belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · galatasaray
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · aşk
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · disko kralı
  8. · derya
  9. · under pressure

sevgiliyle günde en az bir öğün kavga etmek  

1. bir kez başlandığı vakit alışkanlığa kadar varabiliyor. günlük bir eyleme dönüştüğünde, her gün farklı kombinasyonlarla psikolojikmen nakavt olunabiliyor. şans siz siz olun rahatsız edici tartışmalar sonrasında yangını körüklemeye izin vermeyin, kavgaya doğru yelken açtığı anda rüzgarı kesin hemen ağzını kapatın. sarılın, okşayın. sevgilinizi alıştırmayın 'ben seni istemiyorum ama 1 saat sonra isteyebilirim' tarzı paradoksal ifadelere. hırçınlık nedir bilmeyin. tazeleyin her gün sevginizi, tekrar tekrar aşık olun birbirinize. sahaja yoga gibi oldu sanki...
    (sadomasochistic, 15.05.2008 02:27)
  2. uzak mesafe ilişkisi nde sırf bu yüzden param yok kontur almıcam diye yalan attıran eylemdir, alınca kavga ediyosun sadece direk, yazık oluyor vaktine de, ilişkiye de. psikolojinin içine edilmiş bir şekilde geziyorsun sonra ölü gibi.
    (inthepainofsalvation, 15.05.2008 02:57)
  3. diyete girilmesi gereken durumdur. özellikle uzun uzun telefon konuşmalarından uzak durulmalı, saygı, sabah öğlen akşam elden bırakılmamalıdır. kıskançlık, dozunda tutulmalıdır ki; kalorili olduğu için fazlası zarar, eksikliğinde rahatsızlıklar görülebileceği için azı da zarardır. empati su gibidir. sindirimi kolaylaştırır. istendiği kadar kulllanılabilir. inat çok zararlıdır, çok acıdır çünkü, sinidirimi çok zordur, işler çok uzar. ama bazıları da acı sever.
    (mia wallace, 15.05.2008 22:06)
  4. (bkz: aşkın menüsü)
    (pinkpillsandblueshots, 15.05.2008 22:54)
  5. tehlike çanları çalmaya başlamış demektir.ilk başlarda aşkın tutkusundandır diyip kendi kendinizi kandırabilirsiniz ama bi süre sora ne kadar yıprandığınızı farkedince düşünmeye başlarsınız bişiyleri.ve genelde hüsranla sonuçlanır ne kadar düzeltmeye çalışsanız da kavga da artık alışkanlığa dönmeye başlamıştır.yazıktır.kıymet bilmek gerekir herşey için geç olmadan.
    (fonden, 15.05.2008 23:01)
  6. yeni sevgilinin değerini bilmeye yardımcı olur. böyle berbat bir ilişki yaşadıysanız, yeni ilişkinizde nefes alırsınız. yeni sevgili, hayattır.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 15.05.2008 23:04)
  7. süfer bir olaydır, arkasından barışma sevişmesi geliyorsa.
    (easy company, 15.05.2008 23:24)
  8. - aşkım ben mi daha güzelim esra mı
    + tabi ki sen aşkım, esranın götünü görmüyon mu
    - aşkım ben mi daha güzelim aslı mı
    + aslı nın memeleri sarkmış hayatım, ne o oyle, tabi ki sen
    - peki pelin mi ben mi
    + pelinin basenleri geniş, sen güzelsin. peki ben mi arda mı
    - arda daha yakışıklı ama ben seni seçerdim, senin için güzel aşkııım
    + nası yani, ardayı benden daha mı yakısıklı buluyon
    - ya öyle değil aşkım yani sen daha karizmatiksin
    + bi dakka bi dakka, ben bütün kızların yerine sen diyorum sen bana arda daha yakışıklı diyosun
    - ama seni seçerdim diyorum bitanem fazla tepki veriyosun
    + yaa ne fazla tepkisi bee, zaten arda geldiğinde bi garip havalara giriyodun sen nasıl anlamadım lan ben
    - eeeeh fazla oluyon ama, sen de yok kızın memesi yok kızın poposu, senin verdiğin cevaplara bişe demiyomda sana ne oluyo
    + söyle lan ardayla bişe oldu mı aranızda, çabuk söyle sinir etme beni
    - ya uff sıkılmaya başlıyom ama
    +bişe mi olduu laan, söyle adamı hasta etme
    - nerden nereye getiriyosun konuyu
    + niye cevap vermiyosun kızıım bişe oldu demii, bak böyle açığa çıkar işte
    - sen meme, popo takılıyoken çocuğun günahını alma
    + cevap ver ulan bana
    - ayy sende tarık mengüç kılıklı, kendini ardayla bir görüyon
    + evet ya da hayır de beee
    - off hayır olmadı bişe
    + ooh, tamam, sen de hülya koçyiğitin yamulmuş hali gibisin ayrıca

trip atmaktan 5 dk sonra,
    -aşkım ben mi ipek mi
    + sensin hayatım, ipek in dişleri çarpık

böyle sürer gider, her gün mutlaka bir kavga olayı yaşanmalıdır, ilişkinin tabiatında olan budur. yaşanmaması acaba başkasını mı buldu kavga edeceği şeklinde paranoyaklıklara varabilir
    (rospik, 29.01.2009 13:51 ~ 13:56)
  9. ilişkinin tuzu, biberidir.aşkı alevlendirir, tutkuyu tetikler, kaybetme korkusunu tokat gibi çarpar insanın yüzüne.sonunda barışırken de ruhlar nirvanaya ulaşır.
    (çıtırpaneharcı, 29.01.2009 14:06 ~ 14:15)
  10. çift arasında büyük düşünce ayrılıkları olduğunun ve birbirlerine anlayış göstermediklerinin bir göstergesidir. seven insan kavga etmez. tartışır, ama kavga etmez.
    (comex, 29.01.2009 14:37)
  11. anormal olduğum(z)u düşünmeye başlarken okuduğum; yalnız olmadığımı bana gösteren başlık. *
    (the artful dodger, 29.01.2009 14:56 ~ 14:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil