belki ilginizi çeker
  1. · seviyorum
  2. · abelard ve heloise
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · zongul ducks
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · duru görü
  9. · ikna odaları

sevgiliye sözlükten mesaj göndermek  

1. sevdiği kişiye açılamayan veya duygu ve düşüncelerini bir anda söyleyemeyen kişicanının, sözlük * denen oluşumu kullanmak suretiyle girmiş olduğu giriler veya açmış olduğu başlıklar marifetiyle gizliden gizliye içini dökmesidir.
    bu gibi durumlarla karşılaşılmıştır. örnek vermek istiyorum:
    örnek
    ahan da verdim* yok neyse devam edelim. bir dönem sözlük okuru olan bir karşı cins kişisinin bendenize duymuş olduğu ilgiyi kullanmak ve geliştirmek adına vaktiyle bu tür girişimlerin olmuştu. (tamam itiraf ettim ve rahatladım)
    neyse sonra vazgeçtim nedense bu türden işlerden de bu sefer direkt yazılmayı denedim. oldu.
    (fempusay, 25.08.2005 11:36)
  2. amaç mesaj içerikli olmasa da ara sıra düşülen gaflet durumudur. (bkz: sevgiliye kafa göz dalma isteği) bu durumda etik tartışma gerekmektedir, niyet mi önemlidir sonuç mu? bilinmemekte, sevgilinin niyet kriterine değer verip, trip yapmaması umulmalıdır.
    (eudaimonia, 09.12.2005 00:37)
  3. sevgili olduklarını bildiğim iki sözlük yazarının hala yapmadıkları ama benim de sabırla yapmalarını beklediğim olay.
    (broadband, 09.12.2005 01:25)
  4. muhtelif örnek;

buradan ailemden rıfat abi, kayınçom hilmi , emmoğlu hüsamettin, annem saniye, babam gaffar, dedem mahmut'a sevgilerimi yolluyorum...

eski sevgilim nazmiye'ye selam yolluyorum, mesajım "sakın bana sözlükten mesaj atma, bozuşmayalım, savaşmayalım yaşasın dostluk kardeşlik"

şeklinde olması durumunda wondrous'un ben johnson gibi koşmaya başlayacağı fekat önemli fbi ajanlarının

"wondrous şaka lan şaka..."

demelerine vesile olacağı eylemdir

(ara: wondrous koş sözlüğü s*)
    (skuba, 09.12.2005 01:32 ~ 01:35)
  5. - sıradaki giri bandırmada askerliğini yapan biricik aşkım feride'ye ve tüm itü sözlük çalışanlarına girsin... (kasımpaşa'dan kız ismet)

(bkz: alt yazı/@591202)
    (spyder, 09.12.2005 01:48)
  6. (bkz: benim hiç itü sözlüklü sevgilim olmadı sözlük)
    (idiot, 24.04.2009 21:02 ~ 21:02)
  7. -aşkııımmmm bak @12312412 girim'e ne yazdım. bi okusanaaa
    +bakayım bebeğim.

+çok hoş olmuş cidden, işte bu yüzden seviyorum seni
    -sağol aşkıım ama artı'mı vermedin sanırım, oylanmamış daha
    +oyyy hemen oylarım canım benim...

diye gider. yapmayın. kötü görünüyor.
    (pyros, 24.04.2009 21:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil