belki ilginizi çeker
  1. · seyyare
  2. · seyyar kermit
  3. · ceyyar kermit
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  3. · domuz gribi
  4. · alex hagi den daha iyidir
  5. · insanın hayatına sıçan şeyler
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · rasim ozan kütahyalı
  8. · cigarette smoking man
  9. · yağmur yağarken dinlenebilecek şarkılar

seyyar kermit  

1. radyodaki diceylerimizin ceyyar kermite sesleniş şeklidir.
    (artı1, 03.02.2009 00:11)
  2. (bkz: itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur)
    (ceyyar kermit, 03.02.2009 00:12 ~ 00:12)
  3. öncelike: (bkz: ceyyar kermit)

itü sözlük radyosu'nun güzide dj'i ve her programın sadık dinleyicisi ceyyar kermite aynı radyoda yapılan büyük hakarettir. ilk kimin başlattığı bilinmemekle beraber bu akımın takipçileri arasında artı1 ve dirtypain de varmış diyorlar. kendisine sabır sevenlerine ve yakınlarına da sabır diliyorum.
    (hayri potur, 03.02.2009 00:13)
  4. hareketli mizaca sahip olduğu zamanlarda içimizden gelen laftır ceyyar kermit için. hayır bazen ne zaman yanımda bitiyor anlamıyorum, saçlardan anlıyorum o olduğunu. vay be denecek kadar yani.
    (wildboy, 03.02.2009 00:13)
  5. hayalgücü geniş yazarların ithamıdır. gözlerinin önüne "eskiler aliyöööö eskiciiiieee" diye bağıran bir kurbağa gelmektedir sanırım. ayrıca artı1 ve dirtypain'den önce adını hatırlamadığım bir radyo dj'i ve ismini vermek istemediğim bir zirveci yazar da demişti bunu. eski bir mevzu yani...

(bkz: eski yara)
    (ceyyar kermit, 03.02.2009 00:25)
  6. sene 1950. savaştan yeni çıkmışız. e yokluk dönemi tabii, mikrofon karneyle veriliyor.
    kermit diye bir genç vardı mahallede. ateş gibi çocuk. duymuş bir yerlerden, radyo kuracam yayın yapacam kurbağa oynatacam diye tutturdu.
    dedik evladım, aş yok iş yok, otur dersini çalış, meendis ol köye metrobüs götür. dinletemedik.
    neyse efendim, bu kermit allem etmiş kallem etmiş bi yerden link mi ne bulmuş yayına. bi başladı yaymaya. ne iş kaldı ne okul. sürte sürte seyyara çıkardı adını uğursuz
    nice zaman sonra duyduk ki candarma tutmuş bunu. afiş mafiş asıyormuş sağa sola, gomunüst deyip tutmuşlar.
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 03.02.2009 00:43)
  7. şöyle bişey olabilir;

http://www.theautochannel.com/...

aslında bu biraz seyyah kermit gibi de idare edin.

edit: sarmalak'ın katkılarıyla bu da seyyar kermit;

http://www.trojanhorseantiques.com/...
    (maglor, 03.02.2009 00:43 ~ 00:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil