|
|
- tek taraflı ve dozundaysa, her insanda olabilecek; iyice abartılırsa şizofrenik semptomlar görülebilecek bir düşünce. "o beni seviyor, yok lan şu hasta bana" fikirleri insanı kurutur, bitkisel yaşama sokar.
- (bkz: geçmiş olsun)
- hepimizin arada sırada yaptığı şey.. bazen de gereklidir, ruh sağlığı için.
- gereksiz tebessümlere neden olan olay.
her insan yaşamıştır, yaşamaya da devam edecektir.
- yalanların en büyüğü,hayal kırıklıklarının en acısı sanırım;hayallerin,umutların yıkıldığı herşeyin ne kadar geçici ve boş olduğunu anlama durumu
(te5ir, 29.01.2007 23:33)
- (bkz: kedidir kedi)
(bkz: nobody loves no one) *
- aptallıktır.
- gönüllü budalalık.. görüp görülebilecek en uzun ve gerçeğe en yakın rüya.
- insanı san'ık sandalyesine oturtur..
- hayatı kolaylaştırmanın yollarından biri.
zahiridir o ayrı.
- devamı için
(bkz: sevilmediğini anlamak)
- ne olursa olsun güzeldir be!
- hayata tutunma çabarından biri.
- sevdiğini sanmak kadar kötü değildir kimi zaman.
- aldanmaktır...
kısa süre de olsa bile bile kendini kandırmakmış,
belki,öyle olsun diye içinden geçirmek...
belki de kandırılmakmış...kimbilir!
- platonik aşıkların en büyük düşmanıdır.onun da sizi sevdiğini zannedersiniz,teselli olursunuz,kulaklarınızı kapatırsınız,tek düşünce onunda sizi sevdiğidir.evet bunun için ne mi yeterli?sadece bir bakış.belki yalnışlıkla belki acırcasına.ama bir bakış sizi ona bağlamaya yeter.sonuçta uzun bir süre siz sevildiğinizi sanırsınız.
- geçici bir müddet yüzünüz de kocaman gülümsemeler yaratan hadisedir.zamanla yerini -abartmıyorum- tonlarca göz yaşına bırakır, boğulamadığınızı gördüğünüz de yaşamaya yeniden karar verip, aynı hataları tekrarlamak için benzer adımlar atarsınız.
(grace, 15.05.2007 23:52)
- sonunda sevilmediğinizi anlıyacağınız kaçınılmaz olduğu için, bu duyguya kendinizi ne kadar kaptırdığınıza bağlı olarak acı çekmenize sebebiyet verecek duygu.
(devotee, 17.05.2007 00:28 ~ 18.05.2007 19:06)
|