özel hayatının özel kalmasını isteyen tiplerdir ve de gayet haklıdırlar. zaten kızlarla nasıl seviştiğini anlatan insan odunun tekidir, uzak kalınması vaciptir.
güvenmediği kişi ile kendini tutamayip bişeyler karıştıran, ardından da korkup bu cümleyi sarfeden insan türü. genelde duramazlar, en yakın arkadaşlarına kendileri söylerler.
(aqua, 20.06.2004 23:02 ~ 21.01.2005 07:12)
-ohhhhhhhhhhhhhhh bitti nihayet,seviştiğimizi gimseye sölüme emi sarı kız??
+möööö
(shade, 01.02.2007 00:00)
- seviştiğimizi kimseye söyleme!
+ iyi de biz sevişmedik ki.
- iyi işte, söyleme.
(bkz:
bu kadar)
-seviştiğimizi kimseye söyleme rukiye
-sevişmedik zaten ayıcan, sen tepindin en son.
-hımm., güzel, ok. saatlerimizi ayarlayıp dağılalım.
- seviştiğimizi kimseye söyleme rukiye
- 3 çocuğumuz var hilmi bizim
- olsun annem beni genelevde piyanist sanıyor.
(bkz:
rukiye kim lan)
-seviştiğimizi kimseye söyleme rukiye
-ne söylicem zaten bütün mahalleli
orta yuvarlagin rakip yari alana bakan diliminde oturmuş bizi izliyor, stadyum fantazisi de neymiş anlamadım ki.
-seviştiğimizi kimseye söyleme
mamut
-neden lan?
-babama sürpriz yapacağım
-seviştiğimizi kimseye söyleme olurmu mahmut
-nedenini söylersen mutlu olurum
-çünkü ben söylemek istiyorum herkese
-aramızda lafımı olur buyur sen söyle
-ayyy çok teşekkür ederim mahmut kikikikikik
-10 gramlık beynini sikiym kadın
(aranjor, 01.02.2007 02:34 ~ 02:35)
kahvehane ortamı...
-abi senin için dokununca boşalıyo diyolar.
+ulan iboo, seviştiğimizi kimseye söyleme demedim mi lan ben sana.
-ahmet abi, valla ben söylemedim, ismail abi söylemiş.
+laaan.
muhtemelen kızdırlar, erkek olduklarını düşünmek bile istemiyorum.
-he ben de şimdi çıkıp anons yaptıracaktım belediye binasından. şeklinde yanıt verebileceğim , garip kız.
insanlara karşı ben tertemizim, eline el değmemişim tavrı takınıp yeri geldiğinde de "tüüüüü, rezil..." "gençlik çok fena ama ben daha açılmamış bir gülüm" cümlelerini kullanabilecek kişidir.
(iykkk, 25.04.2007 17:02)
arkadaşlarına bile söylemeceği derece de uygunsuz bir kızla sırf cinsel dürtülerini tatmin etmek için yatan tiptir.."ulan şimdi bizim memetler bu kızla yattığımı duyarlarsa 1 yıl dalga geçerler benle..en iyisi kızı kafaliim de kimsenin haberi olmasın" mantığındaki tiplerdir..tasvip etmesekte kınamıyoruz..insanlık hali naparsın..
- seviştiğimizi kimseye söyleme diyen tipler.
+ öncesinde smacı koymuş olmuyo mu zaten abi?
- olum arada panyada kalıyor ya!
+ haaa...
böyle söyleyip ardından seviştiğini herkese kendi anlatan tiplerdir. dikkate alınmamalı, söylesin sevinsin gariban diye düşünülmelidir.
söyleyen insan; muhtemelen dişi olup, hemen ardından yaklaşık 8 kişilik samimi kız arkadaş grubuna eylemi yetiştirecek insandır. şayet söyleyen erkekse; seviştiği dişinin yüzüne kese kağıdı geçirme isteğiyle doğru orantılı savunduğu bir istek olabilir bu.
aslında haklı olan insan modelidir. bazı özel meseleleri saklamak istiyodur. ha tabii herkese 'ohh abi bi becermişim' muhabbeti yapcak insanla niye yatar o da başka başlığa artık.
bu zaten özel olması gereken birşey,
bana biri böyle birşey dese, bunun başına ne gelmiş daha önce?
yahut;
dünkü, öbürgünkü, yarınki kişilerin kulağına gitmesi, ve dahası ortaya çıkması
ve hepimizin "vay be ne sürat" demesinden mi korkuyor nedir derdi, diye düşünürüm.
büyük olasılıkla;
(bkz:
hüseyin üzmez)
-şimdi yattığımızı kimseye söyleme tamam mı kaşarsu
+neden tokmakcan zaten çıktığımızı da kimse bilsin istemiyorsun
-(iç ses, kukugül ü tam tavlamak üzereyim. hem aynı zamanda su gül su ile çıkıyorum hali hazırda, bir de selinsu da bana iş atıyor şimdi ürkütmeyim) hayatım benim özelimsin. hem şimdi millet bi sürü abuk sabuk şey sorcak. biliyosun geçen ilişkimde çok yıprattılar beni yeniden böyle bir şey yaşamak istemiyorum. seni herkesten kıskanıyorum hem kaşarsu
-seviştiğimizi kimseye söyleme
-allah allah nedenmiş o
-aramızda kalsın işte söyleme
-tamam söz bak boyutlarından bahsetmiycem
-söz ver ama çok iyiydi de tamam mı herkese
-söz
-hah tamam şimdi git anlat
*