belki ilginizi çeker
  1. · can you hear me
  2. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  3. · mya
  4. · richard gere
  5. · gotan project
  6. · dans kursuna giden ve ibne olmayan erkek
  7. · fred astaire
  8. · susan sarandon
  9. · let s call the whole thing off
  10. · kız düşürmek için dansa başlayan erkek modeli
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · boylumlama
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · disko kralı
  8. · paizley adams
  9. · gidenin arkasından hayata küsmek

shall we dance  

1. şu sıralar sinemalarımızda gösterimde olan richard gere, susan sarandon ve jennifer lopez filmi.
    film boyunca dansedip duruyorlar, insanın hayatta mutlaka bir hobisi olması gerektiği mesajı falan veriliyor. bence vasat ve hatta vasatın altında bir film.
    ben susan sarandon'ı izlemek için gittim, ama filmin konusu basit ve susan sarandon'ın performansına ket vurmuş. jennifer lopez için gitmek isteyenler de gitmesin, çünkü en ufak bir sevişme sahnesi veya çıplaklık yok.
    sonuç olarak "yavrum bugün babanla sinemaya gideceğiz neye gidelim?" konulu anne sorularına iyi bir cevap olacak bir film, en azından keyifli ve kolay izleniyor, oyuncular iyi, fakat yine de vakit kaybı olarak görüyorum.

(bkz: aşka davet)
    (the weakest link, 17.01.2005 16:10)
  2. yoğun iş temposundan ve tekdüzelikten sıkılmış bir adam değişiklik arayışı içindeyken bir gün bir dans merkezinde gördüğü güzel dans hocasından ders almaya karar verir. gerçek amacı ise, onu yakından tanıyabilmektir. dans etmekten zevk aldığını anlayan adam kendini geliştirdiğinde bir dans yarışmasına başvurur. ama karısını asla unutmaz. keyifli, güzel bir film.
    (poet, 14.02.2007 02:26)
  3. (genius kusagami, 13.08.2008 21:27)
  4. japon versiyonu cnbc-e'de yayınlanan film.
    (myster, 13.08.2008 21:56)
  5. bir gotan project albümü.
    (stellar wind, 08.02.2009 01:21)
  6. sıkıntıdan izlemeye başladığım ancak sonra devamını yüzümde bir gülümsemeyle getirdiğim filmdir.evet hiçbir özelliği olmayabilir, sanatsal bir değeri olmayabilir ama bazı filmler sadece kafa dağıtmak içindir.bu filmde onlardan biri işte.
    beni ise en çok adamın karısını aldatmayarak eşine dönmesi etkilemiş bulunmakta.sanırım bu ara sözlüğün bana uygun gördüğü duygu insanı statüsüne fazlasıyla uygun bir ruh halindeyim.
    (cherrychapstick, 26.08.2009 01:37)
  7. devil may cry serisinin dördüncü oyununda karakretimiz neronun repliği.

ayrıca eli kulağıda what did you say? de der. bir kamooon diye bağırır.
    (yazar ne yazar ne yazamaz, 26.08.2009 01:39 ~ 01:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil