|
|
- bazen mantarlı omlet , bazen sade - şekersiz bir neskafe.. niyet önemli asıl olarak. sebep çok.
- ilgi,sevgi ve şefkat.. zira bunlar bittiğinde zaten uzaklaşmıyormu,soğumuyormu insanlar birbirlerinden..bunlardan biri herdaim kıvılcımı çıkarabilir.. kadının istediği aşkı kesesinde taşıyan sempatik bir şövalye, erkeğin istediği ise dizlerinde huzurla uyuyabileceği, sarılırken şefkat dolu kollar değilmidir? bu üç iç huzuru içinde taşıyan herkes tekrar ve tekrar aşk havuzuna kendisini atmaz da ne yapar?
- onun için vazgeçilmez olduğunuzu anladığınız her an tekrar aşık olabilirsiniz. bu sizin de vazgeçemediğiniz anlamına gelir ayrıca.
- kollarında uyandığın sabah onu uyandırmamak için usulca kafanı kaldırıp uyuyusunu ve nefes alıp verisini izlerken kokusunu doya doya icine cekmek.
- o istemediği halde onun susadığını bildiğiniz için getirdiğiniz bir bardak su...onun tekrar aşık olması için.
ve suyu ona uzattığınız zamanki sevgi dolu sıcak bakışı...sizin tekrar aşık olmanız için.
ufak, minnacık detaylarda gizli olan, aşkı her gün yaşatan davranışlar bütünüdür.
- uyurken izlemenin , nefes alıp verişini dinlemenin başı çektiği sebeplerdir. *
- somut olmayan sebepledir lakin; çok büyük kavgalar edersiniz, hakaretler yağdırırsınız belki de, ama sevgilinin ufak bir hareketi bir gülücük olur bir bakış olur masum bir öpücük olur, herşeyi unutturur yeniden ve eskisinden kat kat daha fazla seversiniz belki yeniden aşık olursunuz
- affedilmek..
- örneklemek gerekirse:
kollarında rahatça ağlayabilmek; 23 yıllık herkesten sakladığın sorunlarını anlatabilmek..
- gecenin bir vakti sizin, onun eve ulaşıp ulaşamadığını merak ederek "inşallah haber verir yoksa çok merak ederim arasam mı? ama ya geldi de uyuduysa o zaman da uyandırmak istemem" düşünceleriyle boğuşurken araması "canım ben geldim eve sen sakın merak etme birazdan uyuyacağım, keşke burda olsan çok özledim seni" demesidir, hasta olduğunuzda gece saat başı telefon edip hal hatır sormasıdır.
(medium, 06.06.2007 21:15 ~ 21:16)
- - her an yanınızda olmasa da varlığını hissetmeniz için çaba göstermesi ona bir kez daha aşık olmanızın vesilesidir.
- birdenbire dönüp size kocakafalı demesidir. *
- sabahın köründe, hiçbir zorunluluğu yokken sizi sınava geç kalmamanız için uyandırmasıdır.
- uykudan gözlerinizi açmamışken onun sesini duymaktır.
- ona sımsıkı sarılmaktır, bazen de sevgi dolu bir bakıştır..
- ve burda yeterli neden bulunamasa da, ona her gün daha fazla bağlanmaktır, ona tekrar aşık olmak..
yeterki neden isteyelim efenim.
- uzun süre göremeyeceğiniz sevdiceğinizle son ayrılık günü, son görüşmedeki sıcaklık, içten sarılış ve tek öpücük
- benim için yeni bir günün başlaması bile geçerli sebep uzunca bir süredir. hatta bazen yeni bir günün başlamasını bile beklemiyorum bir daha aşık oluyorum bir daha aşık oluyorum. her sabah dakikaları sayıyorum kantinde, gelse diye. geliyor. o güzel gözlerine bakıyorum. bir daha aşık oluyorum. ertesi günkü sınavına manyak gibi çalışması gerekirken ve sınavdan beni almaya gelmeyecekken, sırf moralim bozuk çıkarsam diye her zaman öyle yapıyoruz diye gelmiş. bir daha aşık oluyorum. bakıyorum ağzımdan tek kelime çıkmıyor ama o beni anlıyor. yanında kendimle başbaşa kaldığımdan bile daha fazla ben oluyorum. bunu farkediyorum ve bir daha aşık oluyorum. başımı omzuna koyuyorum yada sarılıyorum. yahu gaia diyorum hiç bu kadar mutlu olmuş muydun? gözlerine bakınca bu kadar anlamı hiç kimsede bulmuş muydun? ailenden başka tek bir kişiye bu kadar güvenmiş miydin? hiç kimse sana bu kadar güzel bakabilir mi? ihtiyacın varken imdadına ondan başka biri yetişebilir mi? bu adamdan başkası hiç sevilebilir mi? cevap veriyorum hayır diyorum. bir daha aşık oluyorum. sabah beni servise yetişeyim diye uyandıracağı günlerde akla karayı seçtiriyorum, kendi lügatımdan kelimeleri kafama göre önüne seriyorum, bana mısın demiyor. zayıf hafızamdan kaynaklı, bazen aynı olayı farklı zamanlarda on kere hatırlatması gerekiyor yılmıyor hatırlatıyor, yine unutursan yine hatırlatırım diyor. bunları görüyorum. bir daha aşık oluyorum. sigara içerken veya yatağa yatınca düşünmeye başlıyorum. yani diyorum sevgilimde olmasını isteyebileceğim özelliklerden bir liste yapsaydım, bunları kafamda yarattığım modelde bir araya getirseydim... allah allah diyorum, yoksa bu insan sadece benim hayal gücümde sanatımın doruk noktasına ulaşmam mı? sonra ertesi gün ona sarılınca gerçek olduğunu anlıyorum. bir daha aşık oluyorum.
görüleceği üzere sürekli bir neden bulup sevgilime tekrar aşık oluyorum. ve yine görüleceği üzere bir daha bir daha bir daha aşık olunmayı hakeden sevgiliye bir daha bir daha bir daha aşık olma sebebi bulurken hiiiç zorlanmıyorum.
sonuç olarak; gaia ardaarda'yı seviyoo -içimde kalmasın diye şeettim-
(bkz: teşekkürler itü sözlük) -bu da içimde kalmasın-
|