"kadınlara yüz verirsen tepene çıkar demişlerdi de inanmamıştım" tarzında bir espri tüm olayın içine edebildiği gibi gülmekten yerden toplamak zorunda olunan sevgiliyi de eski moda sokmak bir o kadar zorlaşır..
taraftara kapalı olası bir gece maçında (ender de olsa gündüz oynandığı olabilir-federasyon ayarlar bunları) maçın duraksadığı ya da topun o bölgede olmadığı anlarda tarafların birbirlerini özel hayatlarında tanımasından ileri gelen samimiyet, gülüşmelere neden olacak diyaloglar vs..
sevişirken insanın aklına olmadık şeyler geliyor, şayet partnerde bunları kaldırabilecek güçteyse kısa bir şov oluyor. tabi aynı an da iki iş biraz zor oluyor
kadın--> ..... o da demiş ki fikibok mu çükübik mi?
adam--> puhahahayayttyhaha....
kadın--> neyse devam et sen bozma kendini.
adam--> yihahayhayaht.... geliyorum hayatım galiba! puhahayahayyyt!!!
kadın--> gel canım bekliyorum
adam--> ohhhh!!!
kadın--> oha be adam ne bu?
adam--> çocukluğumdan beri böleyim ben, çok gülünce işerim.
kadın--> dışarı yap bari be!! oha!
sevişme esnasında espri yapıp hatun kişiyi güldürmek,hatunun vücudundaki birçok kası harekete geçireceği için alacağınız zevkin de katsayısını arttırmış olacaktır.aşağıda yazılanlar based on a true story diye nitelendireceğimiz bir olaydır;
eleman cebindeki 10 ytl ile ne yapılabileceği konusunda düşünedursun,yanındaki fırlama arkadaşı hadi kerhaneye gidelim dediği anda tüm düşüncelerden kurtulur ve tamam deyip tepecik yolu tutulur.teyze denilecek ama fazla da pörsümemiş olan biri ile anlaşılır,sonuçta hedefte sadece delik vardır.eleman bir an önce soyunup yatağa uzandıktan sonra çoraplarını çıkarmadığını farkeder ama artık teyze icraate girişmiştir.hal böyle iken çorapları çıkaram mı teyze diye seslenen elemana teyzenin yanıtı gecikmez,ne o lan ayaklarını mı sokucan demesiyle yarılan eleman,karın kaslarının harekete geçmesiyle teyzeyi kudurtmuştur.
sevişmenin bir ritüal olmadığının bilincine varmış kişiler arasında geçebilecek hadise.
tabi bu kişisel bir tercih. bence sevişirken taraflar eğlenmeli. olay ses çıkarma ya da gelme mücadelesi olmaktan çok eğlenceli olmalı.
+sevişme anında espri yapma
-hiç mi?
+ne demek hiç mi yaa yarım espri mi var bütün konsantrasyonumu bozuyorsun
-ama aşkım ben seni mutlu etmeye çalışıyorum
+o zaman yapma
-ama gülüyorsun
+ama sevişemiyorum
-tamam aşkım