sevgiliden sevgiliye değişebilir, zira herkesin zayıf noktaları, yara alacağı yerler farklıdır. sevgilisinin canını acıtmak isteyen biri ise bu yumuşak karnı çok iyi bileceğinden, direkt olarak oraya vuracak ve karşı taraf için en ağır sözü sarfedecektir.
önceden seni düşündükçe ağlardım, artık düşündükçe orgazm oluyorum başka vücüdlarda... karşı tarafta duvara 300 km hızla çarpmış gibi etki bırakır bir söz öbeği.
sanırım"git artık, seni istemiyorum." dur. çok feci koyar insana, mide ağrısından kıvrandırır, öldürmez süründürür, hatırlandıkça gözler dolu dolu olur. bu sözün intikamı alınsa ve yıllar sonra başkaları ile birlikte olunsa bile asla unutulmaz. sözün söylendiği tarih, mekan, kıyafetler, hatta neredeyse " aha da o lafı bana söylediği esnada burnumun ucundan bir de sinek geçmişti.." şeklindeki önemsizliği bariz ayrıntılar bile hatırlanır. asla kırgınlık geçmez. istenmemek de hayatın bir gerçeğidir ama bu gerçek suratınıza sevgiliniz tarafından küüüüt (!!!!) diye vurulmuşsa kabullenmek o kadar da kolay değildir.
çok çeşitlidir sevgiliye söylenebilecek en ağır sözler, misal, kız "seninki de bamya gibiyidi zaten" diyebilir, bu sefer erkek ise "altımda inim inim inlerken öyle demiyordun ama" diyebilir ve bu böyle sürüp gidebilir. en iyisi bu çeşit ağır söz söylememektir.
tarafların gerçekten sevgili olmama durumudur.özellikle erkeğin değil bunu söylemek ,düşünmesi bile düşünülemez karşısındaki gerçekten sevgilisi ve sevdiğiyse...doğanın kuralı bunu gerktirir ve öyledirde.bu başlığı görmek bile şok etmiştir beni bugüne kadar uzağından bile geçmediğim bu düşüncenin.
(bkz: orospu)
sonrasında sevgili, kendine sigara basar ya da intihar eder. bu intihar girişimi, öyle, ölmek için değil karşıdakine 3,5 attırmak içindir.
(bkz: başıma geldi)
(bkz: çok acıdı)
"seni hiç sevemedim, beni boğuyorsun 2. günden beri nasıl bitirsem diye düşünüyorum fakat bir türlü olmuyor, senin yanında vakit bir türlü geçmiyor. böyle olmasını istemezdim, gerçekten çok üzgünüm (yersen) ama bu ilişkiye daha fazla devam edemeyeceğim" bizzat ben tarafından lise çağlarında bir sevgiliye söylenmiştir. kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan bu olaydan sonra oldukça pişmanlık duysa da o dönemlerde küçüktür, asidir, gerçek aşkı aramakta ama bir yandanda karamsarlığa yakın bir gerçekçiliği ve gereksiz derecede bir dürüstlüğü kendine ilke edinmiştir. bahanelerin her hata için sonsuz sıralanabileceğini bildiğinden bir 6-7 ay içerisinde kendisi de bu derece ağır olmasa da benzer sözleri duyduğunda kaderin cilvesi diyerek olayı kabullenmiştir ve aşkta her şeyin mübah olduğunu bilerek insanları yargılamamayı sadece olayları sorgulamayı öğrenmiştir.