tebrik etmek gerek sanırım, yani bir yandan sütyen açmak bir yandan da iş görmek helal yani. böyle bir yetenek var mıdır ya? inanmam, hatta kişi bana kalırsa bu işlemi gerçekleştirdiği anda zorlandığından çıldırıp olayı hatuna devrediyordur. yoktur böyle bir olay, palavradır. en iyi ihtimal iki elle açıyordur. aaa.
aşmış kişiliktir sevişmenin piridir. arzulanandır.zira bayanlar sütyeni takarken de açarken de binbir olaya, zorluğa maruz kaldıkları için öyle erkekler baştacıdır.her gece beraber yatılasıdır.
hayatında başarıp başarabilecekleri en önemli şey muhtemelen budur. böylece, ön beyin uzantıları cinsel organından başlayan insanoğlu için de sağına soluna anlatacak malzeme yaratmış olurlar. toplum içinde en muhterem insanlar kategorisine yükseliverirler. biz de aşağıdan el sallarız onlara. o olur..
kıskanılacak insanlardır bunlar. bir elle sütyeni açarken bir elle başka olaylara dalabiliyorlar. misal açamayan için iki el de yetmez. hesap yapalım:
-2 el sütyeni "açamamak" için
-1 el "salağım ben, niçin açamıyorum" diye kafaya vurmak için
-1 el "üff bceriksiz herif, gidiyorum ben" diyen hatunun arkasından 31 çekmek için
-1 el sütyeni açamayan ellere "tu kaka" diye vurmak için
-1 el "işini bilmeyen çavuşlar döner götünü avuçlar" atasözünü gerçekleştirmek üzere kendi götünü avuçlamak için
yani beceren iki elle becerirken, beceriksize 6 el lazım; o da yine zikemedi bak. bak hele. haaa bir de 4 tane daha el lazım. çünkü iki eliyle bir siki doğrultamadığı* için bu işe 4 elle sarılması* gerek. toplam 10. düz hesap.
7 parmaklı erkeklerdir. ayrıca bu erkeklerin zayıf noktaları sağ ayak serçe parmaklarıdır ki en ufak bir darbede arbede yaşanabilir. dikkat etmek gerekir.