belki ilginizi çeker
  1. · araba sevdası
  2. · ankara zirvesi 3
  3. · ankara sezensevdasını linç edelim zirvesi
  4. · sadece kaan
  5. · bu ikiliye dikkat
  6. · sezen aksu sanatçı değildir
  7. · sezen aksu sevmeyenler derneği
  8. · yumuşakçanlar kimin için çalıyor
  9. · sezen aksu ya sezen diyen dallama dj modeli
  10. · itü sözlükte darbe
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · disko kralı
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  8. · nerede o eski günler
  9. · acoustic medley

sezensevdası  

sayfa  / 2
  1. üçüncü nesil yazar. hoş gelmiş. nikinden bişeyler seziliyor ama dur bakalım.
    (lightblue, 11.11.2005 23:37)
  2. kendisini düzcinsellerden üstün gördüğüne inandığım yazar
    (vatman, 15.11.2005 10:03)
  3. uçmuş arı.

düzenleme: uçurulması sebebiyle, sözlüğü eşcinsellikle ilgili girilerle doldurmasına tepki olarak yazdığım giri yeniden düzenlenmiştir.
    (atlantis, 15.11.2005 10:03 ~ 13.03.2006 02:54)
  4. sözlüğü her açtığımda kendi adımla ilgili bir başlık görmeme sebep olan arı.
    (hobbitt, 23.11.2005 01:39)
  5. gerçeğin şak diye şaklayan kırbacını , fizik kurallarını aşacak kadar şiddetli bir şekilde savuran ve yazdığı entrylerle insanın üzerinde derin izler bırakan yazar. dikkate almaya değer önemli ve hiç kimseyle kıyaslanamayacak kadar özel şahıs. doğasını ne pahasına olursa olsun içinde alev alev taşıdığını düşünüyorum. bu özellikleriyle bana, o muhteşem film the crying game'de anlatılan akrep ile kurbağa hikayesini hatırlatıyor.

akrebin birisi nehirden karşıya geçmek ister ama yüzme bilmiyordur.bunun için yüzme bilen kurbağaya gider ve 'bay kurba acaba beni sırtınıza alıp karşıya geçirebilir misiniz?' diye sorar. kurbağa ilk başta bu teklife sıcak bakmaz ve 'eğer seni sırtıma alırsam beni sokarsın' der. akrep de ona 'bu işime gelmez çünkü: sırtında olacağımdan seni sokarsam ikimizde boğuluruz' diye yanıt verir. kurbağa bir an düşünür ve mantıklı bulup akrebi sırtına aldığı gibi nehre atlar. tam nehirde epey bir yol almışlarken kurbağa sırtında bir yanma hisseder ve herşeye rağmen yine de akrebin kendisini soktuğunu anlar. ikisi de sularda boğulurlarken kurbağa bağırır. 'alçakk! neden yaptın bunu şimdi, ikimizde boğulacağız'. akrep yanıt verir: 'elimde değil benim doğam bu...'
    (satanist travesti, 30.11.2005 12:50)
  6. ankara alkol zirvesine katılma sebebim olan yazar.
    tanışıp merakımı giderdikten sonra zirveye iyi ki gitmişim dedim.
    birileri gibi veya birşeyler gibi olmaya çalışan biri değil. son derece kendisi. hayat kendisine kötü sürprizler yapmazsa gelecekte çok ses getirecek biri olduğu kesin. bulunduğu ortamdaki baskın karakter olması çaba gösterip de başarılmış bir şey değil. doğasında var.

bunları yazarken biliyorum ki, zaman zaman bana ters gelen girileri olacak veya bazen fikirlerini paylaşmayacağım. ama önemli olan şu ki her hal ve şartta saygı duyacağım.

edat konusu hariç.
    (maloğlan, 07.01.2006 01:41)
  7. sevimli kişilik. sezen aksu sevmesiyle dikkatimizi çeken, zirve sayesinde tanıştığımız, iyiki tanıştığımız yazar. siz siz olun tdk ya da zeynep korkmaz konusunda tartışmaya girmeyin. benden söylemesi.
    (tricky, 07.01.2006 15:47)
  8. beğendiği bir giri olunca takdire şayan bir esermiş butonuna basmak yerine direkt "harika olmuş, çok güzel anlatmışsınız" şeklinde mesajlar göndererek beni ziyadesiyle musut eden bir şahsiyettir.
    yolladığı trt spikeri edalı; 2. çoğul kişi hitaplı; "eheueueheueheu koptum loğğ maaaanyak olmuş hacı"lardan oldukça uzak; olabildiğine kibar mesajlarında da ayrıca bir nevi şahsına münhasırlık vardır.
    (nickini vermek istemeyen seyirci, 12.01.2006 21:20 ~ 21:24)
  9. çoğu girisinde niçin özel durumunu ortaya çıkarma çabasında olduğunu anlayamadığım ve hakkındaki girilerden iyi biri olduğunu düşündüğüm yazar.
    (pembe cekirge, 24.01.2006 20:12 ~ 09.03.2006 21:53)
  10. inşallah şubat'ta ismini taşıyan zirvede tanışacağım,çok merak ettiğim yazar...

