belki ilginizi çeker
  1. · sex machine
  2. · sevişgen yazar
  3. · geçen yine sevişiyoruz
  4. · otisabi
  5. · bir orospu kadar bile sevişemeyen türk kızları
  6. · horny meydan la cinselliği keşfediyorum
gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · muhabbet kuşuna mastürbasyon yapmak
  9. · patron

sex machine imajı vermeye çalışan yazar  

1. girilerinden buram buram 'i'm a sex machine' kokusu yayılan yazar.o kadar renkli bir cinsel yaşamı vardır ki arada sıkılıp sözlükte giri girmektedir.
    (defanstaki son adam, 13.06.2009 15:21 ~ 15:25)
  2. (r el mayer, 13.06.2009 15:22)
  3. türk halkının % 96,4'ü ingilizce bildiği için herkesin rahatça anlayabileceği cümle.

nabza göre;

(bkz: ben ingilizce biliyorum)
    (bkz: şöyle zekiyim böyle zekiyim)
    (bkz: cümle de kurabiliyorum ben)
    (trt2dekiressam, 13.06.2009 15:24 ~ 15:26)
  4. sözlük ahalisinin genç ve cinsellik düşkünü olmasından ötürü hayat bulan sanal karakterlerdir. bu yaştaki erkekler açısından en önemli iktidar kaynağı birilerini hoplatmak, kızlar açısından da en gıdıklayıcı konu bu olduğu için en çok bunlar okunuyor. eğer 40'lı yaşlara hitap eden biznıssozluk.com diye bişey olsa orda heralde bunların benzerleri "geçen gene koç'la yemekteyiz, dedim ki, aga bana bak, bu anlaşmayı benle yapmazsan arçeliği başına yıkarım" veya "uçakla fransadaki uluslararası tekstilciler toplantısından yeni dönmüştüm, baktım bizim 5000 işçi gene kazan kaynatmış, dışarda bizim fabrikaya girmek için bekleyen kaç kişi var haberleri yok" tipinde şeyler yazacaklardır, işten eve, evden işe giden beyazyakalılarımız da önlerine bakıp düşünecektir.

ya da bunaksozluk.com'da

"ukala doktorun mosmor oluşu" başlığı açıp altına şöyle yazar:

o gün masaya yumruğumu vurup o mendebur doktora dedim ki, "bana bak ben eski toprağım, seni de gömerim, çocuğunu da evelallah. 25 sene geçti, turp gibiyim."

altına da bkz'lar girilir:

2. (bkz: prostatın yok, ama adam olamamışsın.)
    3. (bkz: 90 sene ömür vermiş, gerisini koyvemiş)
    (earendill, 13.06.2009 15:53 ~ 23:35)
  5. (aydeliselman, 29.06.2009 12:58)
  6. herkesle sevişmiş(!), sevişmediği insan modeli kalmamış(!) yazardır. bu tecrübelerinide biz aciz sevişemeyen yazar arkadaşlarıyla paylaşma lütfunda bulunan yazardır da aynı zamanda. ama bi siktirip gitsin lütfen, yazdıkça bir şey bilmediği ortaya çıkmakta çünkü.
    (çıtırpaneharcı, 29.06.2009 13:01)
  7. (bkz: fuckintosh)
    (zikandal, 29.06.2009 13:03)
  8. (bkz: sex machine imaji)*

sözlüğü neden bu kadar çok sevdiğimi bana bir kez daha hatırlatan tamlama. hepinizi çok seviyorum.
    (charlienin dorduncu melegi, 29.06.2009 13:44)
  9. hatunsa tadından yenmez. erkekse de iktidarsızdır. çenesine vurmuştur, boşverin.
    (krasus, 29.06.2009 14:07)
  10. rüyalarında über seks tanrısı olan, baklava kaslarıyla ateş saçan, kadınları eriten, sevişemeyenlerini ise yarı çıplak kapı önüne koyan, uyandığında ise zihninde kalmış görüntü kırıntılarını kaybetmemek adına gözlerini sıkıca kapayıp masturbasyon yapan kişidir. en sevdiğim insan tiplemesidir, çünkü gülmekten karın kaslarımın ağrımasına, hafif göbek yaratan yağlarımın zıplamasına yol açmaktadır. göbek yağı, evet.
    (karate schnitzel, 29.06.2009 14:08)
  11. (defanstaki son adam, 01.10.2009 23:19)
  12. fazla otisabi okuyor olma olasılığı olan yazar
    (simone de beauvoir, 01.10.2009 23:33)
  13. kuvvetle muhtemel sex machine imajından çok uzakta olan yazardır.
    (sakura, 01.10.2009 23:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil