|
|
- (bkz: seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım) -ucundan bi yerinden çağrışmalı o malum topiğe-
(kl7mu, 15.05.2008 20:31)
- soyulmadan önce muz ile cinsel ilişkiye girip, sonra muzu yiyip, muzun kabuğunu yere atan, ve dahi muz kabuğunun üzerine basıp, kayıp, kafasından feci bir şekilde darbe alan ve götünden tespit yapmakta üstüne olmayan, cenabet bir insanın tespitidir en fazla.
- müzik konusunda ne kadar bilgi sahibi birikim sahibi olmak gerekir ki böyle düşünmeye bilinmez ama bir gerçek varki bunu söyleyenin kulaklarında sorun vardır. yada kıçımdan uydurdum yersen misali ortaya atılmış bir tezden ibaret.
- son günlerde kilo aldığı doğru. ama yaptırdığı akupunkturlar sonucunda patlamadığına göre demek ki hiç de abartılı değil. baksana, iğnelere bile bana mısın demiyor.
(bkz: yola devam)
(bkz: diva)
- türk pop müziği piyasasını monopole dönüştürmeyi başarmıştır.tekelci bir gelişim politikası olduğu görülmekle beraber mafya ilişkileri de rivayet edilmekte.
- (bkz: sezenehir görmüş ama yinede görmesin)
- sesini dahi duymaya katlanamadığım sezen aksu için bence yapılabilecek en güzel tespit.
- doğrudur; (bkz: sezen aksu/!eskiunited)
- - kanka bak şimdi gaza getiricem malları.
- nasıl yapıcan hocam ?
- "sezen aksu abartılmış balon bir şarkıcıdır!" heyo!
- ulan süper götsün lan.
- öleyim vesselam.
- gaza geldiler mi ?
- bilmem 9 entry yazmışlar şimdilik, 100 mesaj ve 10 entry sonrasında süper adam olduğumu anlıcam.
- boşver ağa sen süpersin!
- öyleyim ! sezen aksu sux!
- yalayayım mı sevgilim ?
- kankasın ama yala, nasılsa ibneyiz.
- pop sanatçısı diyince aklıma böyle devasa sahne şovları, insanın yüreğinin tellerini zangır zangır titreten bir ses aklıma geliyor.ama malesef gelin görün ki sezen aksuda ben öyle bir şey hissedemiyorum.benim ruhumda yaprak bile kımıldamıyor.bu kişisel bir tespit...insanlar iyi şarkı söylebilirler belki teknik olarak ama bazıları o işin ruhunu veremiyor..onun için balonlaştırmak fazlasıyla yapılıyor bu ülkede.
- (bkz: şahap cenabettin balon bir yazardır)
(bkz: herkes de bunun farkındadır)
(bkz: eğlen coş işte kiboş)(bimekan, 15.05.2008 21:23 ~ 21:23)
- akşam akşam beni hüzünlendiren garip bir söz öbeğidir. sezen aksu'nun kim olduğunu anlatmaya çalışmayacağım elbette de, anlatmaya çalışmam gerekiyormuş hissine kapılmamın bana ne derece mide bulantısı verdiğini ifade etmeden de geçemeyeceğim: "çok".
- (bkz: lerzan mutlu varken sezen aksu ya hayran olmak)
sonradan: ya bu yanlış anlaşıldı heralde. ben böyle saçma bir başlık daha var demek için şey etmiştim.(depik, 15.05.2008 22:55 ~ 16.05.2008 01:08)
- (bkz: sezen aksu mu mikmiş acaba)
- (bkz: copy paste)
gerekçeli bakınız tarzı bir özellik olsaydı onu da verecektim lakin şimdilik şu sade bakınızla idare ediniz; (bkz: bi siktir)
- "dünya aslında beşgendir." önermesinin beşinci göbekten kuzenidir bu önerme. ailecek böyle bunlar.
|