shao kahn   

adana çık aradan

1. mortal kombat serilerinin (oyunlarda sadece triology'de) ayısı. diğer karakterlerden daha iridir, ayıdır, yenmek için özel teknikleri vardır. mesela benim bulduğum taktik liu kang ile yerden alev fırlatmak şeklindeydi sürekli olarak.
    bir de oyunda ilginç bi noktaya dikkat çekmek istiyorum: ilk iki oyunda en bi kötü adam shang tsung'dı, sonra onun patronu shao kahn çıktı daha da sonra (filmde) bunun babası çıktı. artık daha kuvvetli ne çıkacak merak ediyorum. "bitemediniz lan" dedirtir insana.
    (twinkle, 11.05.2006 01:41 ~ 01:50)
  2. gördüğüm en pis bölüm sonu canavarımsısıdır. deli psikopat bişey. mortal kombatın efsane olmuş karakteri. bilmem kaç küsür adamı 3 er raundluk dövüşler sanunda yenersiniz en sonunda bu yarmagül karşınıza çıkar bütün hevesinizi kırar. buraya gelene kadar yaptığım fatalitylere mi yanayım, brutalitylere mi yanayım insanı şaşırtır. tosun gibi mubarek cüssesiyle yen yenebilirsen bu herifi.
    (trouble everyday, 11.05.2006 02:12)
  3. oyunun sonuna kadar sizi psikolojik olarak korkutan anti kahraman. ona gelene kadar karşınıza at adamı, dört kollusu, beş kollusu, götten bacaklısı v.s çıkar ama shao kahn başkadır. kimse onun kadar korkutamaz. oyun boyunca her round'da sürekli şeytani kahkahalar atar. "finish him/her" repliğiyle akıllarımıza kazınmıştır.

animality özelliğini kullanınca çok başlı bir ejdere dönüşür.

http://www.mortalkombatonline.com/...
    (kane, 13.09.2007 23:52)