|
|
- karşılaşamadığın bir duyguyu; sevgiyi birinde tatmak sonucu onu anlamak, hissetmek..
daha önce hep sözcüklerle anlatılmıştır sevgi sana. ancak sözcüklerle sınırlanıp kalmıştır ta ki o zamana kadar, o zaman ki senin duygularına karışmıştır o sözcükler bambaşka anlam kazanmıştır seninle..
öncesinde sana sevgiyi anlatan başkalarının sözcükleriyken şimdilerde onun bakışları, kendi duygularındır
- bilgi doğuştandır derlerdi de inanmazdı kimse. hep savundum halbuki bu tezi. ve kanıtladım sonunda karşıma çıkınca hayatıma renk katınca sabahların anlamı birdenbire oluşunca sevmeyi öğrendiğimi düşündüm. sevgi zaten içimdeydi. onu sen çıkardın aydınlığa teşekkür ederim sana.
- sevdiğini sallamamak, sallamicaksın ki gitmeyecek.
- tek seferde ustalaşılamayacak, öğrendikçe içinde kaybolacağınız ve kafanızın karışmasına neden olabilecek durum. zira farklı farklı koşullarda yaşanıp öğrenilmeye çalışıldığı için, birbirine tıpatıp uyan sevgi anlayışı bulmak zordur. sevmeyi öğrenmek, bazen alttan alıp, bazen de kendin olabilmek arasındaki dengeyi tutturabilmektir aslında.
(jellicle, 14.02.2005 22:38 ~ 31.07.2006 12:40)
- (bkz: sevmeyi unutmak)
(bkz: sevgiden nefret etmek)
- (bkz: sev101)
- sevgi her zaman vardır.sadece içimizde bir yerlerde saklarız onu,bazı olaylardan sonra iyice içimize sokarız,daha da derinleştiririz;çünkü kötü şeyler görmüşüzdür,korkmaya başlamışızdır.ama bir zaman gelir tekrar güven başlar,yukarılara doğru çıkar içimizden sevgi ve bir bakışta,bir konuşma da patlayarak çıkar.
(bkz: sevgi güzellik ister)
- (bkz: mutluluğun resmini çizmek)
(bkz: abidin)
|