belki ilginizi çeker
  1. · sezen aksu sevmeyenler derneği
  2. · dördüncü neslin ota boka kampanya açması
  3. · sezenehir
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · ezel
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · prison brake
  7. · domuz gribi
  8. · beyaz
  9. · k yerine q kullanan insan

sezen aksu bu işleri bıraksın kampanyası  

1. sezen aksu sevmeyenler derneği'nin en büyük kampanyasıdır. sezen aksu'dan bıkanlar, artık yeter diyenlerin sloganı olarak ağızlara pelesenk olmuştur.

dernek kurucularına yakın birinden alınan bilgiye göre "sen ağlamaaaaa dayanamaaaamm ağlamaaa göz bebeeemm sana kıyamaaaam" sözlerinin ne zaman duysalar kendilerinde mide bulantısı, kusma, baş dönmesi gibi etkileri olduğunu savunup "sezen aksu bu işleri bıraksın, sağlımız tehdit altında" diye bilumum yerel gazeteye açıklamalarda bulunmaktadırlar.
    (dereotundannefretederim, 12.07.2007 22:26 ~ 22:29)
  2. kampanya gerçek olduğunda -ki olması imkansız- insanların duygularını bilinen şarkılarla ifade etmekte zorlanabileceği durum oluşacaktır. zira çerçeveyi genişletelim lütfen şu anda piyasada dinlediğiniz her dört şarkıdan birinin sözü, bestesi veya düzenlemesi sezen aksu ya aittir. yok ben piyasa müziği dinlemiyorum diyorsanız ona lafım yok ama alternatif üretmeden kampanya başlatmayalım arkadaşlar. dertlendim.

(bkz: küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden saçmalamam)
    (1 ocak 2006, 12.07.2007 22:38)
  3. "komple komple komple tikiyiizzzz
    komple komple komple *ritiiiizz
    komple komple komple bitiiiiiiz"

sözlerinden sonra desteklenmesi kaçınılmaz kampanya.
    (dereotundannefretederim, 12.07.2007 22:42)
  4. beni,hepimizi içten en az bir kere ağlatmış, duygularımızla aramızda tercüman olmuş bir kadına, gönül borcunu hoyratça ödeyen bir avuç insana, dünyada yapacak kampanya mı kalmadı, can sıkıntısımı bu? demeye zorlayan curcunadır.
    aynı zamanda bu işleri bıraksın dediğiniz sezen, sizin kampanya sloganınıza şarkı yapar adamı yine ağlatır olmadı oynatır, gidin işinize dediğim olaydır
    (durugörü, 12.07.2007 22:49 ~ 31.07.2007 20:28)
  5. sezen aksu bu işleri bırakmaz, bırakmadığı gibi bir-iki şarkısını dinleyip de kendini yakmak, öldürmek, ağlak pozisyonlara düşürmek isteyenlere de daha çok öncü olmaya devam eder. her şeyi dozunda yaşamak kafi olmalıdır. nedir yani? "geri dön geri dön"ü her dinleyen sevgilisinden ayrılmış hassas kalpli genç kendinden geçmeli midir? bunları önlemek adına sezen aksu artık bu işleri bırakmalı ve hisli olmaktan vazgeçmelidir.
    (butterfly, 12.07.2007 23:35 ~ 23:41)
  6. bomboş, laf olsun diye başlatılmış bir kampanya(!).
    inadına söyleyecek ve bizler tarafından her zaman çok sevilecek.
    sezen şarkı söyledikçe, bu kampayaya katılanlar(!) da hevesleri kursaklarında "sezen aksu hede hödö" gibi kampayalarla yollarına devam edecekler..
    (sezenehir, 13.07.2007 00:14)
  7. hepsi grubunun "aşk sakızı" adlı şarkısının yaratıcısı olduğunu öğrendiğim andan beri desteklediğim kampanya. bu zamana kadar yapmış olduğu iyi işleri geriye kalan zamanlarda da idareli kullanarak devam edebiliriz.
    (demilan, 13.07.2007 01:00)
  8. sezen aksu'nun "en az bir jenerasyona daha şarkılarımı söyletmek istiyorum" diyerek karşı atağa geçtiği kampanyadır.

(bkz: hanım hanım kendini bil)
    (bkz: otur oturduğun yerde)
    (dereotundannefretederim, 13.07.2007 01:04)
  9. güzel sestir, çok güzel sözleri ve besteleri vardır. ama son yıllarda artık işi ticarete dökmüş gibi gözükmektedir. eskiden albümüne sezen aksu bestesi alabilmek bir ayrıcalık iken, artık bütün kasetler " 2 sezen ,bir nazan, bir serdar ortaç, bir de yıldız tilbe " formülüne göre çıkmaya başlamıştır.

özellikle son zamanlarda girdiği "piyasa" şarkı yazma sevdasından da vazgeçmeli, bize masum değiliz, küçüğüm, sarı odalarkalitesinde şarkılar söylemelidir.

bu bağlamda şarkı söylemeye devam ama önüne gelene söz yazıp beste verme işlerini yavaşlatsa hiç de fena olmaz.
    (belmonte, 13.07.2007 01:13)
  10. sonuna kadar desteklemekle kalmayıp fiiliyata geçirilmesinde elimden geleni yapmak istediğim girişim
    (alextacy, 13.07.2007 01:17)
  11. oldum olası sevmediğim, sesinin ve tipinin bana son derece itici geldiği sanatçı hakkında haklı bir çalışmadır. bu kadar abartılmasını saçma buluyorum. bir insanın zamanında güzel şarkılar yapmış olması, hala yapıyor olduğu anlamına gelmez. zira yaptığı şarkıları söyleyen isimler, tarık mengüç ayarında isimlere kadar düşmüş, iyice ucuzlaşmış bi haldedir. dinleyenler arasında bol miktar taksi şöförü ve tırcı vardır. sesi ve canlı performansları öyle bi hale gelmiştir ki, artık sadece kaset ve cd'lerden tahamül edilebilir durumdadır. bütün bunlar yetmezmiş gibi, herşeyi bir kenara bırakıp yabancı piyasadan şarkı aşırmış, üzerine söz yazıp sevimsiz burak kut'a satmıştır. ajda pekkanında sıkça yaptığı birşeydir bu, kendisinin şarkılarının 10'da 7'si çalıntıdır. sevgili fanları da kabul etmeli ki, artık bırakıp gitsindir.
    (moonbronze, 13.07.2007 01:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil