görseller
seyfi dursunoğluseyfi dursunoğlu

belki ilginizi çeker
  1. · huysuz virjin
  2. · yonca evcimik
  3. · ağzının ortasına çakılası ünlüler
  4. · ikizzler
  5. · okan bayülgen
  6. · benimle dans eder misin yaz ateşi
  7. · beni ayartma
  8. · hisseli harikalar kumpanyası
  9. · iclal aydın la haftada bir
  10. · dans eder misin
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · uludağ sözlük
  9. · yaratıcı fenerbahçe taraftarları

seyfi dursunoğlu  

sayfa  / 2
  1. popstar mıdır nedir, onda ibrahim tatlısesle aynı jürilik müessesine ait insan. deli türk sanat musikisi repartuarı vardır, ama nihayetinde o da birshow tv kaçınılmazıdır.
    (invisibleruh, 19.04.2004 23:59 ~ 23:59)
  2. ilerlemiş yaşına rağmen halen ve halen yaptığı şov (canlandırdığı karakter) ile beğeni kazanabilen bir insandır..

(bkz: huysuz virjin)
    (zeus, 06.03.2006 00:07)
  3. (bkz: sanatçı)
    (hell guardian, 06.03.2006 00:17)
  4. 1932 yılında trabzon'da doğdu. deniz lisesi'ni bitirdikten sonra ingiliz filolojisi bölümünde gördüğü eğitimi yarıda bırakarak sosyal sigortalar kurumu'nda memur olarak çalışmaya başladı. 18 yıl ssk'de devlet memurluğu yaptıktan sonra işinden ayrıldı ve 1970'te huysuz virjin olarak sahneye çıkmaya başladı.
    (te5ir, 24.04.2007 01:00)
  5. hayranlık duyulacak insan.
    (yeşilçam, 24.04.2007 11:46)
  6. yasına ragmen gösterdigi performansa,zekasına,hos görülülügüne,halka duydugu saygısına velhasıl kendisine duydugum hayranlık çok fazladır.ciddi anlamda seyfi dursunoğlu eli öpülecek bir sanatçıdır.sahnede yaptıkları,insanları şakayla karışık yermesi lakin onun huyu bilindiği için kimseyi söylediklerine rağmen kıramaması hemen hemen kimsenin cesaret edemeyecegi sözleri gitmesi gereken yere pasa pasa göndermesi ve hala bugün bile karısımızda olabilmesi saygı duyulacak,takdir edilecek bir olaydır.onu hala televizyonda saglam bir sekilde görmek her insanı mutlu ettigi gibi beni de çok mutlu ediyor.ayrıca güzellik yarısması gibi bir program vardı.huysuz orda tacı kendine taktı çiçegi eline aldı ne dese begenirsiniz?
    ''ayyh ailem çok mutlu olmustur.acaba kaç herifle yatmak zorunda kalıcam.''
    daha diyecek yorum bulamıyorum sahsen.
    (otekilerdenbiri, 02.05.2007 12:12)
  7. ön edit: bir zamanlar başlığın birinde bir giri varmış. seyfi dursunoğlu'nun servetini tegev'e bağışlamasını artizlik olarak görüyormuş. bir gün o giri silinmiş. [ona göre okuyun. saçmalamış falan demeyin sonra]
    bi edit de buraya: yazarla konuştum haberler iyi. moderasyondan izin çıkarsa girisi geri dönebilirmiş.
    son edit: giri gelmiş ama çok değişmiş. tanıyamadık. kaynak verilmiş, üslup güzelleşmiş falan. hepten piç oldu girim. ama kalsın lan. sevdim ben bu girimi. hayat sevince güzel.

öncelikle iyi bi yazar "ulan şuna mı yaptı acaba buna mı bağışladı naaptı lan bu adam?" demek yerine www.google.com yazar tarayıcısına. oradan mutlaka bir yere varır.
    konuyu dağıtmayayım ben. önce kaynak linki:
    (bkz: http://www.gazetesok.com/...)
    "seyfi dursunoğlu nun, 10 milyon ytl lik mal varlığı, öldükten sonra türkiye eğitim gönülleri vakfı na kalacak."

"aslında açıklamayı düşünmüyordum. ancak diğer sanatçılara örnek olabileceğim söylenince kabul ettim. türkiye de şiddet, gasp, hırsızlık aldı başını gidiyor. bunun temelindeki neden eğitimsizlik. bu yüzden her şeyimi çocukların eğitimi için çalışan bu vakfa bıraktım"
    ..
    falan filan anlatmış işte bişeyler.. insanın aklına geliyo tabi. en azından "lan bu adamın çoluğu çocuğu yok. ne ayak çekiyo ki ? öldüğü zaman malı zaten devlete kalacak a.q." diye içimizden geçiriyoruz.

ama bizde adettendir. hayırlı iş yapanı sevmeyiz. neyine bağışlıyon ki? zaten o para devlete kalacak. sonra bi hükümet gelicek. gemicik diyecek, babalar gibi satarım diyecek. o parayı hiç edecek. belki, belki de o hükümet ben olacağım... [erkan oğur - fırat ağıtı.mp3]
    ..
    ..

dipnot: bir çocuğun bir yıllık eğitim masrafları 50 ytl diye açıklamıştı geçenlerde tegev başkanı.... para miktarı bölü bir yıllık eğitim masrafı dersek, eeeee... 10.000.000/50 kaç yapıyor bilemiyorum ben tam. [matematikten 42'yle geçmiştim]
    (şizofren ev kedisi, 28.11.2007 19:57 ~ 29.11.2007 13:17)
  8. haydarpaşa lisesinden mezun olmuş insan.
    (faaip de oiad, 28.11.2007 20:05)
  9. rtük'ün homofobik hallerinin ayyuka çıkmasına sebep olmuş, sanatçı.

kaynaklara göre rtük amca ' ekranlarda üçüncü cins görmek istemiyoruz ' sloganıyla rafine tv işlemlerine başlamıştır. tabi bu uğurda ilk icraatte, sevgili seyfi dursunoğlu'nun yıllar yılı emeğiyle ve yeteneğiyle vücud verdiği ' huysuz virjin' i ekranlardan men etmek olmuştur. iş bu sebepten dolayı, rtük amca bu karakterin ekranlarda castara castara castara cass yapmasında beis görmüştür.

parodi, mizah, tiyatro gibi kavramlardan uzak yaşayan rtük amcamıza, insanların duydularını milim milim sömüren, dalavere dolu, yanıltıcı programlara da bir göz atmasını salık veriyoruz naçizane. sanata engel olmak yerine.
    (muglak, 04.12.2007 22:09)
  10. türk televizyonlarının en deneyimli, en başarılı, en zeki sunucularındandır.

yönetir programı.
    (tatlı kavanozu, 29.12.2007 20:04)
  11. "30 yıldan uzun bir süre kadın kıyafetleri içinde 'huysuz virjin' tiplemesiyle televizyonda şov yaptı, jilet gibi keskin ve acımasız diliyle milyonlarca türk'ün beğenisini kazandı. onun başarısı, türkiye'de islam ve laikliğin harmanlanması konusundaki teloransın açık bir kanıtı olarak öne çıkıyordu." the economist

ekrana kadın kılığıyla çıkması yasaklanmış şov adamı.
    (tatlı kavanozu, 12.01.2008 11:49 ~ 11:49)
  12. gerçekten en başarılı şov insanı ve en iyi sunucudur kendisi.yaptığı taşlamalarla bir nevi seyircinin hislerini çok da güzel bir şekilde ortaya koyabilmektedir.eli öpülesi bir insandır.
    ayrıca kendisini sadece şov programlarında değil,daha çok söyleşi programlarında da görsek, hayatına dair,tecrübelerine dair çok güzel ve ders verici hikayeler öğreneceğimizden eminim.
    (ceyus, 14.07.2008 00:59)
  13. beyefendi ve gerçek sanatçı.
    (yeşilçam, 19.10.2008 00:30)
  14. (bkz: dursun)
    (talisman, 19.10.2008 00:32)
  15. huysuz virjin karakterine can veren muhteşem sanatçı. evet sanatçı... seyfi dursunoğlu bu ülkenin bir değeridir diye düşünüyorum, huysuz'la görücü usulü isimli programda döktürdü yine, harikaydı, eğlendirdi.
    oraya evlenmeye gelmiş adama, "yakışıklı değilsin" diye direkt söylemesi de, gelen kızlara sözünü esirgemeden lafları çarpması da muhteşemdi.
    iki saat ağzımız kulaklarımızda kahkahalarla bir program geçirmemizi sağladı, sağolsun, varolsun, uzun ömürlere kavuşsun daha nice nice...
    (bimekan, 20.10.2008 21:25)
  16. tüm sahne kıyafetlerini kendisi hazırlamaktadır.bunun yanısıra evindeki örtüleri,perdeleri ve bilimum elde hazırlanacak türden işlerini yine bizzat kendisi dikmiştir.
    bir de 2sene önce "hayat arkadaşım" dediği bayanı kaybetmişir.sanırsam bu sebeptendir son zamanlardaki "yaşlandım,vaktim geldi" türünden açıklamaları.ama bizim dileğimiz şudur ki:allah başımızdan eksik etmesin seyfi dursunoğlu'nu.
    (artibir, 19.12.2008 04:48)
  17. rtük kendisi yüzünden kanal mı ne kapatmıştı zamanında. adam gibi bir beyefendi görmeye dayanamadılar sanırım. eğlenceli, atarlı, evde kalma sebebi belli huysuz virjin'e ruh vermiştir.

