belki ilginizi çeker
  1. · sevgiliyle otuz bir çekmek
  2. · post up yapan sevgiliye dayamak
gündem
  1. · 2012
  2. · erkekte ses tonu
  3. · ibrahim üzülmez
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · aşk ı memnu
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · uykusuz
  9. · 31 çekmek için bahane aramak

sevgiliyle basketbol oynamak  

1. en son lisedeyken yapma fırsatı bulduğum,aşırı eğlenceli,biraz cilveleşmeli,biraz hırslı aktivite.çok gaza gelip hatun kişiyi hırpalamamak gerekir.bir de maç yapılıcaksa teke tek yapmakta fayda var keza elin herifi sevgilinize box out koymasın,karşısında stance e oturmasın.
    (lizardking, 01.04.2004 09:31)
  2. eğer kızın basketle ilgisi yoksa ayrıldıktan sonra vüeeeeeeeee onunla basket bile oynamıştım her istediini yaptım dedirtir.* * mühim olan ayrıldıktan soora adama bok atmamaktır oysa ki.
    bi de muhtemelen oyunun 3. dakkasında kız çocuun üstüne düşer sora sahadan dönme yuvarlanma tekniğiyle ayrılıp sahayı başkasına bırakırlar.nitekim sahada yiyişmektense çimler daha uygundur.
    (16 inç fileli çorap, 01.04.2004 09:54)
  3. all-star maçı tadında geçebilcek bir aktivite tabi teke tek yapıldığında..
    (rafael, 01.04.2004 10:22 ~ 10:22)
  4. eğer kız basketçiyse rezil olunabilecek durum
    (elchupacabra7, 01.04.2004 11:08)
  5. oldukça eğlenceli bir aktivite(tabi bunun bir oyun olduğunu unutup, kaybettikten sonra mızıkçılık yapmamak kaydıyla).
    (esdora, 25.01.2005 20:55 ~ 20:55)
  6. dışardan bakıldığında çok eğlenceli gibi gözüken fakat iki taraf da lisanslı ve iyi oyuncuysa ,hatta bu müsabaka bir tartışmanın akabinine denk gelmişse,maçta sevgililik,kız- erkek ayrıcalığının bir kenara atılıp,sıkı bir mücadelenin verileceği hatta darbe alma durumuna kadar bile gidebilcek sakat bir aktivitedir.

(bkz: kendimden biliyorum)
    (beşamel soslu brokoli, 07.08.2006 15:20)
  7. - hehehe... gördün mü deliksiz üçlüğü? nasıl soktum ama?
    + bu başarını başka alanlarda da göstersen?
    - !?!
    (hansvoralberg, 07.08.2006 15:25)
  8. sevgiliye sürekli top kaptırılır, hırs yapılmaz, bilerek kötü oynanır. sırf oyun eğlenceli olsun, gülelim eğlenelim diye bir dolu şebeklik yapılır. her ikili mücadelede göz temasları çok şeyi ifade eder. ama oyunun sonlarına doğru biraz daha oyun düzeltilir ve öne geçilir ki sevgili hırslansın. hırsalanınca baktığında size net olarak şunu söyler gözleri; "şimdi bu maçı sen kazandın ama eve gidelim bakalım yataktaki maçı kim kazanacak" (olayın devamının ayrıntılı olarak incelenmişi başka başlık altında bulunabilir). sevgiliyle basketbol oynamanın eğlencesi bitmek bilmez anlaşılacağı gibi.
    (warbringer, 07.08.2006 15:31)
  9. (venom, 07.08.2006 15:35)
  10. erkek tarafının "ben büyük oynarım kızım, kaybedersen bunları bunları bi de bunları yapıcaksın" demesi üzerine kızın gözünü bir anda kazanma hırsının bürümesine sebep olan hadisedir. bunun sonucunda kız vahşi bir kedi gibi çocuğun üstüne atlayabilir, tekme ve dirsek darbeleriyle onu etkisiz hale getirebilir. maçtan sonra da bu vahşi kedi bir anda süt dökmüş kediye döner, sevgilisine "ayy canım sevgilim inan ki istemeden oldu hiç farkında değildim.. gel öpeyim ağrıyan yerlerini de hemen geçsin.." şeklinde sevgi şefkat gösterir. spor sonrasında salgılanan mutluluk hormonuyla* birlikte östrojen ve testosteron seviyesi de yükselek birbirine karışır bünyede.. derken sevişirler filan.. sonuç olarak sevgiliyle basketbol oynamak sağlık açısından son derece yararlıdır.
    (touch of pink, 08.08.2006 00:35)
  11. sevgilinin üstüne atlayarak, çeşitli çirkeflikler yapılarak, biraz da şımarıklık araya katılarak keyifli vakit geçirilecek aktivite
    (pasiflora, 08.08.2006 01:17)
  12. (kaiser sose, 08.08.2006 17:07)
  13. sevgiliniz hobit ya da pigme siz 180 190 civarındaysanız eğer tek başınıza oynuyor hissine kapılmanız muhtemeldir ki ayaklarınıza dolanır durur sevgiliniz. (hayır canım pigme değilim ben ne münasebet)
    (kazandibi, 07.02.2007 08:11)
  14. (kaşıntı, 07.02.2007 11:48)
  15. teke tek maç şeklinde yapılıp sonrasında forma değiştirme geleneğiyle renklendirilebilir.
    (mgen, 07.02.2007 11:57)
  16. k: boy stepsi yaptın,ver topu.
    e: kalktı o. bak benim boy stepsi de kalkmış.hehe
    k: o kadar mı senin boy stepsin?
    e: önemli olan boyu değil işlevi.
    k: işlevi de, hep 3 saniyedesin.
    (alkolik2000, 07.02.2007 15:30 ~ 15:31)
  17. (seanpenn, 07.02.2007 16:01)
  18. ne kadar sert savunman varmış, isabetli atışların var bileğin düzgün gibi iltifatlara sebebiyet veren bayanlar için basketbolu daha bir eğlenceli hale getiren durumdur.
    (minel aşk, 05.03.2007 14:03)
  19. sevgiliniz türkiye bayanlar basketbol 1. ligindeyse ezik durumuna düşebilirisiniz. ha ben gayım derseniz orası ayrı.
    (uçan tavuklar kümesi, 17.09.2007 00:01)
  20. temeli pota altı mücadeleleriyle yakınlaşmaktır.
    (çılgın veyfik, 17.09.2007 00:08 ~ 00:09)
  21. her ne kadar blok koyamasanız da, tepesinden smaç basamasanız da, pazara gönderemeseniz de * sanki bunları yapıyormuş gibi eğlenebileceğiniz bir durumdur (gibime geliyor).
    (emrahman, 17.09.2007 00:09)
  22. üniversite yıllarında yurt basketbol takımı oyuncusuyken gerçekleştirmiş olduğum eylemdir. güzeldir güzel...
    (idiot, 07.11.2008 20:39)
  23. kız: yine yenicem seni
    erkek: görücez bakalım güzelim
    kız: ama önceden anlaşalım blok koymak yok tamam mı yoksa çok pis dalarım ona göre
    erkek: tamam anlaştık (sinsice gülüş)

atışmalarıyla oyuna başlanır. turnikeler, üçlükler derken karşılıklı sayılarla maç hızlanır. ne olursa olsun ateş barut misali yakınlaşmalar kaçınılmazdır. kız sıkı defans yaparken bilerek fauller yapar. erkek ribaund alıcam diye kıza sarılır. erkek serbest atış kullanırken kız pisliğine erkeği gıdıklar. stepsler havada uçuşur, ama zaten çifte kumruların gönülleri de uçuşmaktadır. göz görmez stepsi, teknik faulü... kızın gönlü olsun diye maç ona verilir, iddia konusu olan frambuazlı pasta alınır, sarmaş dolaş eve gidilir..

ah ah sevgiliyle basketbol oynamak çoookkk güzeldir...
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 21.05.2009 00:24 ~ 00:24)
  24. alman asıllı eski manitanın boyu 180 civarındaydı. birebir maç teklif etmişti. bense cümle aleme rezil olmamak için reddettim tabii. hayır şimdi bizde de boy var ama "vay salağa bak kız arkadaşıyla basketbol oynuyor" denmesini istemedim arkamdan. akabinde hatun da topu alıp sektirmeye başladı evin içinde. hani alan da dar, yapılmaması gereken hareket hele hele öğrenci evindeysen ve apartman aile apartmanıysa. sektirip pasladı topu bana. ben de fitil oldum sert bir pas attım top bunun suratına geldi.

bu da böyle bir anımdı.

çok kompleksli adamım lan.
    (dis, 21.05.2009 00:28)
  25. tam saha presten kimsenin bunalmadığı hatta bu eylemin sevişmeye kadar gittiği olaydır.
    (wildboy, 21.05.2009 00:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil