görseller
sharred 

belki ilginizi çeker
  1. · jack black
  2. · starforsaken
  3. · bilmiyorum sen söyle
  4. · boynunda altın zinciri olan eşofmanlı mafya babası
  5. · time to kill is now
  6. · 17 nisan 2009 opeth ankara konseri
  7. · a nightmare to remember
  8. · mükemmel sesli şarkıcılar
  9. · sharred
  10. · itü sözlükteki yeşil gözlü sarışın çıtır kız
gündem
  1. · itü sözlük
  2. · author gibi erkekler
  3. · banu güven
  4. · okan bayülgen
  5. · boylumlama
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · yaran diyaloglar
  8. · mektebi sultani 140
  9. · zimmer

sharred  

1. gelmiş geçmiş en apepe ultima oyuncularından biridir, 6. nesil şahane can ciğer kuzu sarması yazardır, hoşgelmiştir.
    (shagrath, 14.01.2009 21:44)
  2. gecenin bi körü itü sözlük radyosunu ''dinle dinle'' diye kafamın etini yedi sonra bir saat boyunca radyo eklentisi aradık, bulduk, gece gece aksiyon yaşadık ,nymphadora nın gecenin köründe sunduğu radyo programını dinlerek eğlenceli bir sabaha meraba dedik. bir kebap gözüyle bakmak gerekirse kendisine çöp şiş gibi bir insan muhabbet adamı diyebilirim. ayrıca müzik zevki de bambaşka, sözlüğü o zevkle iyi donatıcağa benziyor...
    (starforsaken, 16.02.2009 04:10)
  3. time to kill is now adlı radyo programında ki partnerimdir. her cuma yardırıcaz.. feci..

radyoda eğlendik bayağı falan. sonra birden dedik "olm gidip hayvanlar gibi kokoreç yiyeylim".. "tamam lan" dedik sonra gittik anasını satiyim.. oturduk bir yere. kokoreç 5 ytl çıktı. hass.. biz düşünmüştük 7-8 tane yeriz diye. ama baktık sağlam giriyor vaz geçtik. üzerine acılı acılı sigara yaktık.. yapacak bişey yok.

sonra yine gidiyoruz yolda, bi baktım karşıda anketör kızlar. "eyvaahh" dedim "siktirrr". işte durdular bunlar bizi. anasını satim resmen yavşıyorlar. ben diyorum "olm sahhred yürü yürü kaçıyoruz durma" diyorum. he tabi buda cin. kızları gördü "abi dur ya" diyor. "tamam lan" dedim. sharred orda anket yapıyor garibim, bende orda hatunlarla sohbet ediyorum tamam mı. muhabbet koyu. sonra geldi buda işte takıldık biraz sarmadı gittik. neyse işte yola devam. gören çeviriyor bizi, laf atıyor. "sikerim lan" dedim. ilgiden bunaldık. tabii süper adamlarız feci yani. olur o kadar. anlayışla karşıladık.

işte öyle..

iyide yazar kendisi. takip edilesi.

sevgiler saygılar amin.

dlgjsdf
    (arcturus b, 28.03.2009 03:03)
  4. (bkz: küçük enişte)
    (starforsaken, 01.04.2009 19:32)
  5. 22 nisanda doğumgünü olacak olan yazar. şimdiden yazıyorum ahanda. bir haftalığına moda tabirle hesap kilitliycem. yok lan yok öyle attraksiyonlara gelemem ben. ne kasıcam. iyi ki de doğmuş. ben bir dedim o iki tekila iç diyor benim yerime o gün. yamulurum yeminlen. neysem iyi, güzel, mutlu ve supangle kadar tatlı yıllar efendim kendisine.. müzik dolu, progresif günler..
    (memories never die, 21.04.2009 04:35)
  6. iyi ki doğmuş olan insandır.
    (dream of allegro, 22.04.2009 00:17)
  7. tam şu an iyi ki doğdun yazarıdır. evet tam bugün ilk nefesini alıp ağlamış. o zamanlar ağlayan adam şimdi opeth konserlerinde brutal atıyor. vay anasını satiyim. nerden nereye lan.