ha evet şu anda berna laçin ablamınızın programında eğlendiriyor, kendinden geçiriyor insan evladını. atv'de.
    (eski sevgili itlaf ekibi, 20.09.2009 15:00 ~ 15:08)
  18. hem beyefendi, hem de küfür konusunda lisans üstüne lisans yapmış kişi.
    huysuz virjin programında küfür ettiği kişiler orgazm olurcasına gülüyor, nasıl beceriyor bu işi öğretsin bizlere.
    (eses taraftari porsuk canavari, 20.09.2009 17:23)
  19. inanılmaz zeki bir adamdır . kaşısında konuşabilecek adamın elini öperim .
    (papaz666, 20.09.2009 18:04)
  20. rtüktarafından, huysuz virjin olarak, tv ekranlarında görünmesi yasaklanmış olduğundan pek üzülmüştür kendisi. aslında kendisi kadar sevenleri de üzülmüştür.
    ayrıca kendisi şaka yollu da olsa, bir röportajında şunu söylemiştir: "insanlar zam yapıldığında sokağa çıkıp protesto ediyorlar, benim de yasaklanmış olmamı protesto edip, yürüyüş yapsınlar isterim" demiştir.
    (ceyus, 30.09.2009 01:37)
  21. okan bayülgen ile bir tv programı yapmasını dilediğim sanatçı.
    (billy, 30.09.2009 01:56)
  22. (the legend, 30.09.2009 12:56)
  23. en sinirli anımda bile beni kahkahalara boğmayı başarmış,tonton insan.
    (mitchellnetravali, 30.09.2009 13:01)
  24. başka bir ülkede olsa her anından faydalanmak için atılmadık takla kalmaz. en büyük şanssızlığı türkiye'de bu kadar yetenekli olup bu kadar iyi işler yapması. yoksa neden insanlar izlemesin diye kırk takla atılır?
    (slaw, 30.09.2009 13:09 ~ 13:20)
  25. çok sevdiğim ve televizyona çok yakıştığını düşündüğüm bir şovmendir kendisi. yıllar önce alem fm'de kenan ışık'ın radyo programına katılmış ve birlikte çok eğlenceli bir program gerçekleştirmişlerdir. sadece görünerek değil konuşarak da yarmayı iyi becerdiğini kanıtlamıştır. o programda devlet memurluğundan nasıl atıldığını anlatmıştı. kenan ışık, "işlerinizi mi yapmıyordunuz o yüzden mi gönderdiler sizi" demiştir. aslında her normal insanın aklına önce bu soru gelir doğal olarak. çünkü bu kadar komik bir insan iş yapmaz, tembellik yapar heralde der önce herkes ama seyfi dursunoğlu; "yok ben işlerimi gayet muntazam yapıyordum da çalışma arkadaşlarım bana gülmekten hiç bir iş yapamıyorlardı, bu yüzden birde geceleri sahne aldığımın öğrenilmesi nedeniyle memurluktan atıldım" demişti. allah herkese özellikle de bana onun gibi çalışma arkadaşları nasip etsin. yada ben nasıl olur bilemiyorum ama onunla çalışma fırsatı yakalayayım. gerçekten çok seviyorum kendisini. kesinlikle süper bir zekaya sahip. allah uzun ömürler versin.
    (çıtırpaneharcı, 30.09.2009 13:11)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil