|
|
- ilk gördüğünüz yüz onunkiyse güneş en az 2 defa doğar o gün.
- güne tebessümle başlama sebebidir. yatağa kokusu sinmiştir, uyanır uyanmaz sarhoş olunur.
- çok önemli bir işin yoksa,sevgili uyanana kadar hiç bozma,çaktırma seyret,saçlarının kokusunu içine çek,düşüncenin olmadığı bir ortamdasındır artık,dünya hava boşluğundadır senin için.
(barprof, 17.05.2008 00:08 ~ 00:09)
- belkide doğan güneş hiç o denli güzel gelmemiştir size yanınızda sevdiğinizle güne başlamak insanın yaşayacağı en özel anlardan olsa gerek. o yanıbaşınızda elleri avuçlarınızda daha ne isterki insan.
- sevgiyle uyanmaktır.
- en güzel "günaydın" dır.
ama sevgilinin artık sevgili olmadığı ayrılık zamanlarında uyanmak istememe nedenidir. gözleriniz açılır ve sadece boşluk vardır yanınızda. bir "günaydın" a hasret kalırsınız. gözlerinizi kapatıp hâlâ orda oldğunu hayal etmek istersiniz ama aklınızın doğrucu davutlığu tutar. o yoktur hatta yastıkta bıraktığı çukur bile gitmiştir. kolunuzu atsanız o sevdiğiniz boyuna dolanmayacaktır bi' daha.
işte günün kötü olması için yeteri kadar neden. onsuz uyanmak...
- zor bi' şey değildir, teknolojinin yardımıyla başarılabilir.
- hayatım yarın dersin kaçtaydı?
+ 7'de bebeim.
- benim de 7'de, 6 buçuğa kuruyorum bereber uyanırız.
+ tamam sefkilim.
edit: ulan böyle diyologlardan sonra çok pis iç çekiyorum. ben böyle bi' çift görsem direk döverim, mutluluğa bak oh mk...(zoser, 17.05.2008 01:06 ~ 01:08)
- işe veya okula geç gitmektir. sen uyanmışsan ve o hala uyumaya devam etmek istiyorsa, seni durduracak bir neden oluşamaz.
(moradam, 17.05.2008 01:09 ~ 01:11)
- ilk defa yatıp ilk defa beraber uyanmıyorsan bi anlamı olmayan eylem. gündüz gördüğün makyajlı hatunun yüzündeki çukurları, sivilceleri görürsün o olur başka da bi bok olmaz. haa ilk kez beraber yatmışsan zaten uyumazsın. heyecandan canımm ...
- en derinindeyken,hayat ''o''nunla güzel ve ''o''nunla anlamlıyken,acaip keyiflidir.''o'' gittikten sonra...''günaydın''demek gereksizdir...
- sevgiliyle uyumayı takiben izleyen eylemdir
- sevgiliden ayrı uyunulduğu halde sevgiliyle uyanılıyorsa işte o zaman ortada büyük bir aşk vardır demektir.
(bkz: uyunulmak)
|