gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · boylumlama
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  5. · prison brake
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · memeye göğüs demek
  9. · istanbullular

sezen aksu dinleyip zırlamak  

1. zırlamak deyince hoş durmadığı için ağlamak denilmesi daha yerinde olur..
    ağlamaya hazırsan, sezen aksu yol açar sadece. gözünün ucunda duruyordur zaten gözyaşı.. sezen ağlatabiliyorsa eğer ne mutlu sezen'e.. duyguların tercümanı, hayatımızın karbon kağıdı olduğunun doğruluğunu ıspatlar bu bize..

genelde sevgiliyle alakalıdır gözyaşı dökmek sezen'i dinlerken.. "zamanında kuyruğu dik tutarken, bacakların arasına alma vakti gelmiş demektir.. ben hep öyle yaptım, git git deyip arkalarından ne ağlamak.. artık karar verdim böyle numara yapmayacağım, kardeşim gitme çok üzülüyorum diyeceğim.. ha giderse de onun seçimi, akide şekeri gibi kızım, bir daha nerde bulacak allah aşkına.."

bu da işin tesellisidir.

edit: başlık başıma
    (sezenehir, 21.10.2007 02:26 ~ 07.08.2008 03:56)
  2. (dünyayı kurtaran adam, 21.10.2007 02:36)
  3. aldatılan ama hala köpek gibi sevenlerin arka arkaya 2 defa sezenin bırak beni şarkısını dinleyenlerin yaşayacakları malum durumdur. bizzat yaşamış aynı hislere kapılmışımdır. aslında seven çok şeyi kazanmıştır zırlaması yersizdir. "ya evlendikten sonra yapsaydı" düşüncesiyle tüm bu gözyaşlarından rahatlıkla kurtulunabilir.
    (night, 21.10.2007 03:37)
  4. her türkün hayatında en az bir kere yapması gereken yegane eylemdir. sezen dinleyip zırlamayan birinin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
    (837848467264, 21.10.2007 05:12)
  5. içimin çok acıdığı bu günler de yapmak istediğim tek eylem...
    (billy, 22.10.2007 17:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil