|
|
- msnden dosya transferi yapıyor olma ihtimali yüksek olan kişiler
- evde bi abi olsun bak nasıl kapanır o msn tuvalate bile giderken...
telefonu ve genel olarak interneti kullanmayı biliyor muyuz ki diğer iletişim aletlerine-olanaklarına vakıf olalım?
msn'i daima açık olup bir şeyler yazdığında "ay ertesi gün gördüm" diyenlere bir alkış istiyorum.
bir de daimi appear offlineolan görünmez adam lara, bir nevi "ben istemedikçe benimle konuşamazsın" diyenlere kuvvetli bir alkış.
en önemlisi de msn'i kişilik ve tavır göstergeci olarak kullanıp kişisel iletilerine hayat amaçlarını ve görüşlerini, o gün yaşadıkları olayları yazanları ayakta alkışlıyorum...
hepsine selamlar...
(bkz: icq'yu özlüyorum)
- öyle tiplerdir ki kimseye kendilerini ifade etmek zorunda olmadıklarını,tutum ve davranışlarının sadece kendilerini bağladığını bilirler.msn denilen iletişim programını karı kız düşürmek için kullanıldığını sananların aksine zaman zaman eş dost muhabbeti zaman zaman dosya transferi yaparlar ve çeşitli sebeplerden dolayı açık kalması gereken bilgisayarlarının bir getirisi olarak da messengerlarını açık bırakabilirler.bu tipleri tanımlayıp,ay ben bunları anlamıyorum ayol şeklinde yaklaşmak yerine sessizce messenger faaliyetlerine devam etmek gerekir diye düşünüyorum.her insan farklı bir sebep ve bahene türetebilir ve bunlar sadece şahsı alakadar eder.ayıplanacak bir durum söz konusu dahi olamaz...ayrıca msn denilen şey kutsaldır seyahatte dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahlara karşı örgütlü bir direniş şarttır.
(bkz: insanları modelleyen insan modeli)
|