|
|
- irc'de kız ayarlamaya çalışan; dr_35m, bjkhakan, polis-ist28m, ^^pilot^^ gibi nickname e sahip şahsiyetlerin direk olaya girme çabası.
- "azdım bana karı/erkek lazım" cümlesinin sanal sohbet odalarındaki sanal kibarlıkla tornalanmış hali.
- (bkz: seviyeli muhabbet)
(lethe, 01.06.2005 18:29)
- -slm seviyeli bir sohbete ne dersin?
+ybsg!
-peki.(karoten, 27.11.2005 16:34 ~ 16:34)
- -seviyeli bir muhabbete ne dersin?
+hayır derim
-msn de cam var
+ne mutlu sana
-açıp onu izlemek ister misin?
+kim? ... ybsg
- aldanıpta muhabbete başlarsanız en çok on dakika içinde sanal sexe ne dersin şeklin de devam edecek,akabinde sizin sövüp saymanızla son bulacak olan muhabbete giriş sorusu.
(thyme, 23.03.2006 01:27)
- bu lafı bi tanıdığınıza söyleyip "level 3 den başlarsak olur" cevabını almanız olasıdır.
(bkz: iğrenç espriler)
(bkz: ööeehh)
- polyannanın 'harika derim!' şeklinde cevaplayıp devamında tecavüz sonrası polyanna repliklerine konu olduğu tekinsiz soru.
(genaro, 23.03.2006 01:46 ~ 02:18)
- (bkz: allah derim)
- (bkz: adım samuel yirmibeş yaşım)
- - seviyeli bi muhabbete ne dersin?
+ hayatta olmaz derim
- peki gerçekten seviyeli bi muhabbete ne dersin?
+ bak o olur işte
veyahut;
- seviyeli bi muhabbete ne dersin?
+ hadi başlayalım
- seviye 1, kendinizden bahsediniz.
+ 19 yaşında genç bir kızım. istanbul'da ikamet etmekteyim.
- a, s ve l bilgi girişi başarılı, seviye 2'ye geçiş hakkı elde ettiniz. seviye 2'ye hoşgeldiniz. şu an giymekte olduğunuz kıyafeti betimleyiniz.
+ ayıcıklı eşofman, ananemin ördüğü yün hırka. ayaklarda patik.
- performansınız bir sonraki seviyeye geçiş için yetersiz. şu an tanganızı giyip tekrar deneyebilir ya da kaydedip, ağda yaptıktan sonra devam etmeyi tercih edebilirsiniz.
- -seviyeli bi muhabbete ne dersin
+önce ben müfteriyim de
-heeyy.. gülümse biraz
+akp liysen akp li gibi konuş karıı
-at alanı sikeyim inananı, ben muhafazakar eşcinselim seni yerim, haşin erkekim
+e o zaman iyi ki doğdun bebüşüm
-sen daha çocuksun , ahh çocuk
- ekşi sözlük yazarlarından otisabi & mengus'un sözlük üzerine yaptıkları şarkı dikkat et'te geçen sözler.eğlenceli bi şarkıdır.sözlüğe yeni gelen biz yazarlar için yol göstericidir.
|