iki taraf da sabit duruyorsa taraflar olayı aşmış demektir.
bir yerinde garip bir yanlışlık olan garip eylem. zira sevişmek
işteş bir eylemdir.
nazilerin, dünyadaki bütün diktatörlerin, faşistlerin
default sevişme biçimi...
ha bir de;
(bkz:
japon ırkı)
(skuba, 24.12.2007 04:23)
moğolların sevişme şekliymiş. taraflar en az hareketle en fazla zevki almak için uğraşırlarmış. bir yerlerde okumuştum ama nerde okudum çıkaramıyorum şimdi.
canından bir parça olan sevdiğini,
öpme, dokunma hele de koklama ve öyle dur.
biraz zor.
işlemin tek değişkene bağlı olmasıdır.
hazırolda sevişmektir.
birilerinin
sevmesine izin vermektir, sevişmek değil.
işteş fiillerde iki kişi karşılıklı olarak aynı işi yapar. gramerle çelişmektir.
kontrolü kaybetmektir, durumu otomatiğe alıp olaylara seyirci kalma durumudur.
bunu yapana
sevişme sabiti denir..
(so so, 29.12.2007 01:15)
yatağa bağlanmış/yatak başına kelepçelenmiş partner için geçerli olabilecek durum. ha geyikler de buradan çıkar zaten: "kelepçeyi çözemeyen çift itfaiyeyi aradı" falan. sakat.
kişi biryere bağlanmak suratiyle sabitlenmiş ise pekala fantezide olabilir. gitmeyin hemen çocukların üstüne.
aşık kaçırır genellikle. höh be adam! ya da aman be karı! diyip kaçarsınız. geri de gelmezsiniz. naz yaparsınız. ne güzel aksiyon.
o yüzden kafanızda başka şeyler varsa, rahat değilseniz, huzursuzsanız sevişmeniz tavsiye edilmez.
sabit duran partner büyük ihtimalle ilk sevişmesini yaşıyordur.eğer dişi sabit duruyorsa büyük ihtimal vajinusmusu da vardır.kafasında belli şeyleri açığa kavuşturmadan yatmıştır o yatağa..
gözlemcinin rölatif hızı bilinmedikçe tarafların sabit veya hareketli olduğu sonucuna varılamaz. peşin hüküm vermemek lazım.
(void, 29.12.2007 02:37 ~ 03:06)
az önce denemiş olup başarılamamış eylem. sabit durunca sevişielmiyor, sevişirken sabit durulmuyor.