belki ilginizi çeker
  1. · sevgiliyle tatile çıkmak
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · disko kralı
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · gürgen öz
  9. · the song of the gypsies

sevgiliyle beraber tatil yapmak  

1. sevgiliyi daha iyi tanımayabilme fırsatını elde etmenize vesile olur.
    (esmeralda, 02.07.2008 18:22)
  2. işten güçten fırsat bulup kafanız rahat ve cebiniz dolu olarak giderseniz dadından yinmez bir eylem. hiç bilmediğiniz bir yere gideceksiniz, sizi tanıyan kimse olmayacak. birlikte bir şeyler yapmanın, bu şey o şehri keşfetmek de olsa zevkine vararak güzel bir zaman geçirirsiniz. bir de çevredki insanlar, okul, iş stresi yüzünden sık kavga eden çiftlere şiddetle tavsiye edilir. başbaşa olduğunuz zaman daha az tartışma yaşandığını görerek sevdiğiniz insanın değerini daha iyi anlamanızı sağlar sevgiliyle tatile gitmek.
    (hayri potur, 02.07.2008 18:25)
  3. sevgilin gerçekten sevdiğin kişiyse gayet mantıklı olay; yok sadece öylesine takıldığın kişiyse; ne işin var onunla tatilde?
    (manyak, 02.07.2008 19:01)
  4. (misuf, 02.07.2008 19:47)
  5. zaten bütün yıl beraber olunmuş , neden aramadın , neden üst üste aradın , neden içtin , sıçtın , baktın , az baktın , çok baktın vs.. gibi binlerce soru ve sorunlarla muhattap olunmuş..gerçekten çok çaba sarfedilmiş ve yorulunmuştur.şimdi tatil zamanıdır ve sevgili evde bırakılmalıdır.
    (kıytırık, 02.07.2008 19:58)
  6. "sevgili" olmadan hep birşeyler eksik olacağından, her sıkıntıyı göze alarak onunla birlikte eğlenmek ve dinlenmek demektir. çok hoştur ya...
    (çekirdekailem, 02.07.2008 20:33)
  7. tatilden başka herşeye benzeyebilecek bir durum çıkabilir ortaya.
    (yirmiiki22, 02.07.2008 21:36)
  8. çok güzel, rüya gibi bir tatildi derken 1 ay sonra ayrıldık...bi daha mı asla sevgilimle tatile gitmem dostum.
    (vaya con dios, 07.11.2009 01:57)
  9. her zaman nasip olmayan şeydir. onu bavullarıyla karşıdan gelirken hatırlıyorum mini bi etek giymişti. fırça kaymıştım ona yolculuğa uygun neden giyinmedin diye. kuşadası marmaris 4 gün piuuu ulan eski sevgilim oldun şimdi be vaya anasını. ansın anlarsın.. anım anlarım..
    (ya, 07.11.2009 02:02)
  10. bir nevi ön evliliktir, her er kişiye tavsiye edilir, hatun kişisinin ne mal olduğu büyük oranda anlaşılabilir...
    (proleterya, 07.11.2009 02:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil