belki ilginizi çeker
  1. · yatağı sevgiliye atma taktikleri
  2. · tecavüz
  3. · saldıray abi
  4. · shoryuken
  5. · tu kıs kıs kıs
  6. · national geographic
  7. · olaylar gelişir
  8. · saat on yatağa kon
  9. · evlilik
  10. · masaj
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · yeşim salkım
  8. · rotten
  9. · geometri

sevgiliyi yatağa atma taktikleri  

sayfa  / 3
  1. yatağa atılacak olan sevgili belinden tutularak havaya kaldırılır ve canının yanmamasına dikkat ederek yavaşça yatağa atılır. hızlı olması halinde sevgilinin bir yeri incilebilir. dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise hedefi iyi belirlemektir. bunun için ise acele etmemek, atılması gereken yeri tam olarak ayarlamak gerekir.

edit: başlık üstüme kalmıştır. amanallahım!
    (buğra, 07.01.2007 20:28 ~ 02.04.2008 21:06)
  2. (salihaki, 07.01.2007 20:30)
  3. (bkz: evlilik)
    (mosquito hunter, 07.01.2007 20:37)
  4. söz konusu sevgili erkekse çoğu sefer tek bir kelime yetecektir. taktik maktik bunlar boş işler.

- gelsene
    (aksamustune dogru kis vakti, 07.01.2007 20:38)
  5. (bkz: tecavüz)
    (ne kadınlar sevdim, 07.01.2007 20:45)
  6. (bkz: shoryuken)
    (bkz: @798525)
    (stone cold, 07.01.2007 20:45)
  7. yatağın önünde ayakta durmakta olan sevgiliye omuzlarından hafifçe ittirmek en kibar yöntemdir.bu yöntem kibar olduğu gibi bir o kadar da etkilidir.
    -sevgilim noluyo bize daha demin ayaktaydık
    (bkz: olaylar gelişir)
    (ocimen, 07.01.2007 21:30)
  8. (nos, 07.01.2007 22:48)
  9. eğer bir taktik uygulanacaksa ki bu sevgili dediğimiz kişiye uygulanmamalıdır.böyle söylendiğinde daha çok tecavüzü andırmaktadır.eğer taktik uygulamanız gereken biri varsa masaj yöntemi uygulanabilir.

-biliyor musun ben çok iyi masaj yaparım.öyle böyle değil.
    -hadi ya, şansa bak.sırtım çok ağrıyor(kesin bir yeri ağrıyor olması lazım,ağrımasa bile denemek isteyecektir sanırsam,galiba,belki.)
    -tamam sen uzan şöyle.bak nasıl rahatlıyacaksın.

şeklinde gelişebilir.
    (paragraf, 07.01.2007 23:08 ~ 13.01.2007 22:34)
  10. dvd player'a en sağlamından bir korku filmi koymak yeterlidir. isteniz de istemeseniz de zamanla kendiliğinden size sokulacaktır, ateş ile barut hesabı işler zaten kendiliğinden gelişir.
    (tresca, 07.01.2007 23:13)
  11. - yeni bir ekiz yatak aldım; sevişah mı?
    (alter egoma yenik düştüm, 07.01.2007 23:47 ~ 05.05.2007 15:51)
  12. -bak aşkım kaç aydır çıkıyoruz.sana karşı çok açıksözlü oldum hep dimi?
    -evet aşkım.
    -ee o zaman konuya direk giriyorum.bana oral yapar mısın?
    -gasdfgsadfkj.........
    -yapmaz mısın?peki o zaman sen bilirsin aşkım.ben senin bana oral yapabilme ihtimalini sevdim!!
    -kfdkjklfsdjk!!!!!!
    (los lunes al sol, 12.01.2007 23:48)
  13. kızlar gülmelerini zar zor tutarak izler bu taktikleri. çünkü sevgiliyseniz ve eve çağırmasyon olmuşsa kızlar bilirler sizin ne için kastığınızı. öyle telaş filan yapmayın, karambole filan getirmeye, raslantılarla işi çözmeye zaten kalkmayın dedim ya farkındalar herşeyin. hatta bazen sizin gayet masum bi şekilde ya benim yatağin üstünde kitap vardı getirsene filan demeniz bile direk haneye yazılıyor. bir kız sizinle o yatağa girecekse girer zaten. ama sizin önce bi atraksiyon yapmanızı bekler. aman ya bırak abi 5 dakka farkeder derdim ben olsam çoğu zaman. maymun olmaya değmez yani, kız yatağa uğramayacaksa bari bizim saygınlık gitmesin. haaa öbürü saygınlıktan da önemli diyorsanız alacağınız bir ders var ki kalmanız imkansız o dersten.
    (gelirsemkal, 13.01.2007 02:31)
  14. (nejoe, 13.01.2007 02:39)
  15. yer yatağı için çelme takmak yeterli ve aptalca olacaktır.
    (ornitrin, 13.01.2007 02:44)
  16. birazdan birazcık daha fazla içki. gerçi bu yöntem sevgilinin sizi yatağa atma taktiği olarak da sonuçlanabilir ama fark etmez tabi sonuçta aynı bokun lacivertidir.
    (billie jean, 19.02.2008 01:13)
  17. birlikte yatağa girmek için teknik taktik düşünen bir sevgililik müessesesinin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir.
    (scherzi, 19.02.2008 01:16)
  18. sevgilinin sevdiği bir yiyeceği -mesela çikolata- parçalara bölüp salondan yatağa kadar yol yapmak.

(bkz: national geographic)" onmousedown="return bkc('2231731','+%60national+geographic+%60')">national geographic)
    (cactus, 19.02.2008 01:26)
  19. yatağa doğru koşarken çelme takmak. ha yatağı tutturamazsanız sevgiliniz kafayı gözü yarabilir,bu da ilişkiniz için hiç iyi sonuçlar doğurmaz.
    (silentpain, 19.02.2008 01:31 ~ 01:33)
  20. bir kere yatağa atma işlemi erotik filmlerde ya da çikolata nevzat tadındaki erotik hikayelerde geçtiği üzre masaj, yanlışlıkla göt, meme elleme, hafiften dokundurma ardından delicesine başlayan bir sevişme şeklinde olmaz. sevgiliyi yatağa atmak için önce eve atmak gerekir. ha ben public yapıcam diyorsanız bilemem. ama çok public olmasın, olay thirtysome'a* dönmesin, yazıktır. o zaman önce eve atma yöntemleriyle başlayalım.

ukala olun.

- beni eve mi atmaya çalışıyosun?
    - ikimiz de olacakları biliyoruz ehe ehe.

ironi yapın.

- beni eve mi atmaya çalışıyosun?
    - (cevabı evet olan çok basit bir soruyu yanıtlarcasına) evet ehe ehe.

gerçekçi olun.

- ne yapıcaz evde ihihi
    - (başarısız bir tecavüzcü coşkun taklidi eşliğinde) sence?

şühpe ettiği zaman, şüphe ettiği için suçlu çıkartın.

- sen benimle bunun için mi birliktesin?
    - senden bunu duyacağıma ölsem daha iyiydi.

ben anlamam yöntem, zaten abazanım lan aylardır ellerim sikime yapıştı amınagoyim diyorsanız, hiç kem küm etmeyin, şahin baba'ya kulak verin.

- hanımefendi sizinle sikişebilir miyiz?

apartman dairesinde oturanlar için söylüyorum, orospu çocuğu ispiyoncu komşularınız olacaktır. bunları atlatma metotları çeşitlidir. en kullanışlı olan şudur:

- eve çıkarsın kapıyı açık bırakırsın, çıkmadan önce hatuna kapı numarasını söylersin ve açık kapıdan bir kedi çevikliğinde girmesini sağlarsın.

evdesin. ilk 10 dakika bildiğin misafir-evsahibi psikolojisi içinde geçecek. oturma odasına gidip abuk subuk bir tv programı izlenecek, izlenen programa dair ilginç bilgiler paylaşılacak. ama paylaşılan bilgiler hep klişe olacak. kadın programı çıktığı zaman 'nefret ediyorum ya', 'evet ben de', klasik münir özkul-adile naşit aile filmlerine rastlandığı zaman 'ayy ne kadar mutlular dimiii', 'o zamanlar güzelmiş ya herşey' tepkileri verilecek. korkma, bunlar kemikleşmiş tepkiler. sakın bir futbol, basketbol maçına takılma, çünkü bu kozu daha sonra kullanacaksın.

tv izleme süreci boyunca aklının zikine kaydığı bir aralık muhakkak olacak. 'ulan biz buraya tv izlemeye mi geldik?' sorusunu sorduğun an harekete geç. yüzünü yavaşça partnere -artık o bir partner- çevirip masum bir ifadeyle izlemeye başla. 2 saniye sonra sana bakıp 'ne oldu canım/bitanem/hayatım' şeklinde abuk bir tepki verecek. 1-2 saniye cevap verme. sanki bir doğa harikasının büyüsüne kapılmış, söyleyeceklerini unutmuş havası yarat. 'hiiç, sadece çok güzelsin'. tonlama çok önemli, hafiften gülümse. 'çok güzelsin ve benimsin' gülümseyişi. derhal televizyona odaklanmış hatunun ilgisini sadece senin üzerinde toparlamasını sağlamak için kadınların hiç ilgi duymadığı bir programı aç. bir futbol ya da basketbol maçı gibi.

malum hadisenin oturma odasında gerçekleşme riskine girme. cesaretini topla, 'odama gidelim'. odanı göster ve 'ben bi tuvalete giriim' de. git saçını başını düzelt. düzelt dediysek jöle möle işine girme. sağını solunu ayarla işte. dilenci gibi olmasın kafa.

odana döndüğün zaman hatun kişi duvarda sana ait mezuniyet fotoğraflarını, kitaplığını inceliyor ya da yatağına uzanmış 'ayy nasıl uykum var' tribine girmiş olacak. ikinci moda girmişse muhtemelen 'gel birlikte uyuyalım hayatım/bitanem/canım' tarzı bişey der. git yat yanına.

bundan sonrasını anlatmıyorum lan. ama yattıktan sonra harbiden uyursan, uyandığında o kızı bulamazsın yanında bir daha. kalkıp 2 posta attırırsın giden sevgilinin ardından. salak herif seni.
    (hebele, 19.02.2008 01:54 ~ 01:58)
  21. saldıray abi'nin ''çift kişilik yatak aldım sevişmeden bırakmam''ının üstüne tanımam.
    (abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyzkızlargeveze, 19.02.2008 03:37)
  22. öncelikle sevecen ve babacan yaklaşılır, hele ilk seferse mutlaka dikkatli olmak gerekir, "canım sen burada benim yatağımda yat, ben yere bi döşek sereyim orada uyuyayım " denir ardından da hem romantizm açısından hem de dikkat dağıtmak amacıyla " senin nefes alıp vermelerini dinlemek o kadar güzel ki" veya buna benzer cümleler kurarak kızın ince düşünmesi engellenir hem de ortama duygusal bir hava katılmış olur. giriş aşaması bittikten sonra işin gerçek ustalık isteyen bölümüne geçilir "acındırma"...yerde kıvranarak öksürmek gerekmektedir veya yerin soğuk ve rahatsız olduğunu göstermek için türlü ali cengiz oyunları kullanılabilir. zaten kız da sizden biraz olsun hoşlanıyorsa yerde yatmanıza gönlü razı olmayacak ve sizi yatağa çağıracaktır ondan sonrasında içgüdülerinize güvenmeniz bile yeter ama içgüdülerinizin sizi kontrol etmesine izin vermeyin ortaya felaket sonuçlar çıkabilir.
    (xar, 01.04.2008 01:52)
  23. itmek suretiyle olanı en makbulü..
    kafasını gözünü dağıtır olur da yatağın bazasına falan çarpıp ikiniz de mutlu mesut sabahlarsınız huzur içinde..
    (dirtypain, 01.04.2008 01:57)
  24. şayet sevişilecek mekan bildiğimiz yatak değil de babadan kalma bir "kitaplıklı kanepe" ise sevgili atılmamalı dikkatlice zemine bırakılmalıdır. zira böylesi bir mekanda sevgilinin pekmezinin akması ihtimali yüksektir, güzelim ortamın içine sıçmaya lüzum yoktur.
    (tobiyas makkenzi, 01.04.2008 01:57)
  25. (bkz: mancınık)
    (voiceofloneliness, 01.04.2008 02:00)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil