alaaddinin sihirli lambasını bulduğumda lamba cininin bana "dile benden ne dilersen demesi" durumunda istanbul'da biryerlerde beraber yemek yiyip muhabbet etmek isteyeceğim insan ...
1975 yılında doğan, klasik bale eğitimi alıp müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimini tamamlayan ve orada eğitim veren istanbul şehir tiyatroları oyuncusu
istanbul şehir tiyatroları'nca sahnelenen aşk-ı memnu'daki "nihal" karakteriyle bir daha silinmemek üzere hafızalara nakşolan samimi, sıcak oyuncu. yine istanbul şehir tiyatroları'nda sahnelenen yaprak dökümü'ndeki "necla" karakteriyle de unutulmazlar arasına girmeyi çoktan başarmıştır. sevilir ve daim hatırlanır...
özlemiş olduğum ve ekranlarda görmek istediğim büyüyen ama asla büyümeyen abla ve en iyi arkadaş rolünü çok iyi üstlenmiş oyuncudur. hattaşu sıralar star tv de yayınlanan son bahar adlı dizi de yine en iyi arkadaş rolünü oynamaktadır. güler yüzlü ve şirindir.
babaevi'nde canlandırdığı bilge karakterini, annem bana çok benzetirdi. başka bir rolde sevemedim onu, benim için hep bilge'ydi o. geçenlerde bir kanalda rastladım, orta yaşlara gelmiş, pek bir yadırgadım.
tatlı ötesi bi kızı olan oyuncu. an itibariyle televizyonda gördüm küçük hanımı 3-4 yaşlarında minnacık yerinde duramayan bişey. tombul tombul yanakları var böyle anuum yerim ki.