özel hayatının özel kalmasını isteyen tiplerdir ve de gayet haklıdırlar. zaten kızlarla nasıl seviştiğini anlatan insan odunun tekidir, uzak kalınması vaciptir.
güvenmediği kişi ile kendini tutamayip bişeyler karıştıran, ardından da korkup bu cümleyi sarfeden insan türü. genelde duramazlar, en yakın arkadaşlarına kendileri söylerler.
-seviştiğimizi kimseye söyleme rukiye
-ne söylicem zaten bütün mahalleli orta yuvarlagin rakip yari alana bakan diliminde oturmuş bizi izliyor, stadyum fantazisi de neymiş anlamadım ki.
-seviştiğimizi kimseye söyleme olurmu mahmut
-nedenini söylersen mutlu olurum
-çünkü ben söylemek istiyorum herkese
-aramızda lafımı olur buyur sen söyle
-ayyy çok teşekkür ederim mahmut kikikikikik
-10 gramlık beynini sikiym kadın
kahvehane ortamı...
-abi senin için dokununca boşalıyo diyolar.
+ulan iboo, seviştiğimizi kimseye söyleme demedim mi lan ben sana.
-ahmet abi, valla ben söylemedim, ismail abi söylemiş.
+laaan.
yanında gezdirirken "bakın benim de var" dercesine, "görmemişin bir oğlu olmuş pipisini koparmış" sözünü doğrular bir şekilde kız arkadaşının elini göstermelik tutan, sık sık arkadaşlarının sevgilisi hakkında fikirlerini öğrenmeye çalışan, kız arkadaşıyla romantizmini başkalarına anlatacağı anın hayaliyle yaşayan, arkadaşlarıyla içerken de kız arkadaşının o masaya meze olmasını umursamadan yaşadığının adeta üç katını yaşamış gibi anlatırken zerre utanç duymayan öküzlerin aksine; yaşanan yakınlaşmaların ayrıntılarındaki gizin karşılıklı saygının en önemli parçalarından biri olduğunu düşünen, o anın büyüsünün bozulmasını ve yaşadıklarının ağızlara sakız olmasını kesinlikle istemeyen sevgili modeli.
bu söze rağmen zaman zaman iki tarafın da yakın arkadaşları böyle bir yakınlaşma olduğunu bilir, ancak bu dile getirilmez ve ayrıntıları bilinmez
- dün geceyi unutalım, sarhoştuk, ne yaptığımızı bilmiyoduk.
- ben biliyorum, söyliyim mi?
- unutalım dedim.
- seviştik ulan, seviştik! oooh, disko, disko
- allah belanı versin!
- bu allah belamı vermiş halim zaten.
insanlara karşı ben tertemizim, eline el değmemişim tavrı takınıp yeri geldiğinde de "tüüüüü, rezil..." "gençlik çok fena ama ben daha açılmamış bir gülüm" cümlelerini kullanabilecek kişidir.
arkadaşlarına bile söylemeceği derece de uygunsuz bir kızla sırf cinsel dürtülerini tatmin etmek için yatan tiptir.."ulan şimdi bizim memetler bu kızla yattığımı duyarlarsa 1 yıl dalga geçerler benle..en iyisi kızı kafaliim de kimsenin haberi olmasın" mantığındaki tiplerdir..tasvip etmesekte kınamıyoruz..insanlık hali naparsın..
söyleyen insan; muhtemelen dişi olup, hemen ardından yaklaşık 8 kişilik samimi kız arkadaş grubuna eylemi yetiştirecek insandır. şayet söyleyen erkekse; seviştiği dişinin yüzüne kese kağıdı geçirme isteğiyle doğru orantılı savunduğu bir istek olabilir bu.
aslında haklı olan insan modelidir. bazı özel meseleleri saklamak istiyodur. ha tabii herkese 'ohh abi bi becermişim' muhabbeti yapcak insanla niye yatar o da başka başlığa artık.