edit:zirve mart'a ertelendi...
    (hypnotica girl, 25.01.2006 16:37 ~ 03.02.2006 01:54)
  11. ankara alkol zirvesinde tanıştığım, uzun süredir itü sözlüğe göz atmazken beni yeniden tetikleyen kişi. hayatı renkli kılan insanlardan. sağol.
    (heyiyaif, 16.02.2006 15:34)
  12. sözlükte bu kadar üzerine gidilmesini kınadığım, girilerinden çıkarabilidiğim kadarıyla pek şirin bir yazar.
    (siyah, 27.02.2006 11:38)
  13. anlatmak istediği şeyleri bayraklar ve flamalar eşliğinde, insanların zorla gözüne sokma gibi bir rol benimsemiş gibi görünen yazar. dünya gay olsun ve benzeri komiklikleri ile rakip takım tribünlerine doğru oley çeken futbolcu psikolojisine benzer bir zihin yapısı olduğunu düşünüyorum. sonu ne olur, tabii ki bilemem. girilerini uzun uzun incelemek isterdim ancak bazıları cidden mideye zararlı.
    (courvoisier, 27.02.2006 19:17)
  14. üzerine fazla gidilmemesi gereken kişidir. atmık ve bok kokan slip don veya kılları kestikten sonra penisin uzun görünmesi gibi başlıkların olduğu bir yerde başka türden başlıklar da beklenebilr. tabi kendisinin bazı abartılı şeyleri de yok değil midir? vardır olabilir de. ama önemli olan bunu uygun bir dille kendisine iletmektir.
    (ben de öyle biliyordum, 27.02.2006 19:59)
  15. itü sözlük gay komitesi'nin bu yılki "sözlüğün en yırtıcı ve haşin gayleri" yarışmasından bronz madalya kazanan yazar. başarılarının devamını dileriz.

(ibne demeyip gay diyen not: altınla gümüşü bulamadık. olsa onları da verecektik.)

(bkz: http://members.optushome.com.au/...)
    (coban, 27.02.2006 20:46 ~ 20:56)
  16. bir girisini hem geçen haftanın en beğenilen girileri listesine hem de en kötü girileri listesine sokarak istatistikleri altüst etmiş yazar.

"aynı şehrin iki ayrı yakasında ikamet eden sözlük yazarları gibiyiz" şeklinde bir sonuç çıkıyor sanki. çok partili döneme geçildiği yıllardaki halk partililer ve demokrat partililer ayrımı gibi ya da.

(enteresan giri ve oyverenleri adına fantastik karakter)
    (fantastik karakter, 03.03.2006 23:03 ~ 09.03.2006 12:40)
  17. çoğu girisini sevmemekle birlikte kah gülerek kah kızarak,yer yer 'vah vah cahillik işte' diye söylenerek okuduğum,herkesin fikirlerine karşı saygılı ve toleranslı olmanın gerekliliğine inanan bir okur olarak sezensevdasının uçurulmasını,gerçekten haklı bir sebebi yoksa esefle karşılıyorum.
    (şimdilikkararveremedim, 09.03.2006 12:04)
  18. sadece bir sorusuna cevap verdiğim için beni kanka listesine ekleyen ve bu olaydan dolayı çok tırstığım eski yazar.
    (kamyoncu, 09.03.2006 12:18)
  19. gidişine üzüldüğüm ancak döneceğine zekeriya bembeyaz gibi emin olduğum yazar.
    (pembe cekirge, 09.03.2006 21:00 ~ 10.03.2006 21:14)
  20. msn space'deki başlığıyla beni benden alan uçurulmuş yazar...
    (hypnotica girl, 12.03.2006 23:34)
  21. yanlış iş yapmış eski yazardır. sözlüğü bbg evine çevirmekten bıkmamış, uçtuğu sözlüğe hala daha zarar vermek peşindedir. her hangi bir insandan izin alınmadan sitede adını kullanmak yanlıştır. nahoştur. atılma sebebi de ayrıca daha iyi kavranılmıştır böylelikle.
    (coban, 12.03.2006 23:37 ~ 23:37)
  22. kendisi okur olarak daha fazla "itü sözlükten bir sezensevdası geçti", "uçurulan yazarların geri dönüşünün imkansız olması" türevi ukteler vermezse müteşekkir olacağım.
    (wondrous, 26.03.2006 02:11 ~ 02:13)
  23. "heyyyyy!ben de geliyorum ama konserde çok kıvırdığım için yanlarım acıyor onun için oryantal işne giremeyeceğim"

zirvetör'ü bir ziyareti sırasında sarfettiği bu güzide söz, dünyaya bakış açımı değiştirmiştir.
    (close2death, 27.03.2006 13:37)
  24. çok sevişirdik kendisiyle.. artık sözlükte olmayışı üzücü..
    ama hala irtibatımız var.. bu sevindirici.
    (satanist travesti, 14.04.2006 00:59)
  25. şuan aynı nickle uludağ sözlükte yazarlık yapmakta olan yazar eskisi
    (galadriel86950, 20.05.2007 12:17)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil