22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1365 tane
günün başlıkları: 1365 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (83)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·türk kızı vs eşek (16)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·insanlar (2)
- ·
- ·
belki ilginizi çeker
sevip de kavuşamayanlar
- (bkz: dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur)
- (bkz: kol düğmeleri)
- sıradaki şarkıların gönderildiği adres.
"evet sevgili dinleyenler sıradaki şarkımız sevip de kavuşamayanlara geliyor." - "sevgilinin gelişinin ayak seslerini duyarak kıyamete kadar yaşanılabilir, ama vuslata erdikten sonra gideceğinin korkusuyla hemen can verilirdi. sonunda vuslat olan bir ayrılık, dertleri bile zevke dönüştürür, ama sonu ayrılıkla bitecek bir vuslat sevinci kedere boğardı."
bu nedenledir ki en mutlu aşık sevip de kavuşamandır. - kavuşupta ne yapacaksın arkadaş. gözünün önündekini göremez oluyor insan bi süre sonra diye isyan ettiren cümle
- pekçok kişiye ekmek kapısı açmış ve pekçok kişiyi ismi anılır hale getirmiş kişilerdir. şairler kendileri aşk yaşamamış olsalar da eski aşkları anlatıp pirim yaparlar şeyh galip gibi.. pekçok kişiye roman yazmalarında ilham olmuşlardır.. pekçok tiyatro eseri yazılmış sahnelenmiş, pekçok sinema filmi çekilmiş hatta özellikle yeşilçam'a ışık olmuştur bu kişiler.. şimdi de dizilerle millete deva olmaktadırlar.. öpülesi sevilesi insanlardır kendileri..
- (bkz: long distance relationship) *
- kendilerine ithafen sürekli şarkı gönderilen grup.
- (bkz: ferhat ile şirin)
- sevip de kavuşamamak, tamda buldum derken kaybetmektir, sadece 1 gece geçirmektir herkesten gizli, adamın kankasından gizli 1 gece geçirmektir, kankası niye sever ki hiç olmayacak ben'i ? niye ikisiylede konuşmamak zorundayım, herkesin iyiliği için neden böyle hüzünler olmalı? yeşili çok seviyorum, yeşil gözlerine bakmamam gerektiğini kimse bana söylemiyor, ben yinede bakmamam gerektiğini biliyorum. 2 senelik bir öküzü unutma aşamasından sonra, tam da buldum derken niye böyle yeşilçama bağlarsın be kahpe hayat? niye sık kullanılanlara eklersin yeşil gözün profilini? sonra kaldırırsın, olmayacak duaya amin demeyeyim hesabı. sonra tekrar eklersin, silersin, eklers.. güzel kız belayı çekersin, olmayacakları seversin..
- türk dizilerinde sıkça görürüz sevip de kavuşamayan aşıkları. hep bir engel çıkar karşılarına. yabancı dizilerde bile oluyor bu bazen.
ama artık dizide görünce bile dayanamıyorum lan. anneme kızardım dizilerden etkileniyor diye. benim başıma da geliyor aslında. herkesin bir yarası vardır ya hani. kavuşamayanları görünce benimki aklıma geliyor. gerçi aklımdan çıktığı da yok ya lafın gelişi öyle diyorum.
öküz oturuyor böğrüme. senariste olmadık küfürler ediyorum. sanal karakterler bile olsalar mutlu olsunlar istiyorum. hay sikicem ya. - istek şarkıların oldukça çok gönderildiği kişilerdir. genellikle "bu şarkı sevip de kavuşamayanlara gelsin" diye ifade edilir.
- ben.ama tek taraflı ama olsun ben ona kavuşmamayı göze alarakda sevdim zaten.