shagrath 

adana çık aradan

1. dimmu borgir'in brutal olayını aşmış solisti.özellikle hybrid stigmata'daki çığlığı insanı ters yüz eder.
    daha iyisi için;
    (bkz: dani filth)
    (anarko, 27.12.2005 13:10)

2. sahnede mikrofonuna dalak, böbrek, ciğer falan takan atmosferik sakatatçı. vokali saygı duyulasıdır lakin.
    (palanthaser, 11.06.2006 22:57)
  3. şu ölümlü dünyada en çok sevdiğim sevmeyi geçelim bayıldığım insan. o ne karizmadır ne vokaldir be kardeşim peh..

asıl adı stian thoresen'dir.
    (shagrath, 05.01.2007 00:14)
  4. her şeyden önce dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş. ayrıca bana inek deyip egosunu tatmin etmeyi kendisine görev edinmiş, eskişehir'in üstünlüğünü hala idrak edememiş, dimmu borgir delisi insandır kendisi. nice sıkıcı sosyoloji derslerinde, korku dolu ekonomi derslerinde omuz omuza mücadele vermişimdir kendisiyle. ha ne olmuştur ekonomide aynı kaderi paylaşmışızdır. ama "sosyolojiden kaç aldın olm" diye soran ben olmuşumdur. gaza gelmesini de dört gözle beklemekteyiz.
    (ayqch, 06.01.2007 19:43)
  5. rahmetli arkadaşım erhan'nın cidden ikizi gibi benzediği dimmu borgir'in hayvani vokali. erhan gerçekten bu adama aşırı derecede benzerdi. ancak sessiz ve sakin bir çocuktu, öyle hatun peşinde filan koşmazdı. birgün oturup birşeyler içiyorduk. hatunun biri yanımıza yaklaştı. aslında bu hatunda merve, yani erhan'nın evleneceği kız arkadaşıydı. neyse merve iyice bakıp, ciddi ciddi "shagrath?" diye sordu. erhan döndü ve şöyle bir onu süzdü. "ben has türk erhanım" demişti. merve o anda resmen şok yaşamıştı. daha sonrasında, muhabbet filan oldu vs... derken bir baktım bunlar çıkmaya başladı. aradan uzun zaman geçti, evleneceklerdi; fakat 19 eylül'de erhan akciğer kanserine yenildi. uzun zamandır tedavi oluyordu, ancak başaramadı. yıkıldım, ondan önce ağustos'ta annemi kaybetmiştim. iki sevdiğim insan yanımdan ayrıldı. nur içinde yatsınlar.
    (jamesdean, 09.01.2007 13:55)
  6. büyük beyaza takmış, büyük beyazın kusursuz bir hayvan olduğunu iddia etmekte olan kişi. halbuki haberi yok ki asıl kusursuz hayvan kendisi.
    (ayqch, 11.01.2007 06:38)
  7. vokalde bir insanın gelebileceği en son noktalardan. insanımsı kişilik. ayrıca gitar, davul her türlü müzik enstürmanında virtüözik seviyede olduğu söylenir.
    (neyazdiginibilmeyendengesizkisilik, 04.09.2007 12:42)
  8. beni tom araya'ya benzetmiş, canım benim. seviyorum lan bu adamı.
    (ayqch, 23.10.2007 15:13)
  9. karizmanın sınırlarını zorlayan şahsiyet. makyajsız yalın hali ruh sağlımı bozmuştur
    (morbid angel, 05.11.2007 23:04)
  10. girilerini beğenerek okuduğum nesildaştır. ayrıca seri eksi oy veren ibneden baya çekmektedir. "sen bakma ona" denilesidir.
    (höytfield, 22.11.2007 01:05)
  11. sabahın köründe kütüphane köşelerinde çile çekip çıkardığım notları asetat kağıdına kopya haline getirme fikriyle hukuk sınavı öncesi yüreğime su serpmiş adam.
    aynı zamanda o muhteşem kopyaları alıp arka sıraya çökmesiyle beni en ön sırada iki asistanın kem bakışlarıyla başbaşa bırakıp hukuktan muhtemelen babayı almama da sebep olmuş bir adi, bir şerefsiz.
    ahah şaka lan, helali hoş olsun sana.
    (ayqch, 13.01.2008 23:22 ~ 23:22)
  12. dolmuş efsaneleriyle ilgili yazdığım girimi yanlış anlayarak ankara'ya küçük şehir dediğimi sanan kendi kendime de ''lan acaba ben mi yanlış yazdım'' diyerek girimi tekrar kontrol etmeme neden yazardır.
    (palmira, 23.01.2008 00:58)
  13. vokalist olarak yeteneğini, sahne duruşunu osunu busunu geçiyorum müzisyen olarak yaptığı en iyi iş perfection or vanity olsa gerek. orkestrasyon mükemmel, gitarlarla uyum mükemmel; kesinlikle takdir edilesi.
    (iao, 15.04.2008 14:30)
  14. zamanında hafiften ayva göbekli bir insandı kendisi. son zamanlarda ne yediyse benimkini geçmiş. insan bari artwork fotosunda içine çeker.
    (eolys, 23.07.2008 23:29)