benim için yeni bir günün başlaması bile geçerli sebep uzunca bir süredir. hatta bazen yeni bir günün başlamasını bile beklemiyorum bir daha aşık oluyorum bir daha aşık oluyorum. her sabah dakikaları sayıyorum kantinde, gelse diye. geliyor. o güzel gözlerine bakıyorum. bir daha aşık oluyorum. ertesi günkü sınavına manyak gibi çalışması gerekirken ve sınavdan beni almaya gelmeyecekken, sırf moralim bozuk çıkarsam diye her zaman öyle yapıyoruz diye gelmiş. bir daha aşık oluyorum. bakıyorum ağzımdan tek kelime çıkmıyor ama o beni anlıyor. yanında kendimle başbaşa kaldığımdan bile daha fazla ben oluyorum. bunu farkediyorum ve bir daha aşık oluyorum. başımı omzuna koyuyorum yada sarılıyorum. yahu gaia diyorum hiç bu kadar mutlu olmuş muydun? gözlerine bakınca bu kadar anlamı hiç kimsede bulmuş muydun? ailenden başka tek bir kişiye bu kadar güvenmiş miydin? hiç kimse sana bu kadar güzel bakabilir mi? ihtiyacın varken imdadına ondan başka biri yetişebilir mi? bu adamdan başkası hiç sevilebilir mi? cevap veriyorum hayır diyorum. bir daha aşık oluyorum. sabah beni servise yetişeyim diye uyandıracağı günlerde akla karayı seçtiriyorum, kendi lügatımdan kelimeleri kafama göre önüne seriyorum, bana mısın demiyor. zayıf hafızamdan kaynaklı, bazen aynı olayı farklı zamanlarda on kere hatırlatması gerekiyor yılmıyor hatırlatıyor, yine unutursan yine hatırlatırım diyor. bunları görüyorum. bir daha aşık oluyorum. sigara içerken veya yatağa yatınca düşünmeye başlıyorum. yani diyorum sevgilimde olmasını isteyebileceğim özelliklerden bir liste yapsaydım, bunları kafamda yarattığım modelde bir araya getirseydim... allah allah diyorum, yoksa bu insan sadece benim hayal gücümde sanatımın doruk noktasına ulaşmam mı? sonra ertesi gün ona sarılınca gerçek olduğunu anlıyorum. bir daha aşık oluyorum.
görüleceği üzere sürekli bir neden bulup sevgilime tekrar aşık oluyorum. ve yine görüleceği üzere bir daha bir daha bir daha aşık olunmayı hakeden sevgiliye bir daha bir daha bir daha aşık olma sebebi bulurken hiiiç zorlanmıyorum.
sonuç olarak;
gaia ardaarda'yı seviyoo -içimde kalmasın diye şeettim-
(bkz:
teşekkürler itü sözlük) -bu da içimde kalmasın-