belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · yılmaz özdil
  6. · 100 opera
  7. · thierry henry
  8. · ruhi su
  9. · elsa

shady  

1. ing ;gölgeli,üçkağıtçı.
    (gelmir tasartir, 16.11.2006 15:51 ~ 15:51)
  2. kamboçya kaçkını bi hovarda. evet öyle. itiraz edebilitesi de var ama inanmamak gerekir. ekşi zirvede ilk tanıştığım er kişi. aradaki 111 km umrumda olmaksızın sevdiğim, birgün hop istanbula atlayıp geleceğine de emin olduğum, sözde muhabbet sarıcı, özde derin açıköğretim insanı.
    (bir cinnet, 03.04.2009 19:06 ~ 09.04.2009 18:51)
  3. altıncı nesil yazar. hoş gelmiş.
    (lovestarved, 08.04.2009 16:24)
  4. bebeğe olduğum insanımsı yaratık. burcucum butonu kırıldığından beridir pek bir sevimli olmuştur. genelde geyik, az da olsa ciddi sohbetlerin hüzün adamı.
    (ptt, 17.04.2009 15:59)
  5. (bkz: slim shady)
    (ceyyar kermit, 17.04.2009 16:03)
  6. derler ki; yeşil gözlü sevdiğinin peşinde mecnun olmuş, hasret gözlüymüş, bir buçuk yıl olmuş ancak yine de vazgeçmemiş, göz pınarlarından sevgi akmış ancak sır gibi sakladığı sevdiğini ne gören olmuş, ne de bir bilen. yüreğiyle sevdiğini yine yüreğine anlatmış.

sormuşlar " nasıl bu kadar sevdin?" diye. cevabı "sessizlik" olmuş. en yakınıyım diye övünenlere bile anlatmamış. hep içinde kalmış. yıllar sonra efsaneleşmiş hem sevgisi hem de kendisi. ancak o yine de anlatmamış.

sır dolu bu aşkı yaşamaya devam etmiş de meraklıların sorularına bir cevap bile vermemiş. mecnun' u utandırmış, tahir' i kıskandırmış...

sonra ekşi yerlerden buralara düşmüş yolu. nedenini yine kimselere anlatmamış. yeniden sessizliğiyle yaşayıp yaşattırıyor bazı şeyleri.
    (ptt, 19.04.2009 00:14 ~ 00:21)
  7. güzel geyik yapan şukela insan, çaylaklık dönemimde itü sözlükle aramda bir bağ kurarak beni sevindirmiştir.
    çoğu kişi en başlarda anlaşamamakta; kaldıramamakta esprilerini, geyiklerini.
    herşeyi çok ciddiye alan insanlarla pek işi olmayan, zannımca hayattaki olayları pek sallamayan bir yapıda insanımsı varlık, ufkumuzu genişletiyor.
    (iett, 20.04.2009 15:26)
  8. sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş
    sezar düş

bugün
    ben
    de

düş
    tüm!

"endişelenmene gerek yok, kırık yok" dedi doktor...
    ahah! o nereden bilecek,
    benim kırıklarım görünmez bakınızlardan ibaret
    (shady, 03.06.2009 23:51 ~ 04.07.2009 01:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil