kendisi ile ortak bir noktada buluştuğum yazısıyla kendime itiraf edemediğim şeyleri öyle yerinde ve noksansız ifade etmiş ki diyecek söz bulamadım.daha birçok girisini okumak için sabırsızım.yüreğine sağlık..
sözlükte ilk tanıştığım, girilerini severek okuduğum, sevgili kardeşim başlığındaki girisiyle değer vermem gerekenlere bir kez daha sarılmamı sağlayan sevdiğim yazar.
ilişkiler konusunda olayı bitirmiş, yapabileceği tüm tespitleri yapmış özellikle bu girileri ile son zamanlarda derdime tercüman olmuş nesildaş yazardır...zevkle okuyorum.
güzel güzel, uzun uzun ve hoş tespitlerle bezeli tanımlar giren bir sözlük kişisi.ayrıca kadınlarla ilgili bana çok önemli bir ders vermiştir, çok teşekkür ederim.herhalde artık don juan olmam için bi engel kalmadı.*
uyusun da büyüsün politikasıyla akşama kadar uyuyan, kuluçkasından çıkamadığı için devamsızlıktan kalmak üzere olan, yaramaz, söz dinlemeyen, bana neci, sözlük manyağıdır kendileri.
şimdilerde hesabını kapatıp uzaklaştığını duyduğum ve bundan dolayı çok üzüldüğüm yazariye!
"aşkyoksa, bir gün bitecekse; kaçmalı, hiç bulaşmamalı!" tezinin savunucusu, barbie bebeğimiz!
kendisini tanımadan duygularını tanıdım. aşk, acı, yorgunluk, isyan. duygularını yazıya bu kadar iyi dökebilmesi canının ne kadar yandığının göstergesi sanırım. kalemin hiç küsmesin.
kendisiyle daha önceden tanıştığımı ancak eve gelince mesajlara bakınca öğrendiğim tatlı insan. hayatımda gördüğüm en fazla çay içen kişi aynı zamanda. nedendir bilinmez hafif yumuşak uykumu getiren bir sesi var.