kendisiyle
vamişkunan sayesinde tanıştım. 4'ü halı saha olmak üzere toplam 7 güzel zirvede beraber bulunduk.
o değil de güzel araba kullanıyor. usta şöför olduğu da belli, boş vitesi de iyi kullanıyor ayrıca. valla siyah opel gördüğümde hep aklıma geliyorsun bunu bil.
halı sahada biraz süzdüm, kalede iyi iş yapıyor, defansta blok gibi kapatıyor stratejik noktaları. ileriye bakıyorum, gidiyor çalımlar paslar goller. vatandaş sen her yerde oynuyorsun, bırak
istanbul üniversitesi'ni gel alalım seni
rijkaard'ın takımına. zaten okuduğun bölümün tamamen ingilizce olması berbat birşey değil mi?
kazım koyuncuyu unutmadık unutturmayacağız zirvesi'nde özellikle konuklarla çok ilgilendi, her gelenle haşır neşir oldu. evet özellikle takip ettim, böyle organizatörleri yüceltmeli değil mi. ama allah aşkına nero yükle şu bilgisayara, bak bir gün lazım olacak, demedi deme.
27 haziran 2009 üçüncü disko kralı zirvesi'nde de beraberdik, ikincisinde olduğu gibi. pankartı zorla okan'ın gözüne soktu. laz olmanın gereğini yeterince yaptı. iyi de eğlendik valla, her zaman tribüne oturmalı.
neyse şimdi ayrılıyorum, umarım uzun sürmez. aklınızda olsun, 2-3 haftada bir maça da gelme ihtimalim yüksek.
boş vitese aldığını unutma hiçbir zaman
*.