olum.. iyi ki doğdun.
    (arcturus b, 22.04.2009 00:28)
  8. 5vs1lerin adamıdır, sharred levaron dur. duelloda tamerla warlock kesen adamdır, ultimanın kralıdır.* bir de opeth manyağıdır. iyidir sağlam adamdır severim kendisini. hala batak partisi vericez, unuttum sanmasın
    (foxydevil, 24.04.2009 23:23 ~ 25.04.2009 00:20)
  9. opeth konseri günü starforsakenla gittiğimiz zirve nedeniyle tanıştığım, jack black'e çok benzeyen yazar. konser de pek muhabbet etme şansımız olmamıştı ama biz o zamanın acısını çıkardık sanırım.
    çok uzun zamandır yazmam gereken bir yazar, fekat geç olsun güç olmasın dedim yazmaya koyuldum , biz bu adamla birbirimizi mazoşist gibi uyandırıyoruz her sabah manyak mıyız lan acaba? manyak ve ya değiliz önemli olan sözlüğe üye olup üstüne böyle harika bir insanla tanışmış olmam... sabah ve ya akşam farketmez hayatımın bir parçası olması güzel olan. (şiir yazdım mk)
    bu arada bildiğin opeth delisi bu adam hatta konser günü bir rivayete göre kendisine bir haller gelmekteymiş.
    işte en sevdiğim sözlük yazarıdır kendisi. hem daha yazarım ki ben...
    (bilmiyorum sen söyle, 07.05.2009 15:43 ~ 15:45)
  10. an itibari ile yazarlara statüleri verdiğinden şüphelendiğim yazar. dün bana "olum statün çıkıcak senin" dedikten sonra gece şahsıma tıkladığımda statümün çıkmış olduğunu gördüğümde böyle bir şüphe uyandı içimde. varsa böyle bir numaran değiştir bari statümü kaymış paradigma ne lan. *
    (foxydevil, 17.05.2009 13:53)
  11. (bkz: idiot)
    (bilmiyorum sen söyle, 16.07.2009 00:15)
  12. tanınası bir yazar.
    (mataratör, 16.07.2009 00:18)
  13. erkektir, tam anlamıyla erkektir. benim sozlukle tanışmamı sağlayan, ufkumu açan hayata farklı bir bakış açısıyla bakmamı sağlayan, übermenschtir kendileri.

sayesinde çok şey öğrendim. aklıma bir şey takılsa, merak ettiğim bir konu olsa hemen buna sorarım. olum her şeyi biliyorsun. görüp görebileceğiniz en mükemmel saça sahiptir. sakalları zaten takdir edilesidir. ben de saçımı uzatıyorum ama olmuyor onunki gibi. kendisi bu konuda beni sürekli eleştirir. pes+pizza denilen sosyal aktivitelerimizin vazgeçilmezlerindendir. o değil de bu sene napcaz lan en ucuz sigara 8 tl olacakmış diyorlar. stok yapmak iyi bir fikir olabilir.

anlatılmaz yaşanır derler ya, heh ben bu adamı ne kadar anlatsam azdır. çünkü tam anlamıyla erkektir. son olarak “bu okulda olmaktan mutlu musun?” gibi sorulara “evet” cevabımın sebeplerinden bir diğeridir kendisi. iyi ki tanıştım lan.
    (sıralı otogaz sistemleri, 14.08.2009 13:52)
  14. darkwood'un en karanlık ağaçlarının altında fallen kesip tyrael's might düşürme ihtimalinden bile daha bi' hoş olup, iter impius keşfiyle bana bile 'oha felan' * dedirtmiş fazlasıyla opethian bi' yazardır. dilerim opeth'e olan sevgisi hiç mi hiç azalmaz.

ve kendilerine mahşerin dört atlısından bi' adet lateralus sunduğum yazar olmakla birlikte isminin tüm kitab-ı lügatlarda sharred olarak kalmasını umar ve fibonacci diziliminin sonu kadar tool ile melodi seksi yapmasını, ve yine maynard kadar tanrısal olmasını dilerim. ne de garip bi' giri oldu lan.

her neyse, evet, böyle.
    (black tape for a sacreneous, 14.09.2009 04:00 ~ 04:03)
  15. (bkz: eşşek sıpası)
    (ıspanaklıpasta, 21.11.2009 14:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil