gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · yeşim salkım
  3. · google wave
  4. · yılmaz özdil
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · apertura 2009
  7. · disko kralı
  8. · eurostar
  9. · kupa beyi galatasaray kupa kızı fenerbahçe

sezen aksunun üstünlüğünü çekemeyenlerin varlığı  

1. (eksiksizuyum, 17.11.2005 16:07)
  2. (right lane must exist, 17.11.2005 17:59)
  3. sezen aksunun bile böyle bir iddiası yokken hayali bir kitle yaratılmış,sadece hayret diyorum.
    (şapkalı a, 17.11.2005 19:54)
  4. varlığım türk varlığına armağan olsun dediğim durum.
    (bkz: ybsg)
    (neverwinter nights, 17.11.2005 20:13)
  5. bu denli tevazu sahibi, bu denli mükemmel bir insan, o ki kelimelerle anlatamıyorum, sezen bir düşün öyküsüdür. inanamıyorum ya onun hakkında kötü düşünenlerin olabileceğine. ve hatta kötü düşünmeyi bırak, sezeni düşünürken gözünden iki damla yaş süzülmeyen insanlar olabileceğine inanamıyorum. nazar duası ile başlıyorum onu düşünmeye. nazar değmeyecek kadar nadide, ince bir eser sezen. tanrının dehasının son ürünü, olabilecek en mükemmel şey.
    (bkz: bodur biraz)
    (bkz: kalçaları var kocaman)
    (bkz: bir sürü selülit)
    (bkz: küfürbazdır)
    (bkz: sahnede bile küfreder)
    (lightblue, 21.11.2005 03:56)
  6. zincirleme isim tamlaması örneğidir.
    (bilginsel, 21.11.2007 00:57)
  7. (cerceve, 21.11.2007 00:59)
  8. dünyaya milyon yılda bi gelebilecek olan böyle eşsiz bi insana hala sallanabiliyo bu ülkede... kadın kaç nesile dinletti kendini, hepsine ayrı hit parçalar yaptı kendini yeniledi her seferinde, kaç nesil onun parçalarıyla ağladı ayrılıklarının eşiğinde... çekemeyenlere soruyorum daha ne yapsın artık bu kadın...

yazarın notu: bi de sezeni nazan öncelle karşılaştırma, aynı kefeye koyma gafletinde bulunanlar var ki onlara sadece yuh artık diyebiliyorum...
    (barneystinson, 21.11.2007 01:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil