senden hırpaladığın özgürlüğümü geri isteyerek, bin bir emekle değiştirdiğim seni sana iade ederek gitmeye hazırlanıyorum. özürler diliyorum faydası varsa, hatalarımı kabul ediyorum.'olmadı ,istediğim bu değildi.' diyorum işe yararsa.
boşuna bakma o an yüzüme, çünkü arkasında ben olmayacağım. değiştim sayende. senden oldum,sana kattıklarım benden çıktı gitti.
muhabbetime hasretim bi kere. sıkıldım her dost sohbetinde senin adının geçmesinden. kendim söyler kendim dinlerim bi süre dedim. kendime dönüyorum, kaldıysa tabi canım.
şaşıyorum bir kuple uğruna kilometrelerce yol tepişime. soruyorum kendime 'uzaktan bir sevgi uğruna değer mi' diye. şaşıyorum umutlarımın sana dair kısımlarının bu kadar tükenmiş olmasına. şaşıyorum eskinin çok eskimesine.
sana da kızıyorum ey sevgili! öpseydin eskisi gibi ellerimden inan sırf nezaketten kalırdım. anlıyorum asıl sensin buralara terkeden beni. gidişini hazmedememişim aylardır. anlıyorum onu da.
sonra hayata bakıyorum. önümden nasıl akıp gidiyor. ben hala senle aynı yerdeyim. ben gidiyorum ey sevgili!sen ister kal ister kaç. sözüm çok ama üşeniyorum daha söylemeye, sana dert anlatmada nasıl başarısızım hatırlıyorum. özet geçiyorum yada susuyorum.
canım. sarı enselerin en güzel kokulusu. turkuaz. sırdaşım,arkadaşım.
sana 'hoşçakal' demeye hazırlanıyorum.