boynuz da denir, adamın adı godoşa da çıkar. allah göstermesin.
akşama içmek için bahaneyi buldun demektir.
bir hışımla ikisini de süzersiniz. eğer biri yere diğeri de aval aval havaya bakıyorsa, benim gibi dayanamaz yanlarından geçerken gülersiniz hauaahaha diye.
bittiğinin farkında olmadığın ilişkinin,hala arar diye düşündüğün sevgilinin artık ayrılığı tescillemiş olmasıdır.bir anlık şokla,kafadan aşşağı dökülen buz gibi suyun verdiği aynı hissiyatla ve farkında olmadan dökülen bir damla yaşın donup kalmasıdır.
feci dehşet cinayet...
acıdan başka bir his duyulmayan durum
kime ne demek gerek diye iyice düşünülmesi gerektiğini gösteren üzücü olay. sevgiliyi lanetleme sebebidir ayrıca.
(böcek, 07.11.2005 09:31 ~ 09:38)
sabah 5 te kalbinde ciddi bir sıkışmayla uyandıran durum
sevgilinin yeni sevgilisi nasıl olabilir ki, olsa olsa "sevgilisi olan biri"dir bu.
yanındaki bay ya da bayan hangi cinsse artık eğer sevgili seviliyorsa zorlasan da, hatun çok güzel, bay çok yakışıklı olsa da yakıştırılamaz birbirlerine..
bazen de "bulmuş layığını" denilir geçilir..
yine de çok fena koyar adama o ayrı.
sevgiliyi diğer sevgilisiyle görmektir.
hala kendini kandırdığının acı kanıtıdır.o artık sevgili değil eski sevgilidir.çoktan kitap kapatılmış ve tekrar okunmayacaktır.zaten tekrar okusan da sonunu bildiğin için bir yarar getirmeyecektir. ha tekrar tekrar okunsa da bıkılmayacak kitap yok mudur? evet vardır. ama bulana...
(bkz:
kitap gibidir kadın)
(orcus, 07.01.2008 01:35)
1. sevgili uzunca bir süredir eski sevgili ise ve ilişkiyi bitiren siz iseniz sorun yok. hatta içinizden senin gördüğün herşeyi ben daha önce gördüm diyerek dalga geçebilirsiniz.
2. sevgili uzunca bir süredir eski sevgili ise ama hala unutamadıysanız o zaman direk alkol alabilirsiniz.
3. sevgili daha dün eski sevgili olmuşsa unutup unutmamanız çok mühim değil içinizden ne çabuk unuttun adi, vicdansız, şerefsiz diyebilirsiniz.
4. sevgili eski sevgili olmamış ise o zaman oturup boynuzları parlatmaya başlayabilirsiniz.
sevgili de sizi gördüyse, feci bir duygudur. "saçım başım nasıl? ben ondan güzel ya da yakışıklı mıyım?" sorularıyla beyniniz sulanır. bütün gün düşünürsünüz. bir de, "kim bilir, gördüm diye nasıl da zevklenmiştir. keşke kafamı çevirseydim" diye, yer, bitirirsiniz kendinizi.
"kim lan bu yanındaki?" diye hesap sorma ile "ayrılmıştık biz dimi?" soruları arasındaki kısa zaman dilimidir.
rüyada bile görmesi kötüdür...insan kafayı yiyebilecek duruma geliyor hemen uyanınca
en azından bundan sonrası için düşünülmesi gereken sadece bir kişi kalma durumudur. yok acab aşu an ne yapıyordur, biriyle çıktığımı görürse ne düşünür, belki bir gün yine arkadaş oluruz gibi muallkta kalan durumlar ortadan kalkmış olur.
ayrıyetten kıskançlık durumundan kendinize prim çıkarma şansınız vardır.
görülmemesi gereken bir durum kalpte açacağı yaraların sarılmasının zor olduğu bir durumdur.
(bkz:
halen seviyorsanız) ancak hayatınızda yeni bir başlangıca da olanak vermesi pek bir mümkündür.
hal ve davranışlar kesinlikle sekteye uğratılmadan görmemiş gibi yapılıp geçilir. yok lan. pü sana adi herif/kadın diye yüzüne tükürülmelidir. evet.
tanışma faslında sonra:
- lisedeyken ayşe ile 2 ay boyunca her gece çırılçıplak denize girip kumlarda sabahlayan delikanlı sendin demek.. sonunda tanıştık.
(cohen, 07.04.2008 21:54)
eğer eski sevgili hala seviliyorsa onu başka biriyle gördüğünüzde içinizde bişeyler kopar ve o an ölmek istersiniz,insana en çok koyan durumlardan biridir.siz o insanı seviyosunuzdur ama o an o başka birine aittir.siz değil başka bi kız veyada erkek o an sizin sevdiğiniz insanın elini tutmuş mutlulukla yürüyodur.içinizden ağlamak gelir ama kendinizi zor tutatrsınız,yanınızda arkadaşlarınız varsa onların koluna girip elini tutarak güç almaya çalışırsınız ve eski sevgiliyi görünce ayıp olmasın diye uzaktan hafifçe kafa sallayıp merhaba deyip gülümseyerek geçersiniz fakat olan eski sevgiliyle yeni hatun gittikten sonra olur.sokaktaki ilk gördüğünüz banka oturup hıçkıra hıçkıra ağlarsınız,lanet olsun dersiniz ve yeni sevgiliyle kendinizi karşılaştırıp durursunuz...
cinayet sebebi olabilecek durumdur. dumurdur.
eğer hala unutamadıysan,gördüğün an sanki kanın çekiliyormuş gibi olur..gördüğün bir fotoğraf değilse canlı canlı karşındalarsa ne yapacağını bilemediğin andır..yanlarından geçip gitsen kendine yediremessin serde erkeklik vardır..adamı eşşek sudan gelinceye kadar dövsen yakıştıramassın kendine ki adamın ne suçu vardır.. kısacası kanının çekildiğinle kalırsın onlar yanından geçip giderken..
uykusuz geçirilecek bir gecenin, habercisi olan durumdur.