belki ilginizi çeker
  1. · sevgiliyle tatile çıkmak
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · boylumlama
  6. · yılmaz özdil
  7. · new moon
  8. · shrugged
  9. · kendini kullanılmış hissetmek

sevgiliyle festivale katılmak  

1. 48 saat gibi bir zaman dilimini sevgiliyle birlikte geçirmektir. bu olaydan sonra ilişkiniz bambaşka bir boyuta sürüklenebilir.

-büyük bir kavgayla ayrılabilirsiniz.
    -büyük bir mutlulukla ilişkiyi bir adım ileri taşıyabilirsiniz.

zira, insan sevdiğini birlikte yaşamadan tanıyamaz. kaldığınız çadır bir nevi "ev" simülasyonudur.

büyük mutluluk durumunda sanatçıların gösterileri ve çeşitli etkinliklerden zevkle faydalanabilirsiniz.

(bkz: yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim)
    (poil de carotte, 10.07.2007 14:08)
  2. (bkz: festival gibisin katılmak istiyorum)
    (dendelis, 02.06.2008 01:36)
  3. (bkz: sevgiliyle rockncoke a katılmak)
    (bkz: rockncoke gibisin çadır kurmak istiyorum)
    (profesore, 02.06.2008 01:43 ~ 01:43)
  4. insanların kurdukları çadırın haricinde ikinci bir çadır kurmalarını önlemek için dikkatli olunması gereken aktivitedir.

içeride ışık yakmayın! gölge oyunu gibi oluyormuş yeminle. festivalin gözde çifti olmuştuk bunu anlayana kadar.

hayır bende diyorum yağmur falanda yok bu ne şakırtı?!?
    (diazepam, 02.06.2008 01:43)
  5. son derece yanlış bir harekettir. sevgiliyle festivale mi gidilir allah aşkına. kim sevgilime baktı , bu lavuk neden kaş göz yapıyor gibi paranoyaların yanında , etrafta görülen güzel kızlara bakamama , yazılamama gibi sorunlar da baş gösterir. eğlenmeye gidiyorsun oraya , ne gerek var hatunu yanında taşıyorsun. en azından bir festivale götür , diğerine tek git.
    (hplovecraft, 04.10.2008 18:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil