belki ilginizi çeker
  1. · seni sikmek istiyorum
  2. · seni seviyorum
  3. · bir el at da otuzbir çekelim
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · thierry henry
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · ezel
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · boylumlama
  8. · 19 ocak 2008 şebnem ferah konseri
  9. · zekeriya beyaz

sevgiliye söylenmemesi gereken sözler  

1. (bkz: farketmez)

allahıma uzak durun !!!
    (cyranodebergerac, 17.02.2009 11:34)
  2. -sen biraz kilomu aldın?

+?!?!

(bkz: yaktın kendini koçum)
    (yerim ballarini, 17.02.2009 11:38)
  3. (bkz: seni seviyorum)

pişman olabilirsiniz elinizde kalan acılarla sonrasında...
    (stocky2001, 17.02.2009 11:44)
  4. genelde iletişim kurduğunuz kimseye söylememeniz gereken kaba sözlerdir. örnek olarak;
    (bkz: saçmalama) / (bkz: saçmalıyorsun)
    (bkz: diyosun)
    (bkz: sen karışma)
    (bkz: anladın mı)
    (feklavye, 17.02.2009 11:55)
  5. "kıçından uyduruyorsun" kesinlikle denmemeli.

ben böyle bir bok yedim ondan söylüyorum. kendi sevgilime özgü olup olmadığı konusunda pek bir fikrim yok, başkaları üzerinde deneme şansını da henüz bulamadım.

çok ufak bir tartışmada, hani tartışma da denemez, repliklerden biraz verirsem anlarsınız netekim;

- hııı sen orda öyle yapmıştın
    + yoo sen yapmıştın asıl
    - hayır sen!
    + hayır sen!
    - hayır sen!
    + kıçından uyduruyorsun biraz sanki
    - hiyyyyyyyayaaaaaaaaaa!!! sen de hiç saygı yok mu, yazıklar olsun, ne demek şimdi bu, hani saygı kavramını yitirmeyecektik
    + canım, bak şakasına söyledim
    - şakasına da olsa söylemee, bıktım senin bu ağzının bozukluğundan
    + canım abartma alt tarafı "kıç" dedim,
    - deme işte, benle konuşurken deme, istemiyorum böyle konuşmanı
    + canım bak farkındaysan dişlerimi sıkıyorum artık, bu kadar basit bir şey için yapma bunu şimdi
    - sana göre basit tabi, hep kendi çerçevenden baktın sen, hep fevri hareket ettin, hiç benim görüşlerime saygı duymadın
    + ohaaaaa artık, bir kıç dedim diye bütün bunları yapacaksan yap, bu ne lan. benim konuşmamda var bu, kendimi ifade edebilmek için kullandım, ne var yani, "kıç" dedim sadece, kibar kullandım "göt" demedim mesela, bunu sorun haline getiriyorsun ya sana hiç birşey demiyorum. yazıklar olsun
    - ühühüühüühüühh! "lan" dedin sen bana,
    + allah'ım sana geliyorum
    .
    .
    .

bu muhabbet abartmıyorum 4 gün sürdü, en son özür diledim "kıç" dediğim için.

am, sik, göt, meme desem ne yapacak kim bilir. sabır, sabır ya sabır!
    (ya arkadaşım bi dinle önce, 17.02.2009 12:02)
  6. kısa bir süre sonra evrene iki adet eski sevgili kazandıracak sözlerdir. etkisi kanıtlanmış olanları için,
    -ayrılık mı? eyvallah!
    -hep seni seveceğim. (acayip göt kaldırıyor, bilhassa uzak durun derim.)
    (tayyizemane, 17.02.2009 12:03 ~ 12:10)
  7. seni sikmek istiyorum hatun kısmına söylendiğinde " amman tanrım bu çocuk beni kullanıcak sanırım" etkisi yaratırken, erkek kısmına ilişkinin başında daha seni arzuluyorum dediğiniz an ise" lan bu karı bozuk sanırım "etkisi yaratır. aşk ve meşk üzerine negatif iki cümledir efendim bunlar zamanı gelince düzgün bir dille , filtreden geçirerek kullanınız.
    (karyatid, 17.02.2009 12:06)
  8. sevgilinin kişisel özelliklerine göre değişebilir, ama -maalesef tecrübe ile sabittir ki- sevgiliye kızım, tombiş, lan, saçmalama, oha gibi sözlerin kullanılması çok kötü tepkilere neden olabilir.
    (bir şeyler olacak yarın, 09.05.2009 22:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil