. beautifully" olan muhteşem marka. kozmetikten bakım ürünlerine kadar çok geniş bir ürün skalası bulunan dünyanın en eski kozmetik şirketlerinden biri. özellikle gözleriniz çok hassassa tavsiye edebileceğim tek far shiseido silky eyeshadow olur, gözün içine kaçıyor da en ufak bir rahatsızlık vermiyor.
    (arya, 05.07.2008 17:32)
  5. "şiseydo" diye okunur.
    (odaman nehapak, 04.01.2009 05:44)
  6. genç ciltler için pureness diye içinde her halt olan bir cilt bakımı serisi olan markadır. özellikle pudrası vazgeçilmezdir, keşke biraz daha ucuz olsadır.
    (chericheri, 17.05.2009 13:31 ~ 13:31)
  7. kapsül: çok güzel yaa, iyiki almışım anne sen de al bence
    anne kapsül: neymiş markası da?
    kapsül: şiseydo var boynerde
    ingilizcesini yeni yeni geliştiren kardeş kapsül yine patlatır bombayı:
    "o yap dedi" mi? ne biçim marka beee!!
    (kapsül, 17.05.2009 13:38)
  8. bu elimde görmüş olduğunuz japon harikası diye çıkıp meydanlarda raklamını yapmak istediğim marka. onlar da bana karşılığında beleş cilt bakım ürünü, makyaj malzemesi falan versinler. alın verin ekonomiye can verin. ben alayım cildim güzelleşsin kazanayım, çekik gözlü şişeydo amcalar kazansın hepimiz mutlu olalım. neyse. gelmiş geçmiş en iyi marka bu bence. bağımlılık yapıyor bünyede resmen. sonra başka bişey kullanmaya kalkışmayın cildiniz cortlayıverir alimallah. ah bi de az daha ucuz olaydı.* ilerde bi gün şans oyunlarından birinden zengin olursam bunların fabrikasına ortak olcam ben sözlük. beleş şişeydolar kullancam hep. sözlük bağyanlarına da vercem, pıromasyonlar yapçam hep valla bak. söz.

(bkz: japon yapıyor kardeşim)
    (chericheri, 15.09.2009 01:46 ~ 01:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil