|
|
- sevgiliye; onu hem manen, hem bedenen aldattığını itiraf etmek zor bir iştir. kızlar bunu genellikle ağlayarak yaparlar; salya sümük 'beni seni aldattım' diyen bir kıza vurulamayacağını düşündüklerinden olabilir bu. bilemiyorum. ben de vuramadım zaten.
ayrıca: (bkz. başlığın üzerine kalması)
- düzgün bir ilişkide gerçekleşmeyecek eylemdir.
- (bkz: kendini intihar etmek)
- zaten yapılan hayati yanlışlığın ardından birde sevgiliye kabul et dercesine itiraf yoluna başvurmak saçmadır.
(bkz: iyilikten maraz doğar)
- aldatma dışında bir de itiraf ederek onu kaybetmeyi ikinci kez göze almaktır.bu yüzden en uygunu aldatmadan önce ona, niyeti bozduğunu ve ayrılma fikrini düşündüğünü söylemektir.
- zaten aldatma eylemi sevgiliye karşı alınan bir tavır anlamındaysa, söylenmemelidir ki onu aptal yerine koyma konusunda amaca ulaşılmış olsun.
- yakınlarda, küllük, tabak, bardak, vazo, vs. gibi fırlatılmak suretiyle, kafada kırılması muhtemel muhteviyatın bulunup bulunmadığının kontrolü yapılmadan edilmemesi gereken itiraf.
- (bkz: sevgiliye evli olduğunu itiraf etmek)
hatta
(bkz: sevgilinin evli olduğunu itiraf etmesi)(amy, 04.03.2006 02:37 ~ 02:38)
- sevgilinizden sıkılıp bırakmak istediğiniz yapılacak şey.eh bunuda kabulleniyorsa artık bulunduğunuz şehri terk edin,kaçın.
(thyme, 06.03.2006 23:23)
- yapan kişinin dürüstlüğü konusunda paradoks oluşturan eylemdir
- karar verme aşaması sancılı bir süreçtir lakin söyleyim de kurtulayım bari vicdanım rahat olsun diye kendimizi kandırdığımız eylemdir..
- yavaş yavaş söylenir bu bi çeşit karşındakinin sindirmesine zaman tanıma önce ya benim eski bi arkadaş vardı onunla karşılaştım yolda geçen, sonra ya aradı beni o eski dostum oturduk bişiler içtik, daha sonra ya bize geldik eski günleri falan andık biraz, bi kaç ay sonra hani bize gelmiştikya şey oldu öptü beni , bi kaç ay daha sonra ya vardı ya o eski dost ... ne diyeyim ha ne diyeyim
(bkz: aşk her şeyi affeder mi)(erb, 08.03.2006 21:57 ~ 22:02)
- - hasan.
+ efendim.
- konuşmamız gerek.
+ hayırdır noldu ki? (kesin kötü birşey)
- bak bunu sana söylemeden önce çok düşündüm.
+ e söyle hadi. (sıçtık)
- ben...
+ ...
- seni aldattım.
+ ... (aasdsfafdg)
- ...
+ nnnnasıl yani.
- dün gece.
+ lan manyak dün bütün gece erkek kardeşlerinle okey oynadık.
- evet.
+ evet ne? (oha ensest mi lan?)
- ben bütün gece taş çaldım.
+ ...
- beni affedebilecek misin?
+ ...
- hasan nereye?
+ ıstakalar neredeydi...
- (bkz: sevgilinin aldattığını itiraf etmesi)
- ilk başta ölüm fermanını imzalamak gibi görünse de, aslında bunu yapan kişinin özgürlüğü elde etmek için yaptığı şey olsa gerek. eğer sevgilisine ya da ilişkilerine değer verse zaten böyle birşey yapmazdı ve değer vermediği birine bu itirafı yapmak "koymasa" gerek.
- doğruyu söylediğine sevineceğine mi yoksa seni aldattığına üzüleceğine mi karar vermen gereken durumdur.bu kararı verirken-eğer ki seviyorsan- kalp ile beyin çatışmaya girer ve kazanana göre karar verilir.
(bkz: ağlasam mı gülsem mi)(eomer, 24.09.2007 21:33)
- belki intikam almak için söylenen belkide ona karşı dürüst olma ama dürüst olmadan bir şekilde sevgiliden artık ayrılma zamanının gelmiş olduğunu düşündürtmesi gereken durum.
|