yazar bu mallıkları "
kendimden biliyorum" demek istemiş
(bkz:
arabası olmayan kalmasın)
edit:başlığı başıma bırakan
cool adam a sevgilerimi "fışkırtıyorum"
(valinor, 08.11.2009 13:24 ~ 09.11.2009 03:11)
arabasının olmaması ne kadar normalse taksiye binecek parasının olmaması da bir o kadar normaldir.bu durumda otobüse binmesi mantıken en doğru harekettir.büyük ihtimalle de zaten kız arkadaşı da onunla buluşmaya giderken otobüse binecektir.
parfümünü otobüse binmeden değil, otobüsten iner inmez sıkması gereken erkektir. ama binmeden deodorant kullanması elzemdir.
anadolu yakasından
avcılara arabayla gitmek için çekeceği,
evin yokuşta olmasından dolayı arabayı garajdan çıkartmanın verdiği sıkıntı+yaklaşık 1 saatlik sırat köprüsü ünvanlı yolda araba kullanmanın verdiği sıkıntı +köprü,e-5 trafiğinin verdiği sıkıntı+yaklaşık 10 lira benzin parasının verdiği sıkıntı+kampüse girmenin verdiği sıkıntı+vsvsvs..
gibi sıkıntıları hiç çekmeyen erkektir..paşa paşa çıkar
altunizadeye,biner metrobüsüne gider.
not:ben ayakta gitmem abi diyenler için,zincirlikuyu da inip,tekrar binin.
not2:istesin,ben onu almaya gerekirse yürüyerek bile giderim,orası ayrı.
kızdan uzakta biryerde oturuyorsa ve arabası yoksa, onun yanına belki 3-4 vasıta değişerek gidiyorsa
'ah canıım, benim için neler çekiyor' diye takdir toplayan erkektir.
sevgilisiyle ayrı şehirlerde de yaşıyor olabilirler.
aşkını gösterir.
edit:imla
(perfect, 08.11.2009 13:46 ~ 12.11.2009 00:18)
allah bilir bunu yapan adam çorbayı da kaşıkla içiyordur...
bokunu çıkartmayalım bazı şeylerin..
zengindir çünkü otobüsü vardır.
anormal bi tarafı olmayan erkektir. ehliyeti yoktur, araba kullanmayı sevmiyordur, trafiğe girmek istemiyordur.. araba alcak parası da olmayabilir. sanki bütün erkekler
roman abramoviç'in oğlu amk.
maddi acıdan çok da iyi durumda olmadığını düşündüğüm erkektir.ayrıca çok da olağan bir durumdur.ama işin en kötü yanı sevgilisinin yanına vardığında artık o, kötü kokan ,ter içinde olan ,yorgun argın bir erkektir.
sevgiliyle buluşmaya hiç otobüsle mi gidilir? bak delirdim yine şimdi. tamam anladım araban yok, taksilerde ateş pahası ama kanatlarında mı yok be güzel kardeşim. en iyisi uçarak git sen. valla bak hem daha karizmatik görünürsün kızın gözüne.
deniz araçlarını kullanıyor olabilir
* * * .
çişi gelince tuvalete giden, akşamları haberleri izleyen, annesi evde yoksa ya da üniversitede ayrı ev tutmuşsa acıkınca makarna ve menemen yapıp yiyen adamla aynı kişidir.
bir de şöyleleri vardır (bkz: sevgilisine giderken otobüse verecek parası olmayan erkek) (bkz:
hay ağzıma sıçayım kendimin) (bkz:
pis fakir ben de)
sevgiliye kaymadan önce otobüste bir kaç fortla ön sevişme olayını tamamlayan erkektir.
(bkz:
böyle göte böyle yarrak afedersin)
karşısındaki kişininde kendisinden bir farkı olmadığını, yani insan olduğunu bilen erkektir. arabası olan arabayla olmayan otobüsle vs. mevzu ne onu anlayamadık?
küresel ısınma konusunda duyduğu kaygılar sebebiyle toplu taşıma araçlarını tercih eden bir duyarlıdır. kız arkadaşını da alsın yürüsünler romantik romantik.
annesinden fena ayar yemiş erkektir.
-anne benim
bukart nerede?
+kızı bukartla mı gezdireceksin?
-....?!
+ahhaha!
-ileride ön koltuğa ben oturacaktım diye ağlarsan soracam ben sana.
benim sevgilim olamayacak erkektir.
ne biçim iş o yaa, olur mu öyle şey. arabası yok, parası yok, bir de benim sevgilim olacak. benimle buluşmaya otobüsle gelecekse, hiç gelmesin daha iyi. napayım ben öyle çulsuz sevgiliyi.
gelme istemem, yokluğunda bulurum ben seni..
ne ile gelirse gelsin hiç sorun değil. hatta farklı şehirlerde oturuyoruz diyelim otobüse verecek parası da yok o zaman trenle de gelebilir. neyle geldiğine değil hangi aşkla geldiğine bakarım.
(zerya, 08.11.2009 15:56)
arabası olmayan erkektir.büyük ihtimal üniversite öğrencisidir.babası zengin değildir.
geleceği parlaktır.üniversiteyi bitirdiğinde hemen iş bulup çalışmaya başlayacaktır çünkü ilk hedefi araba almaktır.
araba, kariyer, ev sırasıyla gelecektir.kızların küçümsememesi gereken erkektir. geleceğin ne getireceği belli olmaz.
"otobüs şoförlerinin sevgilisi olamaz mı?" sorusunu akıllara getiren erkektir. otobüsün tüm koltuklarını güllerle donatıp, içeriye bir kemancı ve de oldukça şık, romantizm kokan, mumlar ve gül yapraklarıyla bezenmiş bir masa hazırlamıştım geçenlerde. aşkım öyle beğendi ki..
on sene önce gidiyorduk ne var bunda. araba alacak param olmamasından değil, bok gibi de param vardı, hala da bok gibi param var. fakat dünyaya bir katkı sağlıyordum en azından. çevre temizliği gibi, temiz hava gibi vs. vs. çoluk çocuk sahibi olunca şimdi işler değişti tabi. yaşadığım yerde insanlar işlerine bisikletle gidip geliyor. dolayısıyla arabaya da pek ihitayaç olmuyor maalesef. insanların altınları da bir yere dökülmüyor cool görünmek için nedesene. hadi baklım yak bir sigara. temiz hava ciğerlere iyi gelir.
araba vardı da binmedik mi dedirtesi durumdur.olağandır ve en az işe giderken ,okuldan dönerken otobüse binmek kadar doğaldır.üstelik kız cinsinin binmesi ne kadar tabii ise o kadar tabidir.yani allah etmeye balığı da eliyle tırtıklıyordur bu tayfa(!) mı diyeceksiniz. iyice suyunu çıkartmayalım