bir kere yatağa atma işlemi erotik filmlerde ya da çikolata nevzat tadındaki erotik hikayelerde geçtiği üzre masaj, yanlışlıkla göt, meme elleme, hafiften dokundurma ardından delicesine başlayan bir sevişme şeklinde olmaz. sevgiliyi yatağa atmak için önce eve atmak gerekir. ha ben public yapıcam diyorsanız bilemem. ama çok public olmasın, olay thirtysome'a
* dönmesin, yazıktır. o zaman önce eve atma yöntemleriyle başlayalım.
ukala olun.
- beni eve mi atmaya çalışıyosun?
- ikimiz de olacakları biliyoruz ehe ehe.
ironi yapın.
- beni eve mi atmaya çalışıyosun?
- (cevabı evet olan çok basit bir soruyu yanıtlarcasına) evet ehe ehe.
gerçekçi olun.
- ne yapıcaz evde ihihi
- (başarısız bir tecavüzcü coşkun taklidi eşliğinde) sence?
şühpe ettiği zaman, şüphe ettiği için suçlu çıkartın.
- sen benimle bunun için mi birliktesin?
- senden bunu duyacağıma ölsem daha iyiydi.
ben anlamam yöntem, zaten abazanım lan aylardır ellerim sikime yapıştı amınagoyim diyorsanız, hiç kem küm etmeyin, şahin baba'ya kulak verin.
- hanımefendi sizinle sikişebilir miyiz?
apartman dairesinde oturanlar için söylüyorum, orospu çocuğu ispiyoncu komşularınız olacaktır. bunları atlatma metotları çeşitlidir. en kullanışlı olan şudur:
- eve çıkarsın kapıyı açık bırakırsın, çıkmadan önce hatuna kapı numarasını söylersin ve açık kapıdan bir kedi çevikliğinde girmesini sağlarsın.
evdesin. ilk 10 dakika bildiğin misafir-evsahibi psikolojisi içinde geçecek. oturma odasına gidip abuk subuk bir tv programı izlenecek, izlenen programa dair ilginç bilgiler paylaşılacak. ama paylaşılan bilgiler hep klişe olacak. kadın programı çıktığı zaman 'nefret ediyorum ya', 'evet ben de', klasik münir özkul-adile naşit aile filmlerine rastlandığı zaman 'ayy ne kadar mutlular dimiii', 'o zamanlar güzelmiş ya herşey' tepkileri verilecek. korkma, bunlar kemikleşmiş tepkiler. sakın bir futbol, basketbol maçına takılma, çünkü bu kozu daha sonra kullanacaksın.
tv izleme süreci boyunca aklının zikine kaydığı bir aralık muhakkak olacak. 'ulan biz buraya tv izlemeye mi geldik?' sorusunu sorduğun an harekete geç. yüzünü yavaşça partnere -artık o bir partner- çevirip masum bir ifadeyle izlemeye başla. 2 saniye sonra sana bakıp 'ne oldu canım/bitanem/hayatım' şeklinde abuk bir tepki verecek. 1-2 saniye cevap verme. sanki bir doğa harikasının büyüsüne kapılmış, söyleyeceklerini unutmuş havası yarat. 'hiiç, sadece çok güzelsin'. tonlama çok önemli, hafiften gülümse. 'çok güzelsin ve benimsin' gülümseyişi. derhal televizyona odaklanmış hatunun ilgisini sadece senin üzerinde toparlamasını sağlamak için kadınların hiç ilgi duymadığı bir programı aç. bir futbol ya da basketbol maçı gibi.
malum hadisenin oturma odasında gerçekleşme riskine girme. cesaretini topla, 'odama gidelim'. odanı göster ve 'ben bi tuvalete giriim' de. git saçını başını düzelt. düzelt dediysek jöle möle işine girme. sağını solunu ayarla işte. dilenci gibi olmasın kafa.
odana döndüğün zaman hatun kişi duvarda sana ait mezuniyet fotoğraflarını, kitaplığını inceliyor ya da yatağına uzanmış 'ayy nasıl uykum var' tribine girmiş olacak. ikinci moda girmişse muhtemelen 'gel birlikte uyuyalım hayatım/bitanem/canım' tarzı bişey der. git yat yanına.
bundan sonrasını anlatmıyorum lan. ama yattıktan sonra harbiden uyursan, uyandığında o kızı bulamazsın yanında bir daha. kalkıp 2 posta attırırsın giden sevgilinin ardından. salak herif seni.