gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · okan bayülgen
  6. · cehennemin girişinde yazan söz
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · erkekler silikleşiyor
  9. · her güzel kızı izmirli sanmak

sevgiliye yarın geleceğim yanına deyip gidememek  

1. feci bir kısır döngüdür...
    özellikle hep bir aksilik çıkar... telefonda ya da messenger'da akşam sevgiliden bol bol sitem duyulur:
    -hep gelicem diyorsun gelmiyorsun...
    -ne ararsın ne sorarsın...
    -kafana kafana kaya atmadığıma dua et ("taş atıyosun hayatım,tamam özür diledim ya..." cümlesinin karşılığı)

ama sanki doğaüstü bir güç gitmenizi istemiyormuş gibi hep bir engel çıkarır... bir türlü açıklayamazsınız...
    (hypnotica girl, 07.09.2006 21:01)
  2. (guenever, 07.09.2006 21:18)
  3. nasıl olsa gidemiyorum diyerek geleceğim cümlesini uzun süre kurmazsanız bir daha kurmanız gerekmez. bazen asılsız "geleceğim"ler ayakta tutar ilişkiyi. tabii belli bi yere kadar.
    (tenement funster, 11.09.2006 11:14)
  4. tripcan sevgililerin sonunda misilleme olarak bir hemcinslerini alıp içkili, eğlenceli mekanlara gitmesiyle sonuçlanabilir.
    (bkz: kan çıkar)
    (psychick, 11.09.2006 11:29)
  5. iki taraf için de can sıkıcı durum. gelemiyorum diyen tarafa "iyi" dersin, "ne demek iyi, niye tepki vermiyorsun" der, "hep geleceğim diyip gelmiyorsun" desen "ne yani planlıyor muyum ben bunu" der. iki ucu boklu değnek. ama karşıdakinin gelmeyeceğini başından kabullenirse insan, ayrı vakit geçirmek daha kolay olur, zira kişi sürekli beklenti içerisinde "acaba gelecek mi, yok bu beni mi kandırıyor gelmeyecek mi?" diye kafasında senaryolar kurgulamaktan vazgeçer, hayatına devam eder, coşar eğlenir. akabinde karşı taraf bir süre rahatladığını düşünür, ancak bir süre sonra kıllanmaya başlar, bu böyle gider, orta yol bulunur.
    (marla singer, 11.09.2006 12:19)
  6. gidememek fiili elde olmayan sebeplerden dolayı gitmek eyleminin başarısız olduğunu anlattığı için sevgilinin anlayışlı olması gereken durumdur. sevgili odunsa "kısasa kısas" şeklinde sürer gider.
    (tangerine, 12.09.2006 03:54)
  7. bana "yarın ikide buluşalım, ama sen yine de üçe kadar bekle,dörtte de gelmezsem beşte git." duvar yazısını hatırlatan durumdur.
    (karo kızı, 12.09.2008 04:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil