gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · yeşim salkım
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · ece gürsel
  8. · maxi lopez
  9. · trip atan dallama garson modeli

sevgiliyi incitmeden susturmanın yolları  

1. yolu sevgiden geçen herkesin ihtiyaç duyacağını düşündüğüm dosthane bir yardım paketi.

aranızdan "aman niçe sevgiliyi niçin susturalım, konuşsun dilediğince, bizler medeni insanlarız koçum" diyecek olanlar çıkacaktır elbette. ama emin olun şu güzide interaktif ortamda karşı cinse ne kadar şirin gözükmeye çalışırsanız çalışın bir gün siz de sevgilinizin susmasını isteyeceksiniz. (o gün belki beni hatırlayacaksınız, belki özleyeceksiniz başka şehirlerde başka şahıslarla yürürken.)

çünkü "sevgili" dediğiniz kişi bazen çok konuşur. kadın erkek farketmez. insanlar o güzelim ağaç dallarından uçsuz bucaksız toprak arazilere indiklerinden beri yiyorlar bu naneyi. dertlerini anlatmak uğruna, "iletişim" adı altında karşılarındaki kişinin beyin damarlarına hiç acımadan tecavüz ediyorlar.

şimdi, başlıktan da anlamışsınız gerçi ama önemli bir not düşeyim; bahsedeceğim yöntemler kesinlikle kırıcı değiller ve şiddet içermiyorlar. zaten böyle olmalı değil mi? saldırganlık hiç bir zaman sonuç üretmemiştir. misal, hindu barış güvercini gandhi tek gerçek çözümün pasif direnişten geçtiğini eşine bağırmasından sonra farketmiştir.

sevgiliniz bir erkek mi? dırdırı vırvırı yoruyor mu sizi? sussun mu istiyorsunuz artık? o zaman başvurabileceğiniz yöntemlerden bazıları şunlar olabilir:

1) ona ps3 veya fm 2010 hediye edin. bunlar pahalı hediyelerdir ama kesin sonuç verirler. keza fm oynayan bir erkeğin sizi aldatmayacağına da emin olabilirsiniz, kendisini nereye bıraktıysanız üç ay sonra yine orada bulursunuz.

2) sevişin. bakın, isviçreli bilim adamları bu konu üzerinde bazı deneyler yaptılar ve vardıkları sonuçları görünce kendileri bile şaşırdılar. sonra işlemleri gözden geçirirken pi'yi 3 aldıkları için sonuçların hatalı çıktığını anladılar ve "bu iş bize göre değil hacı, iyisi mi yumurtanın sağ tarafına diş macunu sürme deneyi yapalım" diyip vazgeçtiler.

3) üste çıkın. o çok konuşuyorsa siz daha çok konuşun. çünkü eğer bir kadınsanız yürüttüğünüz ilişkide mantıklı konuşması gereken taraf siz değilsiniz. ve bu muazzam bir avantaj. sinmeyin, içinizden geldiği gibi, doğanıza uygun şekilde, nefes bile almadan, "peki tatlım haklısın" cümlesini duyana kadar konuşun.

sevgiliniz bir kadın mı? kafanızın üstünde bir muhabbet kuşu gibi ötüyor mu durmadan? rapçilere nazire yaparcasına hızlı mı sıralıyor söyleyeceklerini? bazen van gogh misali kendi kulaklarınızı makaslamak mı geliyor içinizden? gözlerinin en derinine bakıp sevgi ve aşk dolu bir ifadeyle "hatun sen benden ne istiyorsun!?!" diye isyan mı etmek istiyorsunuz?

abi anlıyorum sizi ben ya. cidden anlıyorum. gönül ister ki mor çatı benzeri bir dernek kuralım ve sorunlarımızı orada tartışalım. beraber gülelim, beraber ağlayalım. biralarımızı açıp televizyon karşısına geçelim, eve dönme emri büyük yerden gelene kadar gönül rahatlığıyla bundesliga izleyelim....

size sunabileceğim sağlam bir öneri ne yazık ki yok dostlarım. belki farmville falan oynatırsanız veya birlikte pazara çıkarsanız hatununuzun dikkatini bir süreliğine başka yönlere çekebilirsiniz. ama bunlar kesinlikle kalıcı çözümler değiller.

sanırım yapabileceğiniz tek şey dinler gibi yapmak ve "peki tatlım haklısın", "hayır kilo almadın", "nasıl istersen öyle olsun", "bugün bulaşıkları ben yıkayayım", "dışarıda yiyelim" gibi jestlerle gönlünü hoş tutmak.

zaten güzel bir ilişkinin reçetesi de bu. fazla tartışmak istemiyorsanız age of empires köylülerinden bile daha az repliğiniz olmalı.
    (nietzsche der kopfschmerzer, 30.10.2009 00:19)
  2. dudaklarından öperek gerçekleştirilebilir. ama bu hem sessiz, hem nefessiz bırakabilir. biraz ileriye gidildi galiba, affedin.
    (naringergedan, 30.10.2009 00:22)
  3. 'o ağzını sadece öpüşürken güzel buluyorum'

birkaç saniye kafası karışık bir şekilde ve anlamsızca suratınıza bakacaktır.
    (jaglerax, 30.10.2009 00:22)
  4. harfi harfine ezberlemek istediklerim. gözlerinizden uyku akarken bik bik bik konuşup, şirin şirin gülümseyen sevgilinize kıyamayıp açıklayamazsınız ya durumu, işte mümkünse o durumlarda işe yarayan yollar olsunlar. yarasınlar ki siz omzuna yaslanıp uyuyabilin sadece, bacakları kucağınızda otururken.
    (yazar ne yazar ne yazamaz, 30.10.2009 00:26)
  5. - git bak bakalım ben öbür odada mıyım?

afallayıp susmazsa dönüp eksi verin bana.
    (hilde, 30.10.2009 00:37)
  6. (bkz: susmak)
    sakince sarıl ona, yüzünü okşa ..
    (liane, 30.10.2009 00:38)
  7. kafasına sıkmak. kırılmak, gücenmek yok hatta hiçbişey yok, temiz, mis.
    (theme, 30.10.2009 00:50)
  8. -sustun mu yavrum ?
    +tamam
    -aferin, 5.
    (benim meskenim dağlardır, 30.10.2009 00:56 ~ 00:56)
  9. susarken çok güzel oluyosun demeniz yeterlidir, güzel görünücem diye çıtı çıkmaz, ama yazık lan arada konuşturun.
    (okisht, 30.10.2009 00:57)
  10. sevdiği yemeklerden yapmak.
    (swetlana, 30.10.2009 00:58)
  11. hiç bilmediği bi konudan konuşmaya başlamak..e cevap veremeyeceğinden kırılmadan gücenmeden susacaktır zaten
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 30.10.2009 00:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil