görseller
sezenehir 

belki ilginizi çeker
  1. · sezen aksu sevmeyenler derneği
  2. · yaran postane mesajlaşmaları
  3. · kedi annesi
  4. · robb report
  5. · her şeyi ben yapıyorum ben biliyorum diyen tip
  6. · senden uzaklarda
  7. · abdülkadir uçar
  8. · deniz yıldızı
  9. · grace
  10. · yanlış anlaşılan şarkı sözleri
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · domuz gribi
  3. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  4. · colin kazım richards
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · zongul ducks
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · büyüklüğümdeki küçüklüğüm
  9. · sözü balla kesmek

sezenehir  

sayfa  / 3
  1. hemen her entrysinde sezen aksu ismi geçen yazar.
    nickinden ve entrylerinden de anlaşılacağı üzere bir sezen aksu hastası.
    (semih cumhuriyeti vatandaşı, 11.07.2007 22:51)
  2. sezen aksu sevmeyenler derneğinin ve sezen aksu bu işleri bıraksın kampanyasının en azılı düşmanı. sanırım.
    (dereotundannefretederim, 12.07.2007 22:07 ~ 22:19)
  3. kuzenlerin en hası,en canı.dost desem fazlası,kardeş desem kardeşten yakın..herşeyimi bilen insan,dertlerimin ortağı,beraber kaldığımız gecelerde sabaha kadar ısrarla susmayan,beni güldüren insan.yahu olsa da lise anılarını anlatsa..

kuzen valla gözümün önüne istanbula karşı demli çaylarımız sabaha kadar süren tavla partileri,ananemin sabaha karşı 4 te kalkıp perde asması,sabaha karşı evden kaçıp ananemi deli etmemiz,ımm gecenin 3 ünde beni gaza getirip buz gibi havuza atlamama sebep olmanız geliyor,yazamadım,daldım gittim hehe..

teyzemin kızı işte,ablam,canım ciğerim.şu hayatta en değerlilerimden..

seviyorum seni.yeterince saçmaladım..
    (the crestfallen, 14.09.2007 23:56)
  4. sırf sözlük ahalisini sinir etmek için sezen aksu şarkılarını ve sezen aksu ile alakalı bilgileri sözlüğe zerk ettiğini düşünüyordum uzun zamandır. ama tanıdıkça öğrendim ki gerçekten de sezen aksu hayranı, fanatiği, fetişistiymiş. en çok da kendisine düşüyor sezen aksu ablamızla illgili giriler girmek. başarılarının devamını diliyorum. amin.
    (camel, 11.10.2007 03:57)
  5. crestfallen : kuzen çok sütlümü içicen kahveyi?
    nehir : evet
    crestfallen : peki (yanında duran nehirin kafasından aşağı boca eder sütü,istemeden)
    (the crestfallen, 14.10.2007 20:01)
  6. tanıma şansına eriştiğim iyilik meleği, şirinlik abidesi, vefalı dost, sezen delisi yaratık. ne zaman evlerine gitsem gerek derin, gerek seviyesiz(!) muhabbetlerimiz -fonda sezenle- hayatımda yaşadığım en güzel anlar arasında.
    içki sofralarından bi hışımla kalkıp koşarak odasına kapanan ve bağıra bağıra ağlayan; sonra hiçbişey olmamış gibi masaya gelip muhabbete devam edip etrafa gülücükler saçan güzel insan...
    ayrıca içkinin bokunu çıkarıp sarhoş olaraktan tüm geceyi rezil edip herkesin nefret dolu bakışlar attığı beni, bir anne şefkatiyle banyoda yerlerden toplayarak balkona çıkaran ve o soğukta beni ayıltmaya çalışan bir güzellik...
    taksimde kazıkazana bir öğünlük yemek paramızı bayıldığımız, -kendi deyimiyle- "kumarbaz olmaya açık kişilikli" nehirim...
    (cactus, 16.10.2007 14:26)
  7. (bkz: o değil de bir sezensevdası vardı o nooldu)
    (lightblue, 20.10.2007 02:55)
  8. bir arkadaşımın sırf msnde 10 dakika konuşarak sezenehir hakkında yaptığı tespitler :

the indigo children:
    gerçekten mutlu bi insan
    the indigo children:
    ve zengin ve yaratıcı bide şahane ve bitaneydi sanırım.

the indigo children arkadaşımın nicki oluyor efendim.
    (the crestfallen, 15.11.2007 20:05 ~ 16.11.2007 23:00)
  9. görünüşüme bakıpta sen beni sakın ha cin fikirli sanma
    hani yağmasan da gürle benim durumum
    çalımıma aldanma
    okurum yazarım konuşurum kelimelerin efendisiyim ama
    aşka gelince enikonu safım
    sen şanıma inanma!
    (sezenehir, 28.11.2007 12:16)
  10. özlediğimdir..uzun zamandır konuşamadığım kuzenimdir.zira eve çıktığımdan beri ne gidip kalabildim ne tek kelime konuşabildim kendisiyle.

hayat bu,sürekli bir çabalama hali.sevdiklerini bile unutabiliyor insan bir süreliğine.burdan kendisine sesleniyorum ; en kısa zamanda kahkaha dolu,saatlerce konuşup beni uyutmadığın bir gece geçirmeliyiz.ihtiyacım var çok.

tekrar tekrar : özledim!
    (the crestfallen, 19.12.2007 21:04)
  11. herkes kadar insan, herkes kadar yüreğini sıcak, aklını serin tutmaya çalışan biri..
    (sezenehir, 28.12.2007 12:27 ~ 27.03.2008 21:09)
  12. buraya gelmekle birlikte zaten anlamıştım benim sezen aksu versiyonum olduğunu.keza hayat zor."kolay gelsin".
    (mücrim, 25.01.2008 04:03 ~ 04:04)
  13. gecenin 3'ünde patlamış mısır ve tencerede pişip şişmiş sosis taklidi yapan,
    makarnanın altını 8 saat açık bırakıp,yangın çıkarmadan durumu kurtarabilen,
    açılmayacak fallara saatlerini harcayıp,iskambil kağıtlarıyla boğuşan,
    iskambil kağıtlarındaki papaz,kız ve vale'nin tipine benimle birlikte 10 dakika gülebilen,
    evinde 8,sokakta nice 8 kedi besleyen,
    ismail isimli dişi bir kedisi olan,
    bulaşık makinesinden çok fazla şey bekleyen,yakındır yemeği de o yapsın,çamaşırı da o yıkasın demesini beklediğim,
    kedilerin içinde kunduri isimli bir siyama prenses muamelesi yapan,o'na sarılıp uyuyan,
    ergenlik dönemini acıklı radyo programlarını kasetlere çekerek,cezmi ersöz okuyup hayata lanet ederek geçiren,
    içli,güçlü,kuzenim...

bakırköy'de tımarhanede koğuş kiralayıp hepimizi yerleştiresi var,kendi dahil.
    (the crestfallen, 28.01.2008 00:02 ~ 21:30)
  14. bunca yıl sonra çok zor olsa da "sayesinde sezen aksu dinlemeye başladığım insan".
    (mücrim, 17.03.2008 03:11)
  15. pazar günü sezen'in ağzından adını soyadını duymuş -yazılanlar çok doğru- her dem mutlu görünen, neşeli insan. sezen sevgisinin hayatıma kattığı hazinenin içinde yer alan isimlerden. kendisi sezen'den adını biraz rötarlı duydu ama, iddiama da katılmamazlık edemedi, benimki daha güzeldi.

-cım dedi bana...

şakalar bir yana, ben gibi, sezen hastası, yine ben gibi pembe gözlüklerini takıp hayata öyle bakan, eğlenceli, hoşsohbet, sezengillerden canım arkadaşım.

dediğini duydum, "bimekandan nefret ediyorum" dedi, sezen'i öptüm diye, olsun...

daha güzelleri sana, darısı başına...

güzel şeyler paylaşalım burda da, olmaz mı?
    (bimekan, 22.03.2008 02:14)
  16. bu aralar psikopatlığı üzerinde olan yazar. duygusal bir buhran yaşıyor sanırım. msn'den bıçak çekmelere kadar vardırdı işi.
    (camel, 26.03.2008 22:59)
  17. aşık-mış..
    seviyor-muş..
    falan 'mış,filan'mış..

gönül insanı(yız) neticesinde,sevmeden yaşayamıyoruz,hatta abartıp sevmek için yaşıyoruz..
    neticesinde ya mutluluktan ya mutsuzluktan deli oluyoruz..
    sevmek,delirmek için elinden geleni yapma hali..
    kuzicanım,bugün erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde buldum kendimi.
    pekte matah bir yer değilmiş,iyice bir delirip ondan sonra gitmek lazım sanırım..
    hani dünya hallerine dair en ufak bir şeyi bile umursamama hali var ya,o kıvama gelip sonra soluğu orda almak lazım..
    doktora iki saçmaladım, o da bana antidepresan yazdı,bastım geldim..
    saplantımdan ilaçla kurtulmaya çalışıcakmışız!
    ilaçla aşktan kurtulunur mu be?
    iş olsun.
    (the crestfallen, 28.03.2008 16:10)
  18. gece gece aşırı mantıklı cümleleriyle aklımı başıma getirmiş yazar.

ben gene gerilmiş halimle oraya buraya laf yetiştirirken cümleleri arka arkaya sıraladı birden.

sinir olmuş bana. *

geçmiştir herhalde.

ekleme: haklısın bu arada. bundan sonra sinirlenmek yok. (bana sinir olmuş kısmı espri mahiyetinde tabii ki, yani elbette öyle bir 'sinir olma' değildir.)
    (bimekan, 12.04.2008 01:13 ~ 01:23)
  19. sertab erener'i sevmeyen yazar.
    ama oturmuş, üşenmemiş, sezen'in sertab'a verdiği tüm şarkılarla ilgili bir şeyler yazmış ve bana hiçbir şey bırakmamış.
    buradan kendisine teşekkür ediyorum. bu yalnızca sitem. *
    (bimekan, 20.04.2008 21:34 ~ 21:36)
  20. bari nazan öncel versiyonunun olmamasını arzuladığım, 'çok çok aşık' yazar.
    (mücrim, 21.04.2008 02:18)
  21. hem girilerinden hem de nickinden dolayı büyük bir sezen aksu hayranı olduğunu belli etmiş yazar.
    (hırbır, 21.04.2008 13:56 ~ 13:59)
  22. mütemadiyen aşık kuzen(im).
    (the crestfallen, 27.04.2008 19:35)
  23. cuma günü, sezen'in konserine gitmiş ve tüm konseri bana dinletmiş yazar.
    minnettarım kendisine, çok güzel bir geceydi. konsere gitmiş gibi oldum, hatta gitmiş gibi yorum bile yapabiliyorum.
    (bimekan, 11.05.2008 20:42)
  24. doğumgünü çocuğu şu an... kadınının sesinden gelsin;

"doğum günün kutlu olsun... hayat senin iyi şanslar... yaşamak dediğin, zor zanaat..."

muhtemelen diyordur, "iyi ki aşk var dünyada..." diye.

mutlu yıllar.
    (bimekan, 17.05.2008 00:06)
  25. şu an şu dakika gözlerimi fal taşı yapmış insandır. zira kendisi resmen sezen aksu'ya benzemektedir!
    (şorşak kirpi, 28.05.2008 00:30)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil