belki ilginizi çeker
  1. · sardunya severler derneği
  2. · turkishmusic org daki sezen aksu tartışması
  3. · amder
  4. · sezen aksu sevmemek
  5. · sezen aksu sevenler derneği
  6. · silence is busy
  7. · sezen aksu bu işleri bıraksın kampanyası
  8. · sezenehir
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · domuz gribi
  3. · 2012
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  8. · improvizasyonel
  9. · yiğit özgür karikatürleri

sezen aksu sevmeyenler derneği  

sayfa  / 2
  1. yıllardır sezen aksu'dan gına gelenlerin kurduğu dernektir
    (dereotundannefretederim, 12.07.2007 22:11)
  2. (bkz: sezensevdası)*
    (bambuk, 12.07.2007 22:25 ~ 22:26)
  3. "orta sınıf ahlakıyla yetişenlerin çok iyi bildiği o vefa duygusuyla, bana benzemeyeni de sevebilmeyi, anlayabilmeyi, değerli addetmeyi" bilen biri için kurulan acı dernek..

(bkz: yazık)" onmousedown="return bkc('1689872','+%60yaz%FDk%60')">yazık)
    (sezenehir, 13.07.2007 00:09 ~ 19.10.2009 00:16)
  4. bir amder ve mosder ortak çalışması.
    (ronn, 13.07.2007 00:16)
  5. kendisini nedense bi türlü sevemediğimden üyesi olacağım dernektir

(bkz: kral çıplak)
    (bkz: sezen aksu sevmemek)
    (nejoe, 28.08.2007 23:34)
  6. türkiye'de kadınlar bu mantıkla gittiği sürece üye sayısı 99 u geçmeyecek dernektir.
    (25inci saat, 28.08.2007 23:43)
  7. (bkz: sezen aksu nun türkiye de tabu olması/@1473402)
    (sycrone one, 28.08.2007 23:50)
  8. bir de sezen aksu sevmeyenleri koruma derneği açılması lazım.malum, korunmaya ihtiyaçları var, yasalar belli.
    (scherzi, 29.08.2007 16:13)
  9. üyelerinin, "siz haksızsınız ibneler! sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım!" şeklinde bir çıkışa maruz kalabileceği dernek..
    (escaflowne, 29.08.2007 16:24)
  10. dernek üyelerine 3/4'ü dudak olan bir maske, profilden bakıldığında kafanın görünmesine engel olan peluş kulak dağıtılacaktır dernek tarafından. (finansör çok gizli bir iş adamı.) saçlar emokid modeli yapıldıktan sonra söz konusu olan hedefin sahne aldığı ortama gidilicek ve inatla yıldız tilbe şarkı türküleri söylenecek, seyirciyle girilen tuhaf diyaloglara karşılık verilmeyecek, esprilere gülünmeyecek, güllü feyz alınarak ortamda kavga çıkarılacaktır.

eylemler bununla bitmiyor elbette. etkinlik sonrası dans eden it cano kaçırılacak tarafımızdan, bol miktarda küp şeker yedirilip kör bırakıldıktan sonra zerrin özer ya da akrep nalan tarafından üzerine basılması olmadı oturulması umuduyla yörüngelerine bırakılacaktır.

(bkz: sezen aksu bu işleri bıraksın kampanyası)
    (bkz: eylemlerimiz sürecek)
    (bkz: durduramazsınız, s.a.s.d. geliyor.)
    (moonbronze, 29.08.2007 16:28 ~ 16:29)
  11. (bkz: turkishmusic.org'daki sezen aksu tartışması)
    (bart, 24.03.2008 13:29)
  12. nazan öncel severlerin, nazan ve sezen'in düşman olduğunu sanarak destekledikleri bir dernekmiş.

nazan öncel'in de yazdığı mektup birçok yerde yayınlandı. ben okudum en azından.
    kriter ağlamaksa, sezen de mehmet şiirini okurken ağladı.

kriter sevilmekse eğer, halk tarafından sezen'in daha çok sevildiğine hiç kuşku yok.
    ama bakın sezen ne diyor.

"nazan'cım, iyisindir umarım. çok ağır bir grip geçiriyordu. aslında demir leblebi albümünden bir şarkı çalmak istiyordum, fakat bu cesur yürekli albüm, nazan'ın kalbini o kadar yordu ki, bir de ben eklemek istemedim. o yüzden göç albümünden bir şarkı çalacağım, en sevdiğim albümüdür."

bir sürü "büyük" diye gösterilen sanatçımız vardır, ajda pekkan, nilüfer, nükhet duru gibi... hiçbiri göz önünde değildir belki sezen kadar, ama bu kadar büyük sanatçı içinde bir tek sezen hakkında "sevmeyenler derneği" kurulması da kimse kusura bakmasın ama sezen'in büyüklüğünü gösterir.
    sezen aksu...
    kriter çok satmaksa;
    2005 yılında en çok satan 2 albümün sahibi. bahane ve kardelen.
    kriter sevilmekse;
    2005-2006-2007 yıllarında harbiye'de en çok konser veren sanatçı, üstelik yoğun istek üzerine.
    2007 yılında bodrum antik tiyatro'yu ağzına kadar dolduran iki sanatçıdan biri.
    "harbiye ne zaman dolar?" sorusunun görevlilerce verilmiş cevabı, "sezen aksu geldiği zaman."
    kriter duyguysa,
    sezen'de dibine kadar.

nazan öncel sevip de sezen'i kıskananlaradır bu yazdıklarım. gerisi beni ilgilendirmez. isteyen sevmesin, ama sevmezken, "nazan halktan hak ettiği ilgiyi görmüyor" demesin.
    zira bir zaman "nazan, sezen'i tahtından etti" manşetlerini o eleştirdiğiniz basın attı, halk hay hay şarkısına yoğun ilgi gösterip de tüm sanatçılar nazan'ın kapısında yatarken.
    (bimekan, 24.03.2008 13:38)
  13. artık "bana diva derler ulan! sevin beni!" diye insanların gözüne anlamsız şarkı sözlerini kanırta kanırta sokma raddesine gelmiş ve kokainden kafayı hepten kırmış kişiyi haklı olarak sevmeyenler, bir müddet görmek istemeyenler derneği. (bkz: destek vermek)
    (tükenmez kalem, 25.11.2008 20:22 ~ 20:26)
  14. (bkz: seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım)
    (weekend warrior, 25.11.2008 21:04)
  15. (bkz: şebnem ferah sevmeyenler derneği)*
    (tutkulu düş, 25.11.2008 21:10)
  16. "sanki sezen aksu sizi seviyor" derneğine rakip olarak kurulmuş dernek
    (bilge, 25.11.2008 21:19)
  17. üyelerinin ortak özellikleri sezen aksu'yu sevmemek ve sezen aksu sevmeyen kişileri sevmeyenleri sevmemek olan dernek.
    (badanaadanadanaana, 25.11.2008 21:38)
  18. sardunya severler derneği nden öteye gidemeyecek olan dernek.
    (pakanajuhla of boreat, 03.10.2009 14:37)
  19. boğulmak üzereyken zorla şarkı söyletilircesine şarkı söyleyen bir hatunu dinlemekten zevk almayanların kurduğu dernektir.

ha bir de dinlediği şarkının sözlerini az da olsa anlamak isteyenlerin tabi... ağzının içinde harfleri yuvarlamadan konuşulması gerektiğini düşünenlerin...
    (lahmacununçiğkalmışkenarı, 03.10.2009 15:10)
  20. sezen aksuyu sevmemenin sadece sesini sevmemekten ibaret olduğunu sananları gittikleri bir dernektir. sesi artık güzel olmayabilir ama sezen aksu bundan çok daha fazlasıdır..
    (my name isobel, 03.10.2009 15:19)
  21. sezen aksu hoşuma gitmiyor söyleminde bulunan kişinin, "aa! niye ?" gibi ayıplama şaşırma karışımı (bkz: orta şut karışımı) tepkiler veren arkadaş topluluğunda bulunması sonucu, işbu kişinin üye olmasının kaçınılmaz olduğu dernek.
    (ad astra, 03.10.2009 15:31)
  22. ikonlaştırılmasını, ulaşılmaz havasına büründürülmesi ve kendisinin de bundan hoşnut olup bu minvalde yaşayıp, devam etmesini, saçma/komik bulanların toplaştığı çatı.

bizim insanımızın genelinde, birşeyi kendi elleriyle tepelere çıkarma, onu ulaşılmaz bir ikon haline getirdikten sonra da kilometrelerce uzağına bağdaş kurup; ''ahh ne kadar mükemmel, bizden uzak, ah bir dokunabilsek ... ama olsun o bizim kraliçemiz/kralımız mıy mıy mık mık..'' diyerek, kendine tepelerden el sallanmasından mazoşistçe zevk almak gibi bir huy var. sezen aksu da bu huydan, nasibini fazlasıyla almıştır.

sezen aksu'yu sevmiyorum. o ulaşılmaz triplerini sevmiyorum. herkesin izlediği bir programa bile yıllarca geyiği yapılıp lafı edildikten sonra, lutfedip katılarak bize nur yüzünü bağışlama zahmetine/triplerine girmesini sevmiyorum. konserlerinde yaptığı ıkınma ürünü mini stand up'lara, sıradan geyik esprilere ''ahahaha ilahii, ayyh çok alem kadıın'' diye abartı tepkiler verilerek gülünmesini can sıkıcı buluyorum.

onu abartan, kraliçe, ulu manitu yapıp ''sezen aksu mu ! ama ama onu herkes sever ! thhs sen sen nasıl sevmezsin olamaz! nöbetçiler götürün !'' diyerek onu saçma bir dokunulmazlık noktasına taşıyan, ezbere hayranlarına da şaşırıyorum. kadın girdiği bir mekandan nasıl çıkacağını şaşırıyor, arka kapılardan dolanıp minibüsüne kendini zor atıyor. nedir bu ? arkasında kalaşnikof'lu ordu mu var bu hanımın, kimden neden böyle kaçıyor ki, birkaç kamera dan mı? hadi canım. o herkesle konuşmaz, her zaman yüzünü göstermez, belki şanslı ise bir hayranı, binde bir katıldığı bir programda izleyebilir onu. aksi halde parasını verip konserine gider. sezen konserleri de öyle her konsere benzemez, haliyle fiyatlar daha yüksektir.

seneler önce tele on diye bir kanal vardı. star 1'den sonra açılmıştı. o kanalda bir program yapardı sezen. kendi tayfasıyla beraber (sertap, levent yüksel, bir kaç adını hatırlayamadığım o dönem ki vokalistleri falan) değişik parodiler yaparlardı. onun dışında fasıl havasında sırayla şarkılar söylerlerdi, levent, sertap, sezen ... o zamanlarda sezen aksu, yine türk popunun en sevilen ismiydi lakin, o dönemler elitlik sevdasına henüz kapılmamış, gül cemalini sevenlerinden sakınmamıştı. ya öyle halkın arasına karıştığı zamanlar da vardı işte.
    (bourka, 03.10.2009 15:36 ~ 05.10.2009 01:21)
  23. sezen aksu'nun yapmacık hareketleri göz önünde bulunulduğunda üyelerine bok atmadan önce bir kere daha düşünülmesi gereken dernek. hayır arkadaşım bir türlü ısınamadım kadına. her hareketi yapmacık ve itici geliyor. türk müziğinin için çok önemli bir yere sahiptir fakat sevmiyorum lan ne yapayım. bak yaa, sonunu bağlayamadım gene anına koyim ortaokulda da çok oluyordu bu. enee, bak ne güzel argüman verdim size. sezen aksu yu sevmeyenlerin eğitimsiz olması diye bir konu açın şimdi şuh kahkalar eşliğinde. bakınızı bile verdim bak. o derece seviyorum sizi. öptüm.
    (symbolic, 03.10.2009 15:39)
  24. üye sayısı sanılandan fazladır. bu derneğin üyeleri aksu'yu sevmediklerini dillendirememekten değil de, dillendirmek istemedikleri için sessiz kalırlar. zira diyaloğun karşı tarafı, kendisine "sezen aksu'yu sevmiyorum" denildiğinde karşısındakine meksika yaratığıymış gibi davranır. anlamsızca nedenini sorar, sorgular falan. tüm bunların neticesinde müzik zevkinin olmadığını iddia edenler bile var ki aman aman. tavsiyem, topuklayınız.
    (mor kulaklı mavi kurbağa, 03.10.2009 15:46)
  25. (bkz: başıma bir iş gelmeyecekse sezen aksuyu sevmiyorum)

yazar notu: tamam bu tarzı ikinci kez kullanıyor olabilirim. ancak toplum baskısından dolayı bunca zamandır sezen aksuyu sevmediğimi haykıramamıştım. haykıramamıştım arkadaş. sevmiyorum işte sezen'i. şarkılarını da sevmiyorum. sesini de sevmiyorum. ama sadece firuze ve deli gönül şarkısını ayrı tutuyorum. bi onları seviyorum. o kadar. dahası değil.
    (kahnesty, 03.10.2009 15:49)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil